Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oktayy82 , elel , Pozitif_mood , aylmz07 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14.468
Cevap
329
Favori
883.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TT faturalıdayım. Gün geliyor. TT faturasız neye geçmeli ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başka yerden faturasız tt’a geçerken faydalanamıyormuyuz bu fiyatlardan, sıfırfan mı almak lazım
    📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim taahhütüm 21 şubatta bitiyor, telekoma geçmeyi düşünüyorum uygun bir tarife önerirmisiniz, 5-6 gb net 1000 dk yeterli benim için. Taşıma için burada bayii arkadaşlar varsa onlara taşıyabilirim hemen.

• sivaslı5841 S kullanıcısına yanıt
    Sitede yok turk telekom bayi camına kağıtla yapıştırmıştılar hat açılınca. Bayiden yapabilirsin paketi dediler

• turkcell taahhütüm bitiyor ve türk telekoma geçiş yapacağım. mevcut avantajlı paketler nelerdir?

• Pozitif_mood kullanıcısına yanıt

Telekom faturalıdan geçiş yaptım 2 hat için online işlemlerden 250 tl yükledim en az o oluyor.. 25 gb paketine geçtim ..

• elel E kullanıcısına yanıt
    Çok iyi öyleyse iki üç ay idareten iş görür :)

• Pozitif_mood kullanıcısına yanıt

80 TL geçiş parası var onu bakiye diyor ama paket aldırmıyor bir de telsiz 2025 yılı 236 telsiz ücretini alıyor peşin .. sonrasında gelmez dedi ama orasına pek güvenemedim artık olan oldu ..

• 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.