Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.256
Cevap
127
Favori
738.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doktor x
    gene tilgin verdiler

açıldı mı ?
  • Bugün Türk Telekom'dan aradılar fakar bu sefer Genel merkezden telefon açıldı.

Şikayetiniz üzerinize araştırdık durumu, ofis müdürlüğümüz ile irtibata geçtik vb, teknisyenler ilgileniyorlar tek yapmanız gereken beklemek dendi gene.

Dedim kaç aydır bekliyorum vb, yapabileceğimiz başka bir şey yok dediler.

Daha ne diyeyim şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bugün Türk Telekom'dan aradılar fakar bu sefer Genel merkezden telefon açıldı.

Şikayetiniz üzerinize araştırdık durumu, ofis müdürlüğümüz ile irtibata geçtik vb, teknisyenler ilgileniyorlar tek yapmanız gereken beklemek dendi gene.

Sizin bölgede başka fibere geçen var mı ?

Sorun tek sizde mi yoksa ?
  • quote:

Bugün Türk Telekom'dan aradılar fakar bu sefer Genel merkezden telefon açıldı.

Vallaha adam sinirden gülüyor.

Bu konu uzadıda uzadı inş kısa zamanda hallolur dostum.

Konuyu gördükçe ben üzülüyorum.
  • Arkadaşalr sonunda internetim açıldı. Bir telefon ile uyandım, internetiniz açıldı diye, hop diye yataktan nasıl kalktığımı bilemedim vallahi.

Download o kadar yüksek değil ama pingim harika şuanlık. Şimdi kendi routerımda deneyeceğim.

• ohh şükür

hiç yazmamıştım ama takip ediyordum konuyu.

nihayet bitti. ama anlamadığım 50mbit mi yoksa 100 mü? eğer 100 ise hala sistemi oturtamamışlar sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

ohh şükür

hiç yazmamıştım ama takip ediyordum konuyu.

nihayet bitti. ama anlamadığım 50mbit mi yoksa 100 mü? eğer 100 ise hala sistemi oturtamamışlar sanki

100 megabit ama evet, download tahmin ettiğimden düşük çıktı. 7mb/sn ile indiriyor.

Şimdi kendi routerımla deneyeceğim bakalım.

• Aman buna da şükür yarabbi. Çok mutluyum bir de şu net hızını 10,20 mb yükseltebilsem daha iyi olacak. Overclock gibi arttığını gördükçe mutlu oluyorum.
  • Sonunda...
    Güle güle kullanın.
    Yalnız akk varsa ferrarisi olupta 30km/h hıza mahkum olmak gibi bişey olur galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Sonunda...
    Güle güle kullanın.
    Yalnız akk varsa ferrarisi olupta 30km/h hıza mahkum olmak gibi bişey olur galiba.

Bugüne kadar hiç 120GB ı geçmedim, 125GB AKK'sı mevcut.

Ama tabii ki bu kadar internetsizlikten sonra şimdi sömürmeye başladım herşeyi. Canıma tak etmişti yani 4 aydır, şaka gibiydi. Bir kaç ay geçerim kotayı muhakkak, sonra hevesim gidince doldurmam kotayı diye tahmin ediyorum.

Bu arada ping harika, sayfalar tak tak diye açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Haziran 2012; 10:55:03 >

• quote:

Aman buna da şükür yarabbi. Çok mutluyum bir de şu net hızını 10,20 mb yükseltebilsem daha iyi olacak. Overclock gibi arttığını gördükçe mutlu oluyorum.

Vaay hayirli olsun..

Download hizi 90 falan ciksaydi fiber bu ya, heralde santral kaynakli bir durum var. TT nin modemi ve kendi modeminizle ayri ayri denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

quote:

Aman buna da şükür yarabbi. Çok mutluyum bir de şu net hızını 10,20 mb yükseltebilsem daha iyi olacak. Overclock gibi arttığını gördükçe mutlu oluyorum.

Vaay hayirli olsun..

Download hizi 90 falan ciksaydi fiber bu ya, heralde santral kaynakli bir durum var. TT nin modemi ve kendi modeminizle ayri ayri denediniz mi ?

Kendi modemimi bir türlü tanıtamadım, MAC Clone vb yaptım ama olmadı, akşam tekrar deneyeceğim.

• Hayırlı olsun :)
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Youtube'da 1080p videolar sorunsuz izlenebiliyor. Yükleme çubuğu oynatma çubuğundan çok daha hızlı ilerliyor. Video çekiyorum şimdi.

Açıkcası o kadar internete aç kaldım ki. Telefondaki 4 GB kota ile her ay idare ettim. Resmen eziyetti 4 GB kotadan sonra 125GB Adil kullanım bile rüya gibi geliyor. Bazen edge e düşüyordu. 256kilobit bile değildi netimin hızı. Abartısız DH sayfalarının açılımı 20 sn yi buluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Haziran 2012; 11:27:14 >
  • Çok sevindim ya, ping değerlerimiz çok benzer GoldPunch, senin aldığın modem tt nin verdiğine 100 basar, onu kullanırsan eminim hız artar.
  • Mobilde olduğum için konunun tamamını okuyamadım ama fiber internetiniz hayırlı olsun , bu hızı hangi paket ile alıyorsunuz ve ücret ne kadar, kısa bir bilgilendirme yapabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat değerlerini koyabilir misin sana zahmet ?
  • quote:

Birde İstanbul'a hız testi yapar mısın ? Superonline sunucusuna !
  • Upload'a bak, DL'a bak.
    Resmen 'at uzvunda (s...) kelebek' gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

Mobilde olduğum için konunun tamamını okuyamadım ama fiber internetiniz hayırlı olsun , bu hızı hangi paket ile alıyorsunuz ve ücret ne kadar, kısa bir bilgilendirme yapabilir misiniz ?

100 megabitlik paketteyim ayda 115TL ödemesi mevcut.

Teslaman

Hocam verdikleri şey modem olmadığı için hat değerleri menüsü yok. Binanın altına switch benzeri MDU konumlandırdılar fiber oraya giriyor. Daireye kadar da cat6 kablo çektiler.

Devil1106

Superonline İstanbul sunucusu;

Nétwork

Aynen, şimdi video çektim. Upload için onu bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.