Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.260
Cevap
127
Favori
737.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce apartmana girdim ve ne göreyim. Sabah kurulmuş. Umarım senin macerana benzemeden kısa sürede aktif olur...

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 10 Mayıs 2012; 16:08:03 >
  • 16 mbit sınırsız ile 100 mbit sıonırsızn yılda indirebildiğini ben ayda indiryordum.saolsun akk 16 ile 100mbiti ayağa düşürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

bence sen 8mbps limitsiz seçip sonradan 100'e geçecektin. + müşteri hizmetlerini boşuna arama. aradığında sana şunu diyecek. beyefendi sizin modeme bağlanamıyorum işlem yapamıyorum. benimki fibernet dediğinde arıza kaydı oluşturalım :) c.tesi yayınlarsın. ama benim için daha önemli olan senin aldığın router. verimli olursa bende ondan alacağım cevaplarını bekliyorum.
    birde geçenlerde dikkatimi çekti ismi lazım değil bir sinema sitesinden filmleri idm ile indirirken hız 1.5mbit'e vuruyor sonra 1.2'ye iniyor ama durup dururken hız sıfırlanıyor. 2 kbit ile çekiyor 3-4 sn sonra tekrar artıyor. bu fiber modemlerde bir cinslik var anlamadım.

8limitsize geçse fiber aktif olduğunda 24 mbit alır. Tam manasıyla 24 mbit'i AKK'sız kullanır, 100 Mbit'i değil

@cemo62

Daha önceki sayfaları okuma zahmetine katlanmadığınız için sorunun cevabını bulabilmeniz için önceki sayfaları okumanızı rica ederiz. Sorduğunuz soruyu ilk ben yöneltmiştim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

16 mbit sınırsız ile 100 mbit sıonırsızn yılda indirebildiğini ben ayda indiryordum.saolsun akk 16 ile 100mbiti ayağa düşürdü

ha unutmadan iş yeirndekli bağlantı ile haftada 1 tb indirebiliyorum gerçek 100 lük kotasız akksiz 150 binliracık ayda.galiba siizn bağlantıda yalan olacak.
  • Bence foruma tel nolarını ver DH den herkes teker teker arasın bağlayın şu interneti diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

bence sen 8mbps limitsiz seçip sonradan 100'e geçecektin. + müşteri hizmetlerini boşuna arama. aradığında sana şunu diyecek. beyefendi sizin modeme bağlanamıyorum işlem yapamıyorum. benimki fibernet dediğinde arıza kaydı oluşturalım :) c.tesi yayınlarsın. ama benim için daha önemli olan senin aldığın router. verimli olursa bende ondan alacağım cevaplarını bekliyorum.
    birde geçenlerde dikkatimi çekti ismi lazım değil bir sinema sitesinden filmleri idm ile indirirken hız 1.5mbit'e vuruyor sonra 1.2'ye iniyor ama durup dururken hız sıfırlanıyor. 2 kbit ile çekiyor 3-4 sn sonra tekrar artıyor. bu fiber modemlerde bir cinslik var anlamadım.

8limitsize geçse fiber aktif olduğunda 24 mbit alır. Tam manasıyla 24 mbit'i AKK'sız kullanır, 100 Mbit'i değil

@cemo62

Daha önceki sayfaları okuma zahmetine katlanmadığınız için sorunun cevabını bulabilmeniz için önceki sayfaları okumanızı rica ederiz. Sorduğunuz soruyu ilk ben yöneltmiştim zaten.

iyi de ben 8 limitsiz kullaniyorum net enfazla 11 12 oluyor 24 hic olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

@cemo62

iyi de ben 8 limitsiz kullaniyorum net enfazla 11 12 oluyor 24 hic olmadi

fiber aktif olmuştu bir de sizin bölgede değil mi?

• hocam ben senden hicbisey anlamadim
  • quote:

quote:

@cemo62

kardeş böyle bir soru için 12 sayfa okuyacak kadar vaktimiz yok maalesef, topic sahibi arkadaş isterse cevaplayabilir cevaplamasa da sorun değil sadece merak ettim..

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

kardeş böyle bir soru için 12 sayfa okuyacak kadar vaktimiz yok maalesef, topic sahibi arkadaş isterse cevaplayabilir cevaplamasa da sorun değil sadece merak ettim..

kendisi hayatı boyunca 100-150 GB aylık kotayı geçmediğinden sıkıntı yokmuş.
  • quote:

quote:

kendisi hayatı boyunca 100-150 GB aylık kotayı geçmediğinden sıkıntı yokmuş.

tamam o zaman dostum bu arada bunda da kota 50gb mı, öyleyse eğer ciddiyse komik şakaysa hiç değil

• 20 mbitte 50 gb, 100 de 125 sanırım. Ben geçmiyorum artık kotayı, alıştım sayılır.

Hız önemliydi benim için, neye bassam anında açılıyor.
  • quote:

O değil de merakımı bağışla eğer bunda da AKK varsa bu kadar neden heyecan yapıyorsun anlamadım cidden merak ettiğim için sordum bir mesajında AKK var yazmışsın da

125GB yi hiç geçmedim, ortalama 80 lerde kalıyorum. Ama muhakkak bu hıza alıştıktan sonra geçerim herhalde ama sorun değil benim için.

@montevo

Hocam inşallah o hız ortalama 76 megabit gibi birşey oluyor, görürüm umarım.

@Frécoß

Hayırlı olsun kardeşim, benim macerama dönmez inşallah.

Devil1106 ve cemo62

50 ve 100 megabitte kota 125GB. 20 megabitte 50GB.

quote:

Ben zaten 4 aydır 8 limitsiz kullanıyorum. Bir de müşteri hizmetleri ile hiç konuşmuyorum direk müdürlüğe telefon açıyorum.

Bu arada sorun şundaymış. İşlem talebi açtığında normalde üst kata onay gidiyormuş, oradaki tarifelerden sorumlu kişi onaylıyormuş. Fakat son bir iki haftadır şu şekilde bir sorun varmış. Geçiş işlemi yaptıktan sonra onay üst kata değil de santrale yönleniyormuş, santrale ulaşmadan da askıda kalıp iptal durumuna düşüyormuş. Yani sorunun yazılımsal olduğu aşikar.

• Peki ne zaman cozulecekmis ?
  • Ben sizin yerinizde olsaydım şimdiye çoktan lanet olsun vereceğiniz hizmete demiş iptal etmiştim. Bu kadar toleranslı olmayın. Alternatifiniz varsa hiç düşünmeyin bence. Geçen kapıma gelen SOL, 50 mbit veriyor, benim için bu bile fazla mesela. Sahiden 100 mbite ihtiyacınız var mı ? Ayrıca sabit telefonunuzu da onlara taşırsanız 2 yıl için 50 mbit, "250 gb kota" (bu önemli), ayda 84 lira. Gayet makul bence. Apartmanınızda varsa bi düşünün.
  • O değilde şu Superonline'ın kapı kapı dolaşan zat-ı muhteremler kadar sallayan ne gördüm, ne duydum.
    Geçen kapı komşusuna gelmişler, sesini duydum hemen dayadım kulağımı kapıya. Bol keseden sıkıyorlar. Adamın ne kullandığını bilmiyor onlar bakır kablodan 1 Mbps verebilirken biz 20 Mbps fiber veriyoruz. Bu teknoloji dünyada sadece 5 ülkede var diyor.

Başvuracağımda kesinlikle bu çalışanlara prim kazandırmayacağım. Başvurabileceğim en üst merci aracılığıyla işimi halledeceğim. Cahil kullanıcıyı düdüklerler, yapacak bir şey yok.

Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 10 Mayıs 2012; 23:40:07 >
  • Oha yani kaç ay oldu halada kurulmadı allah sabır versin ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

Oha yani kaç ay oldu halada kurulmadı allah sabır versin ne diyelim.

Sinirden gülmeye başladım artık, düşün psikolojimi.
  • Yok artık gene mi sen! Başlık değişiyor sürekli giriyorum aynı konu. Umarım sorunsuz kullanmaya başlatsın. Gerçi bu gidişle 2013ü bulur bağlamaları :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Yok artık gene mi sen! Başlık değişiyor sürekli giriyorum aynı konu. Umarım sorunsuz kullanmaya başlatsın. Gerçi bu gidişle 2013ü bulur bağlamaları :)

Şu konuyu ve bu tip gelen mesajları TT yetkililerine okutmak lazım. Belki utanıp da bağlarlar.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.