Daha önce pazar günü numara taşıma başvurusu yaptığım oldu. Ancak bu Turkcell'di. TT bayiileri açık oluyor mu bilmiyorum. Onun dışında müşteri hizmetlerini arayıp sorun isterseniz. Belki birkaç gün daha uzatmışlardır belli mi olur bunların işi. |
TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (4. sayfa)
-
-
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri ile görüştüm kampanya sadece 27 eylül 30 eylül saat 23:59 arasında başvuruda bulunanlar yararlanabilmiş. ayın 1 i itibariyle kampanya ya geçiş süreci bulunmamaktadır dedi. Arkadaşlar yinede yarın yani pazartesi günü beyiye gidip görüşme şansı olan olursa bizlerede bilgi verebilirse memnun olurum.
-
AVM bayileri açık olur genellikle. Cadde bayilerinin de pazar açmama hakkı var ama açmak isteyen de açıyor. Dün Şişli'de çok yoğun bir cadde üstü bayiye gittim,afişi tanıtımı gösterdim dedim şu kampanya,40 GB + Sınırsız Sosyal Medya içeriyor numara taşıyarak gelene 205 TL + TKÜ (10 TL). Yok öyle bir kampanya,şuan o tarifeye numara taşıyarak gelene 320 TL deyip bana normal afişi gösteriyor. Dedim şuan millet bayilere hücum etti bu tarifelere geçiyor dedim. Trump Towers ile görüştüm gelin 205 TL'den bahsettiğiniz tarifeye geçiş bugün son dedi dedim. Ya bilmiyoruz numarası yaptılar yada gerçekten bilmiyorlar. Zaten o bayide geçiş yapmayacaktım,numara taşıma ve hat işlemlerimi hep bildiğim iletişimde olduğum bayide yaparım,hergün açık olan en geç kaparanda yaparım zaten.
Yani her bayi tarifeler kampanyalar konusunda bilgili değil. Sadece 1-2 bayiye sorup vazgeçmeyin.
Şu resimdeki Burdur Turk Telekom şubesi baya aktif bilgili bu konularda,arayın sorun isterseniz. Açamazlarsa onlar sizi sonra arıyor. Açmazlarsa 2 kere daha arayın. Ben de internette gördüm bu bayinin bu tanıtımını, aradım bilgi aldım baya detaylı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 1 Ekim 2023; 16:6:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sanırım bugün bitti bu kampanyalar da. Bizim pttcellde bi hat var taahhüt bitiyor yüksek teklif verdiler fiyat olarak. Buna benzer bir tarifeye geçebilir miyiz ? 5 6 gb 500 dk 100 sms dahi yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafoneyi hiç sevmem ama seven varsa vodafone kullanırım diyen varsa genel tecrübelerime göre bir tüyo vereyim. Turk Telekom bu tarz çok uyguna numara taşıma kampanyalı tarife sununca Vodafone de karşılık verip aynı özellikte tarifeleri aynı fiyatlara veren benzeri kısa süreli kampanya yapıyor. Vodafone de benzeri 3-4 gün sürecek uygun fiyatlı bir kampany yapacaktır.
Cuma günü bayideyken özellikle sordum.
Bu tür kampanyaların çok kısa süreli çıktığını ve bunun da 30 Eylül Cumartesi günü son gün olduğunu hem sözlü hem de kampanya detayından yazılı olarak gösterdi.
-
Talep yüksek olunca kısa süreliğine yine açılabilir bence.
Hay arkadaş kaçırdım bunu ya taahutun bitmesine tam 1 hafta vardi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikat_lideri -- 1 Ekim 2023; 20:6:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturalı mı bu faturasız mı??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçırdık be süper kampanyaymış. Valla olursa süper olur 2 hattımıda hemen taşırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanrecep -- 1 Ekim 2023; 23:50:33 >
Merak etmeyin yılbaşına doğru operatörler fiyat düşüyor. (Hepsi) sebebi belli aktif Müşteri yarısı. Geçen sene turkcell 10gb 900dk 60tl geçmiştim yine yılbaşında taahhut bitince yüksek ihtimal turktlekeom geçiş yapacağım.
Keşke taahhüt um olmasaydida gecebilseydim
Bugün hat aktif oldu, taahhüt sonrası 115 TL yıldızlı günler indirimini sonradan yaptı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 adet taahhüt gözüküyor ve taahhütsüz fiyatı bende 350 TL civarı.
Taahhüt bozarsam beter ceza çıkacak. Ama tarife de güzel sonuçta. Tarife yönünden bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Ben numara taşıyarak 10GB, 93TL olan pakete geçtim ve bu sabah numara taşıma tamamlandı.
Şu 5555'e SOZ yazıp gelen mesaja da ONAY yazma işini ise akşam saatlerinde ancak yapmaya fırsat buldum ancak 5555'e SOZ yazınca gelen mesajda şöyle yazıyor :
"12 ay faturalida kalma sozuyle 269,16TL yerine 147,28TLye yararlanmak icin SMSi ONAY yazip cevaplayin.Iptalde yararlanilan taahhut indirimiyle kalan ay ucret toplamindan lehinize olan yansir.Onay SMSi 2,08TL. B001"
ben bu mesaja ONAY yazmadım henüz çünkü rakamlar bana söylenenden farklı
SMS ile taahüt kontrolü yapınca da "
Taahhudunuz: "Ozgur 10GB Y?ld?zl? Gunler" Baslangic tarihi:02.10.2023 Bitis tarihi:09.09.2024 Faturaniza yansiyacak cayma bedeli bulunmamaktadir. B001" yazıyor.
Sizlerde durum nasıl ? Online işlemlerde paket adı ne görünüyor ?
5555'e herhangi bir onay vermeye gerek yok mu ?
-
özgür 10 gb yıldızlı günler paketinin bugünkü fiyatı üzerinden taahhüt istemişler...kazara dikkat etmeden onay verilse 1yıllık taahhüt verdin derler.. benim de yarın sabah 9 da numara taşımam tamamlanacak..bakalım aynı hata benim başıma gelecek mi? öyle bir şey olursa doğrudan talepte bulunduğum telekom bayiine giderim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üsküdar Gerçekleri -- 2 Ekim 2023; 21:8:37 > -
Kampanya en azından 1 hafta daha olsaydı.
Hat açılınca SOZ SMS’ine gelen yanıt:
12 ay faturalida kalma sozuyle 492,6TL yerine 319,94TLye yararlanmak icin SMSi ONAY yazip cevaplayin.Iptalde yararlanilan taahhut indirimiyle kalan ay ucret toplamindan lehinize olan yansir.Onay SMSi 2,08TL. B001
Hatalı olduğunu düşünerek müşteri hizmetlerini aradım ben, kampanyayı görüntüledi ve taahhüt sonrası yıldızlı günler indiriminin tanımlanacağını söyledi taahhüt verdim.
Gelen SMS:
Yildizli Gunler Kapsaminda mevcut tarife ucretinize ek olarak 114,94 TL indirim hattiniza tanimlanmistir. Tarifenizden taahhutlu olarak faydalaniyorsaniz tarife ucretiniz 205 TL, taahhutsuz olarak faydalaniyorsaniz 377,66 TL olarak guncellenmistir. B001
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hattınızın Turk Telekom'da aktif olacağı tarih ve saat olarak ne yazıyordu gelen SMS'de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X