Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.368
Cevap
322
Favori
868.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhtemelen öyle yapcağım gibi. Aslında çok sosyal medya hastası da değilim ama işe yürüyerek gidip gelirim, toplamda 1 saat hergün yolda müzik dinliyorum youtube dan. Ayrıca evdekiler de tt kullanıyor, whatasapp dan video foto gönderiminin de kotadan düşmemesi cazip Türk telekom da. Turkcell kendi çapında kamapnayası iyi ama extra avantajları da yok. Bir de Turkcell pek müşteri dostu değil bence, zamanında bunu çokça tecrübe ettim. Turkcell bir şey vereckse genelde fazladan alır öncesinde. 😆

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Hocam bende arkadaş gibi iki hattı turkcele taşıdım, henüz geçiş tamamlanmadı. Fakat sizin dediğiniz gibi yapsam nasıl indirimsiz gün kadar ödeyeceğim. Çünkü trkcele yıllık tahattütle geçtik. Trkclden ttkoma dönsem bu sefer tahattütülü fiyattan ceza kesmiyor mu. Geçişi tahattütlü yaptğm için
  • Vodafone taahhütlu tarifeye geçtik mecburen. 3 gun sonra Türk telekom a gececem. Ne kadar cayma bedeli yansır. 143 +15 tl seçtiğim paket..
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    tobiden mh ile görüşün ilk ay caymasız farklı operatöre taşıyacağım diye işlemleri yapsın
  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Hocam ihtiyaçlarınıza hangisi daha uygun geliyorsa birini tercih edip ona göre kullanım saglicaksiniz artık.
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde bütün operatorlerde ilk faturanız kesilmeden farklı operatöre geçiş saglarsaniz indirimsiz fiyattan gün bazlı hesap ederler ona göre fatura çıkar tarafınıza. Örnek verirsek mesela turkcell de geçtiğiniz tarifenin taahhütlü indirimli fiyatı aylık 200tl ama siz ilk fatura kesilmeden diğer operatöre tasicaksiniz diyelim. Seçtiğiniz tarifenin indirimsiz taahhutsuz aylık fiyatı 600tl olsun mesela. Diyelimki turkcellde hattınız aktif oldu hemen turktelekoma taşıma işlemi başlattınız bu geçiş sürecinde diyelim 3 gün sürdü. Indirimsiz turkcell aylık 600tl ise 1 günlük ücreti 20tl olur. 20x3=60tl bir fatura çıkar turkcell de sadece. Başka bir tku ücreti veya farklı bir borcunuz veya bir ücret yoksa. Turk Telekomdada 90 gün içinde git gel yaptığınız için ilk faturanıza 30 tl gibi bir ücret yansıtılıyor 1 sefere mahsus.
    Karar sizin.
  • türktelekom faturasız yıllık paketi kaldırmış napıyon sen ya

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Anlaşıldı. Tsk ederim.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

türktelekom faturasız yıllık paketi kaldırmış napıyon sen ya

• faturasız hatta 45 küsür lira vardı bugün 14 küsür lira kalmış bakiyen bitiyor diye sms geldi kullanım detaylarına da baktım bir şey görünmüyor yanlışlıkla hücreseli açıp kapatsam bu kadar yemez sanıyorum tkü almış olabilir mi
  • Dün TT den Turkcell e taşıma talebinden sonra bugün TT müşt. hizmetleri aradı. Memnuniyetsizliğimi sordular, ben de malum eski müşterilere yeni kampanyalardan neden faydalandırılmıyor, mecvut müşteriye hep yüksek tarifelre sunuluyor dedim. Temsilci bana 40 gb + 2000 dk + sms li (galiba prime ) bir tarife sundu. Normalde 950 tl imiş bana indirimle 450 tl den sundu vergiler hariç. Kabul etmedim ben de. Gün içinde farklı bir teklifle tekarar arayacağız dedi ama Turkcell den mesaj geldi sabah, yarın saat 7:00 civarı transfer tamamlanacak diye. Bu durumda diyelim ki tt uygun bir tarife sundu kabul ettim ama halihazırdaki turkcell trasnferi nasıl iptal olacak ki ?

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Hat taşımanız durmaz iptal olmaz. Saatinde numaranız Turkcell'e geçer,Turk Telekom simkartı sinyal almaz,Turkcell simkarta sinyal gider.

Turk Telekom'a taahhüt verdiyseniz yeni taahhütlü tarife üzerinden kullanılan gün kadar fatura yansır. Tabi taahhüt önceki tarifenizin faturası da kullanılan gün üzerinden hesaplanır eklenir son faturanıza.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, teşekkürler

Teşekkürler hocam
  • Arkadaşlar taahhutumün bitmesine 3 ay var,bu teklif nasıl acaba?
    📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdres

Arkadaşlar taahhutumün bitmesine 3 ay var,bu teklif nasıl acaba?
    📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

Yeni gelene 180 tl'ye veriyorlar aynı tarifeyi.. insanın sinirleri bozuluyor ... sizin gene iyi bana 381,5 tl ye 1000 dakika olanı veriyor.. evde 4tane hat var yazık günah yani taahhüttüm şubatta bitmeze direk vodafone a geçerim ..bu firmaların mevcut müşteriye muamelesi gerçekten ahlaksızlık..

• Vodafone taahhüdüm bu ayın 15'inde bitiyor. Taahhütlü faturam 177 TL, taahhütsüz 516 TL. Son faturayı taahhütsüz fiyattan ödememek için ayın 16'sında aktif olacak şekilde Telekom'a taşımak istiyorum.

1-) Bayiden başvuru sonrası ortalama kaç saat sonra taşıma işlemi gerçekleşiyor, ayın kaçında başvuru yapmalıyım?

2-) Başvuruyu yaptıktan sonra taşıma işlemi bitmeden kampanya biterse, yine de kampanyalı fiyattan yararlanabilir miyim?

3-) Yeni hat aktif oldu mesajı gelince eski hat hemen kapanıyor mu, yoksa yeni simi takana kadar kullanabiliyor muyuz? Yani benim taahhüdümün saati dolmadan taşıma işlemi gerçekleşirse, bir gün daha vodafone kullanmaya devam etme şansım var mı taahhüdü doldurabilmek için?

• Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var cevaplarsanız sevinirim 45 gb prime 275 tl ödüyordum 20 ocak 2025 tarihinde taahhütüm bitiyor , gelen teklifler aşağıdaki gibi bana çok yüksek geldi bu rakamlar nasıl sizce Türkcell’de filan daha uygun bir rakam çıkar mı 35-40 gb yeter bana , ayrıca eskiden twitterde Türk Telekom desteğe yazıp daha güzel teklifler alıyorduk telefonda bu işlem yine devam ediyor mu nasıl yapıyorduk yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

• ercan1910 E kullanıcısına yanıt
    Buyurun
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.