Şimdi Ara

Türk Telekom gpon(ftth) modem yerine alternatif kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar konuyu yanlış yere actiysam şimdiden özür diliyorum formda bu konu hakkında bayağı araştırma yaptım fakat kafadaki soruyu yok edemedim. Türk telekom binaya kadar fiber vermiş bina içi ethernet kablosu ile İnternet alıyorum önceden tilgin modemi şimdi zyxel vmg 8324 modem verdiler yalnız ben iss değiştirip millenicoma geçecem onlarda bana modemi kiralayip vereceklermiş 80 İnternet 9 TL de modem kirası ben diyorum ki bu türktelekomun verdiği belli ki router ben Asus router alsam aynı şekilde bağlantı yapsam wan port una taksam kuillanici ve şifre yazınca İnternet gelir mi gelmez mi

Not: Türk Telekom ve millenicom kullanilamayacgini söyledi ama bir Türk Telekom müşterisi gpon destekli modem olursa olur dedi diğerleri sistemle biz esleyip size getiriyoruz olmaz dedi modem kirası vermem gerekir mi yoksa herhangi bir rauter ile erişim alabilir miyim eğer olursa güzel routerlar gpon destekli routerlar nelerdir teşekkürler :) ayrıca normalde dsl port varmış bunlarda ama tt kaldırmış Türk Telekom gpon(ftth) modem yerine alternatif kullanmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kendi modeminizi bi şekilde çalıştırsanız bile iss sizden modem kirasını tahsil etmeye devam edecek (ftth altyapıda bu kira ücreti zorunluymuş) haberiniz olsun yine burda bi videoda haber niteliğinde paylaşılmıştı
  • SheKilLll kullanıcısına yanıt
    Onu sordum hocam iade edebilirmisim modemi ama merak ediyorum nasıl bu şekilde sadece tt modem kullanılıyor bu bildiğimiz router bir forumda voip destekli demişlerdi

• SheKilLll kullanıcısına yanıt
    O video linkini alsam baksam olur mu merak ettim de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom GPON Geliyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.