444 4 375 yada 444 1 500 hatlarından aradığınızda aradığınız numara haricinde bsşka numarayla işlem yapmak istiyorsanız 1'i, aradığınız numara ile ilgili işlem yapmaya devam etmek için 2'yi tuşlayın der. Aradığın numarayla ilgili işlem yapmak için 2'yi tuşladığında hattın sana ait olduğunu kanıtlamak için TC numaranı girmek için 1'i tuşla der,tuşlayınca ve onaylayınca anne kızlık soyadının yani anneniz babanızla evlenmeden önceki soyadının ilk harfi ile başlayan isim yasa şehir söyle der,sesli olarak söylersin. Sonra anne kızlık soyadının 2. harfiyle başlayan şehir yada isim söyle der,sesli olarak söylersin. Mesela annenizin kızlık soyadının ilk harfi K ise Kayseri yada Kitap dersin. Robot susmadan söylemeyeceksin,sustuktan sonra da 1-2 saniye içinde söyleyeceksin sessiz bir ortamda. Güvenlik adımlarını geçtikten sonra kampanyalar yada paketleri tuşlarsan satar sayar en sıon müşteri hizmetlerine başlanmak için 0 tuşla der,sıfırı tuşlarsın müşteri hizmetleri bağlanır sıra sana gelince. Sıra yoksa hemen bağlanır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (720. sayfa)
-
-
-
Hatlarımdan birinde TT da Ideal4gb tarifesindeyim. Bu tarife fazla gelmekte. bitmiyor. Sözleşme bitimine 1,5 ay kaldı. Bana geçeceğim en ucuz tarife önerebilirmisiniz. 2 gb internet, 200 dk konuşma bile yeterli
-
-
Kullandım, teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 gün kaldı bitime TT Prime 40gb+Sosyal Medya sınırsız kullanıyordum. 260TL idi, şimdi 450-500 civarında paketler sunmuştlardı. Hala kabul etmedim, hiç de aramadılar daha uygun paket sunmak için.. Sanırım TT serüvenim bitiyor.
-
Merhaba,
Vodafone kullanıyorum uzun süredir ve yaşadığım yerde berbat . Çoğu zaman konuşamıyorum bile. Taahhüt bitiyor.
20 GB paket ve sosyal medya sınırsız 280 liraya kullanıyorum.(Facebook, Instagram vs)
Benzer GB olan ve sosyal medyası özellikle Facebook ve Instagram paketten yemeyen kampanyali bir tarife var mı yardımcı olabilir misiniz?
5 yıldır Vodafone kullanıyorum. Teklif edilen en düşük tarife 700₺. Türk telekomun gel tanışalım tarifesi 15gb 390₺. İlk 2 fatura ücretsiz. Böylece ekstra fatura masrafsız geçebilirim.
15-20 GB arası bu fiyata daha uygun tarife var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 2 Ocak 2025; 16:20:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
172 TL ye kullandığım Enfes 20 pakedimin bu ay sonu itibariyle taahhüdü bitecek, yeni paket için en uygun 440 TL teklif ettiler.
böyle bir zam mı var?
max 250-270 arasına tarife bakıyorum ancak geç kalmışız, turkcell ve vodafone ucurmus fiyatları.
şeytan diyor git yeni hat al, türk telekomun geçiş yapanlara ve yeni hat alanlara sunduğu uygun tarifelerden yararlan.
-
Benzer durumdayım geçen ay iyi fiyatlar vardı hepsinde ama taahhüt yüzünden geçemedik.. evde 4 hat olunca bakalım ne yapacağız..
-
Yeni egm 10 ,20,30 gb paketlerin guncel fiyatları nedir ( ref ile yeni gecen arkadaslardan)..su an bana teklif edilen 15 gb 1000 dk 245 tl eger daha uygun olacaksa yazın egm tarifelerini gecicem..
3000 dk
350 SMS
50 GB internet 12 ay taahhutlu prime tarife vergiler dahil 474 TL teklif sunuldu.
Nisanda bitiyor taahhutum alınır mı ?
Sınırsız sosyal medya içermiyorsa tabi ki reddedilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 8 Ocak 2025; 5:29:49 >
Tt den vodafone geçtim. 3 gün vodafone da kaldım. Tekrar tt ye geçtim. Vodafone 32 lira fatura çıkardı. Canları sağolsun. Bu yazılanları okuduktan sonra Buna da şükür.
-
Başka operatörden gelince TT cayma bedelini karşılıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Reklam çok amatörce, yani hazırlayan Türk Telekom değil, bir bayi reklam yaptı desem o da saçma yani pek mantıklı gelmedi bu iş.
Fake gibi hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis66_50 -- 8 Ocak 2025; 23:26:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamu tarifelerinden birini faturalı kullanıyorum, 1 yıl taahüdüm vardı (indirimli olmuştu tabi 1 yıl taahüt olunca)bitmek üzere. Herhangi bir tarifeye geçmezsem eğer taahhüt bittikten sonra hangi tarife üzerinden devam edecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X