Şimdi Ara

Türk Telekom Heryerden Çekmiyor, Sanırım Bırakıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serdarski

11 sene önce 2005 yılında Lonra Metrosuna yapılan bombalı saldırıdan bu yana metrolardaki cep telefonu bağlantısı -metro treninin kaza yapabileceğini de düşünürsek- sadece içerden dışarı olacak şekilde aramalar yapılabiliyor.

Ülkemizde de terör ve bombalama olayları olduğunu hatırlamak lazım.

Hatta yerleştirilen cep telefonu düzeneği ile bombalar patlatıldığından dışardan içeri doğru aramalar engelleniyor.

Ek olarak internetede girilemiyor içeride.
  • İçerde internete girilmesine gerek yok..

Çünkü metro treninin kaza yapabileceğini hatırlarsak sadece içerden dışarı KoNUŞMalar için açmak yeterli.

Ayrıca evSiZLer gibi 7/24 metroda yaşamayacağına göre metronun içinde internet olması gerekmiyor, sadece konuşma kısmını açmak yeterli.
  • Bursaray da çekiyor nete giriyor tünellerede
  • aynen öyle bendede drumlar aynı 2.ci hat olarak bimcell mobil internet için ama odamda sıfır sinnyal yok yok servis yok
  • Tevez1997 kullanıcısına yanıt
    Ev İnterneti konusunda en iyisi Türksat Kablo'nun uydu net'i

Şu linkte sayfanın eN aLTında mahalle ve sokağını girdiğinde sana yardımcı oluyorhttps://turksatkablo.com.tr/

mahalle veya sokağında türksat kablo'unun altyapısı yoksa muhtara gidip altyapı için mahalleliden talep toplamasını sağla. Turksat kablonun ev sevdiğim 2 özelliği var;

1- internet için Türk Telekom'a mahkum olmuyorsun ayrıca hızı da fiber hızında

2- cumartesi gecesi saat 23:00'de arıza kaydı verdiğinde pazar günü oğlen arıza için teknik elemanlar geliyor
  • Bursa merkez inegol mudanya yalova baya iyiydi. Haftasonu baya gezdim sorun yasamadim. Bu arada tt geri dondum. Aliskanliklardan vazgecemiorum 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.