Şimdi Ara

Türk Telekom Hız Problemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anne kızlık soyadı sonra apartman numarası sordu ve bilgileriniz yanlış en yakın ofisimizde güncellemeleri sağlayıp tekrar arayabilirsiniz denildi.

Böyle saçmalık olur mu?
  • molnet kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom a müracat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Türk Telekom a müracat edin.

Hocam sorunu 1 ay önce zorla çözdüler. Yeni aldığım Asus modemi bahane ettiler (bahaneler bitmiyor zaten) yerine Airties 5453 modemi taktım ve her gün santrale gidip şikayeti dile getirdim.

Her gün gitmemden bıktılar herhalde ki hız değerlerimi eski değerine zorla yükselttiler. Speedtest hız testindeki değerim 8.85 Mbps.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Sene olmuş 2018, Dünya Mars a medeniyet Kurmaya çalışıyor, Biz hala Pakistan seviyesinde internet kullanıyoruz.

Yıl 1994 tü Almanya'nın başkenti Berlin'de Millet duvardaki fişten 100 Mbit internet kullanıyordu biz hala 8 ile sağlıklı bağlantı kuramıyoruz 2018 deyiz 98 de değil!

Hala medeniyet altı bir internet e mahkumuz.

8 m bit internet 5.66 çekiyor upload yani yükleme hızı hepten içler acısı 0,65 Mbit. Düşünebiliyor musunuz! Sene 2018!

Konyalı iken 16 Mbit ti sınırsız a geçtim 8 e düştü fakat ulaşan 5.60 !

TTNET in maalesef makineleri tahminimce hurda , bakımı da yapılmıyor, kablolarda büyük ihtimal kalitesiz.

67 TL nin karşılığında sadece 5.66 mbit Internet , şaka gibi! 2018 de bunu yaşıyoruz.

YouTube a 100 MB HD video yu 9 saatte yükleyen internet kullanıyoruz şaka gibi 2018 feyiz ve alt yapımız sıfır.

Elin Avrupalısı aynı süreye 500 adet HD video sığdırıyor.

Deyim yerindeyse biz hala kağnı ile gidiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.