Şimdi Ara

Türk Telekom Gerçeği! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tüketici hakem heyetine başvurarak 70tlyi iptal ettireceğimi , böyle bir şey için aylık 200tl ödemesi olan müşteriyi kaybetmenin anlamsız olduğunu söylemek tehdit değil yasal hakların bildirilmesidir. Koskoca şirket olmak tüketiciyi sağacakları anlamına gelmez. Hukuk karşısında herkes eşittir büyüğü küçüğü yok bu işin. Koskoca şirketler evini arabanı isteseler bile sen itiraz etmeden verebilirsin senin tercihin de burası herkese açık bir forum , herkesi kendin gibi görme , insanlar hakkını aramalı , gerektiğinde 1tlsinin bile hakkını aramalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amiga500_pro -- 19 Temmuz 2019; 11:47:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığınız paket otomatik olarak bu özelliği aktif etmiş olabilir mi? Bazı paketlere bu tip günlük yurtdışı paketleri dahil olabilmekte ve siz paketinize otomatik olarak geçtiğinizde bu tip yurtdışı paketleri hattıniza tanımlanmakta. Mesela Vodafone'da red tarifelerine geçince otomatik olarak her şey dahil pasaport paketi aktif oluyor. Sizde de buna benzer bir durum olmuş olabilir belki,

• internet sitesinde tarifen yurtdışında geçerli paketinin yazılan tarihten itibaren otomatik olarak başlayacağı ifade edilmiş:

14 Ağustos 2018 itibarıyla geçerli tarifelerde bulunup mobil hattı yurt dışı kullanıma açık olan tüm müşterilerimiz, yurt dışında 86 ülkede Tarifen Yurtdışında Servisi'nden hiçbir işlem yapmadan faydalanabilecektir.

Mobil hattı yurt dışı kullanıma kapalı olan müşterilerimizin servisten yararlanmak için hattını yurt dışı kullanıma açması yeterlidir! Mobil hattınızı yurt dışı kullanıma açmak için hemen *150#'yi tuşlayabilirsiniz.

Servis yurt dışında geçerli ülkelerde kullanım yaptığınızd​a otomatik devreye girecektir, kullanım yapmadığınız günler için ayrıca ücret ödemezsiniz.

• Yanıtlarınız için teşekkürler, telekom btk yanıtında 2 sms gönderdiğimden bahsediyor o nedenle açıldıysa ben de o smslerin 70tl değil dünya varmış tarifesiyle toplamda 2tl ettiğini söylüyorum. Zaten ben tarifen yurtdışında kullanmak istesem , 45tlye 1gb yurtdışı internet paketine para vermez, o paketi alırdım ve 6x35 = 210TL öder ülkeme dönerdim. Ama o kadar masrafa gerek yok diyerek 1gb internet bana yeter dedim 45tl ödeyerek paket aldım. Açılan tarifen yurtdışında paketinin bildirimi tam bir gün sonra gönderildi. İptal ettim ama 2x35=70tl faturaya yazıldı bile. Yurtdışındaki kalan 4 günümde bu telekoma hiç güven olmaz artık diyerek komple mobil veriyi kapattım Türkiye'ye dönene kadar açmadım (wireless kullandım otelde vs). Eminim ki mobil veriyi kapatmasaydım bunlar bana 45+210 tl kitleyeceklerdi. Yıllardır telekomdaydık, zaman zaman bazı sorunlar yaşadık ama böylesini yaşamadık. Diğer operatörler de çok iyi olmayabilir bir şey söyleyemem ama Telekom'a artık güvenemem. Her yurtdışı çıkışımda bana yine ne kitleyecekler diye düşünemem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.