Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serdar_85 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
14.382
Cevap
322
Favori
869.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba TT prime tarifeye geçtim. Müşteri hizmetlerini aradığımda robotu geçemiyorum. Numaramı girmemi istiyor giriyorum aradığınız numara diyor başa yolluyor. Bu sorunu yaşayan var mi?
    444 1 444 ve 444 4 375 ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yaki_55 Y kullanıcısına yanıt

444 4 375 yada 444 1 500 hatlarından aradığınızda aradığınız numara haricinde bsşka numarayla işlem yapmak istiyorsanız 1'i, aradığınız numara ile ilgili işlem yapmaya devam etmek için 2'yi tuşlayın der.

Aradığın numarayla ilgili işlem yapmak için 2'yi tuşladığında hattın sana ait olduğunu kanıtlamak için TC numaranı girmek için 1'i tuşla der,tuşlayınca ve onaylayınca anne kızlık soyadının yani anneniz babanızla evlenmeden önceki soyadının ilk harfi ile başlayan isim yasa şehir söyle der,sesli olarak söylersin. Sonra anne kızlık soyadının 2. harfiyle başlayan şehir yada isim söyle der,sesli olarak söylersin. Mesela annenizin kızlık soyadının ilk harfi K ise Kayseri yada Kitap dersin. Robot susmadan söylemeyeceksin,sustuktan sonra da 1-2 saniye içinde söyleyeceksin sessiz bir ortamda.

Güvenlik adımlarını geçtikten sonra kampanyalar yada paketleri tuşlarsan satar sayar en sıon müşteri hizmetlerine başlanmak için 0 tuşla der,sıfırı tuşlarsın müşteri hizmetleri bağlanır sıra sana gelince. Sıra yoksa hemen bağlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.