Şimdi Ara

Türk Telekom Heryerden Çekmiyor, Sanırım Bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski avea kullanıcısıyım, işte şimdi turk telekom oldu . neyse artık bırakma kararı aldım

mesela odamda. pc basında sureklı cekmıyor bazen kafasına göre, bazen cekıyor
    odanın bi yerinde cekıyor, bi yerinde cekmıyor vsvs bunedir yav

en iyisi sanırım turkcelle geçmek

• Benim 1 sene önceki şikayetleri ;)
    1 senedir Turkceldeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Benim 1 sene önceki şikayetleri ;)
    1 senedir Turkceldeyim

internetim de ayrı dert

ttnetten seneler önce parasını vererek ayrıldık, dsmarta döndük
    dsmartta iyicene ttnete benzemeye basladı

bu daldada turkcellsuperonline en iyi sanırım
  • Ben gayet memnunum. İstanbul içiyse pek sıkıntı olmuyor internet 60-70mbps den aşağı gelmedi şuana kadar.

• Bende TT kullanıcısıyım, taahhüt bu ay doldu. Bede metroda internete girmek konuşmak istiyorum artık.

• spooker42 kullanıcısına yanıt
    Metroda hicbir hat cekmiyor. Bunun icin baska hatta gecersen hayal kirikligina ugrarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Metroda hicbir hat cekmiyor. Bunun icin baska hatta gecersen hayal kirikligina ugrarsin.

Note 5 ile Vodafone kullanıcısı abim yanımda internete bile girdi, bende servis yoktu. Bende servis yokken konuşana bile şahit oldum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

Bende TT kullanıcısıyım, taahhüt bu ay doldu. Bede metroda internete girmek konuşmak istiyorum artık.

Hangi metro?

• spooker42 kullanıcısına yanıt
    Metroda konuşacaksan bursarayda tunellerde cekiyor konusmak ıcın gelebilirsiniz

• quote:

quote:

Note 5 ile Vodafone kullanıcısı abim yanımda internete bile girdi, bende servis yoktu. Bende servis yokken konuşana bile şahit oldum.

2 sene oncesine kadar tum hatlar cekiodu metroda sonra belediye anlasmasi bittigi icin istasyonlari kapattilar.

• quote:

quote:

quote:

2 sene oncesine kadar tum hatlar cekiodu metroda sonra belediye anlasmasi bittigi icin istasyonlari kapattilar.

Daha ii hizmet icin numara tasimak mantikli. Bugun besiktasta sinan pasa carsisina girdim. Tabi ki tt cekmiyor. Tcell ve Vdfn indoor anten koymus sorunsuz. Ucuz diye kullanioruz iste 😀

• gec turkcele rahat et hocam
  • @ussuzadam İstanbul hocam.

Turkcell de çok pahalı yahu, Türk Telekom egm tarifesi kullanıyorum ben, Turkcellde yapmış ama 500dk nası yetsin.

• Bu sorun babamda var cekmeme degilde 2G ye dusuyor telefon arada 3G.

Benim telefonda ise 4G altina dusmuyor.

Telefonun iyi alicisi yoksa boyle oldunu dusunuyorum :D

Sizin telefon ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkezde ptt cell bile rahat cekiyor. turkcell e sotulmaktan daha iyidir.

• güle güle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevez1997

quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Benim 1 sene önceki şikayetleri ;)
    1 senedir Turkceldeyim

internetim de ayrı dert

ttnetten seneler önce parasını vererek ayrıldık, dsmarta döndük
    dsmartta iyicene ttnete benzemeye basladı

bu daldada turkcellsuperonline en iyi sanırım

d smart altyapıyı telekomdan alıyor hocam zaten :)

hatta bölgenizde altyapı yoksa vodafone superonline millenicom hepsi telekom altyapısı üzerinden çalışıyor hepsi aynı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 23 Ekim 2016; 11:08:33 >

• Çekim konusunu forumda çok tartışırdım eskiden. Ta ki vodafonenin 1 diş 2g zor çektiği, aveanın 2g orta düzey çektiği köyüme turkcell 3g verici koyana kadar

• Tevez1997 kullanıcısına yanıt
    ADSL kullanıyorsan sonuçta D-Smart dahil bütün operatörler Türk Telekom altyapısını kullanıyorç

Benim oturduğum apartmanda kablo tv'nin interneti var, yani uydu net kullanıyorum. Şu linkten görebilirsinhttps://turksatkablo.com.tr/internet

Uydu Net hızı fiber hızında; 50 mbps hız abonesiyim 46-48 mbps hız alıyorum.

Mesela Superonline Fiber benim oturduğum yerin üst sokağında, TT Net Fiber ise benim oturduğum yerin arka sokağında. Benim oturduğum yerde Türksat kablonun uydu net'i haricinde fiber yok.

Türksat Kablonun uydu neti sayesinde telefon aboneliğimi iptal ettirdim. Oysa adsl'de yalın internet aldığında bile faturaya farklı isimlerle geçiriyorlar.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    11 sene önce 2005 yılında Lonra Metrosuna yapılan bombalı saldırıdan bu yana metrolardaki cep telefonu bağlantısı -metro treninin kaza yapabileceğini de düşünürsek- sadece içerden dışarı olacak şekilde aramalar yapılabiliyor.

Ülkemizde de terör ve bombalama olayları olduğunu hatırlamak lazım.

Hatta yerleştirilen cep telefonu düzeneği ile bombalar patlatıldığından dışardan içeri doğru aramalar engelleniyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.