Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.256
Cevap
127
Favori
738.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de aynı kampanya fiyatı var
    TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    100'e geçsek mi acaba şu an 4 mbps sınırsız paketteyim. Her 45 lira ödüyoruz. 😁
  • bu tür durumlarda yanlışlık olsa bile tüketici haklı arkadaşlar her halükarda. ben geçiş yaptım fakat ön bilgilendirme formunu kaydetmedim orada da 77,90 yazıyordu birisi onu indirip bana gönderebilir mi?

• OzanTC kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi bence. Altyapın bu hızı destekliyor mu acaba?
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    Buyur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanTC

Buyur.

teşekkürler hocam benim telefondan yaptığım test sonucu 60 megabit çıktı ama modemden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

• Rica ederim. Ben geçip geçmemek arasında kararsız kaldım. Acaba geçersem ceza filan ne kadar öderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanTC -- 11 Şubat 2021; 21:51:12 >
    Ekim sonuna kadar devam ederse o zaman geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

teşekkürler hocam benim telefondan yaptığım test sonucu 60 megabit çıktı ama modemden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster

5ghz üzerinde 90-99 arası alıyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brifing -- 11 Şubat 2021; 22:18:38 >

Fiber mi kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avengers.90

Fiber mi kullanıyorsun?

aynen hocam fiber kullanıyorum.

Güle güle kullanın. Daha önce hangi paketi kullanıyordunuz? Ceza bedeli ne kadar gözüktü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanTC

Güle güle kullanın. Daha önce hangi paketi kullanıyordunuz? Ceza bedeli ne kadar gözüktü?

hocam umarım bu fiyattan farklı bi durum çıkmaz da hayırlı olur diyelim :) daha önce 24 mb sınırsız kullanıyordum. 22 şubatta tahhütüm bitiyordu 35 tl ceza çıktı.

Ben farklı bir fiyat çıkacağını zannetmiyorum. Ön bilgilendirme formunda açıkça yazılmış.

Paket Fiyatı:330
    Aylık İndirim Tutarı:252.1
    Kampanyalı Paket Fiyatı(KDV ÖİV Dahil):77.9

Benim taahüt mart nisan gibi bitmiş olsaydı sınırsız 100 mbps'e kesinlikle geçerdim. Türknet'ten daha hesaplı. Bir sorun oluşursa burdan paylaşın.

Bence hemen başvur. Zaten eğer bu gerçekse başvurun alınır. Ama bir hata varsa başvuru sırasında hata alırsın ve başvurun hiç yapılmaz. Başvurun hiç yapılmadığı içinde bu fiyatlar geçerli olmaz.

• Kampanya katılım talebi alındı dedi. 180 tl de cayma bedelim varmış. Arayıp iptal ettirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanTC -- 12 Şubat 2021; 1:29:23 >

Gerçekten çok iyi fiyat ben 2.5 ay önce türk telekomdan türknete geçtim. Türk Telekomda 125 T.L. ödüyordum. 100 Mbps fibere kasımda taahhütüm bitti türk telekom 165 t.l. fiyat verdi bende 85 t.l. türk nete geçdim. Hız idare eder ama türk telekomdaki performansı alamıyorum. Sanki hızda bi geçikme oluyor. zaten ping 20 ms çıkıyor. Türk telekomda iken 3 ms hiç geçmezdi.

Hocam tam olarak anlamadim neyi iptal ettirdiniz? Gercek oldugunu nasil anladiniz ?
    Gerçek olup olmadığı hakkında bilgim yok. Uygulamadan mevcut fiber paketimi ileri tarihli olarak 100 mbps sınırsız paketiyle değiştir dedim telefona mesaj geldi talebiniz alındı diye. Ayrıca talebinizin işleme konulması durumunda yaklaşık 180,40 tl cayma bedeli faturanıza yansıtılacak dedi. Eylüle ayına kadar taahhüdüm bulunduğu için MH arayarak geçiş işlemini iptal ettirdim.
  • Mevcutta TTnet 50Mbit taahutlu vdsl2 kullanicisiyim ancak yeni tasinacagim dairede fiber altyapi mevcut , eger nakil istersem nasil bir yol izler telekom ?

• 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.