Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.368
Cevap
322
Favori
868.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbul ve rize arası sık sık gidip geliyorum.

İki yılda 3 operatörü kullandım, turk telekom çekim sorunu yok. İnterneti çok hızlı.

Vodafone ses bazen gelmiyor, bazı aramada gitmiyor. 10 aramada 2 tanesinde bu sorun oluyor, carplay da video donuyor istanbulda seyahat halindeyken arabada.

Turkcell internet kotası dehşet hızlı bitiyor, bariz 2 katı sayıyor datayı.

En alınabilir hat bence telekom. En kötü yanı müşteri hizmetleri. Çöp kutusundan hallice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 5 Aralık 2024; 17:23:47 >
  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom da taahhüt bitiminin olduğu ayda cayma ücreti çıkarıyor mu?
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Taahhüt bitim gününe 30 günden az kaldıysa Turk Telekomda cayma bedeli çıkmıyor. Diğerleri yazı-tura çekerek karar veriyor.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Şu an şu günlerde Türk Telekom cazip tarifelerine geçip 1 yıl kullandıktan sonra yine bu ay(Aralık) bitim mi sayıyor? Tekrar bu ayda duruma göre Turkcell e geçmek için soruyorum.

Bazı operatörler 11 ay süre sunuyor gibi aklımda kalmış da.
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Online İşlemlerden taahhütlerim menüsünden taahhüt başlangıç ve bitiş tarihine bakarsanız daha doğru olur. Taahhütler 12 fatura olarak yapılır ama tam 12 aya 365 güne denk gelmeyebilir. İlk faturanız 5 gün de içerebilir 25 gün de. Diğer 11 fatura hep 30 gündür şubat ayı hariç.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    1- Turkcell Vodafone a git gel yaparak faydalanabilirsiniz. Kullandigin gun kadar cayma bedeli odersin.

2- Kullandigin gun kadar cayma bedeli odersin. Operatorle gorusup ogrenebilirsin.
    Çok teşekkürler.
  • Hanımın taahhütünü 3 gün önce yeniledik. İlk ay cayma bedeli çıkar mı?
  • kaybolanpena kullanıcısına yanıt

Nerde hangi operatörde yenilendi. Kontrat bitince mi yenilediniz bitmeden mi uzattınız.

Türk Telekomdaydık, bitmesine bir hafta kala yeniledik.
  • kaybolanpena kullanıcısına yanıt

TAAHHUT yazıp 5555`e gönderdiğinizde güncel taahhüt bozma (cayma) bedeli bilgisi SMS olarak telefonunuza gelir.

Git-Gel yapacaksanız fatura kesilmeden başka operatörde hattınız açılırsa cayma bedeli ya hiç yansımaz yada 1 ay daha az yansır. Buna dikkat ediniz.

Fatura kesim gününüz nedir? Bu arada dediğim SMS'i gönderince cayma bedeli ne yazıyor söyler misiniz?

• yurdakull kullanıcısına yanıt

İşte bu.. Turkcell'e geçip geri türk Telekoma geçeceğim bu tarife için. Taahhüt bitimine de 30 gün kalmıştı çok iyi oldu bu .

• Sil süpür dışında Türk Telekom un güzel hediyeleri oluyor mu?
  • bariscangok B kullanıcısına yanıt
    3 operatördeki kampanyalarda hangilerinde ücretsiz fatura stop var acaba
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Turkcell kampanya dışında da ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi practer -- 6 Aralık 2024; 17:32:16 >
  • Bugün türkcell den türk telekom a geçiş yaptim 4 gün icinde açılacakmış. İnşallah pisman olmam turk telekom nasil ceker mi internet hizi nasil bilmiyorum. Turkcell 1.5 ay önce taahhut yenilemistim kampanyalari görünce gecis yapayim dedim türkcell 10 gb 250 tl idi türk telekom 10 gb 135 tl. 255 tl cayma bedeli çıkıyor ayda 115 tl daha kârlı tt. 115*12:1380 tl 1380-255:1125 tl daha kârlı oluyor bu geçiş

Hocam 20 gün önce taahhüt yeniledik türk telekomda bu taahütü nasıl iptal ederiz? Vodafone faturalı hatta taşımak istiyorum numaramı. Taahhüt iptal etmeden taşıma işlemi olmuyor mu?

• firtina8145 F kullanıcısına yanıt

sorun cikmaz,guzel cekiyor.

Gelen mesajda cayma bedeli yazmıyor, fatura kesimi 10 Aralık. Bu tarihe kadar başka operatöre numara taşırsam sorun çıkmaz öyleyse?

Degerli musterimiz,mobil hattiniza tanimli hattinizda 2 adet taahhut bulunmaktadir. 1. Taahhudunuz:"Degerli 20 Taah. 12 Ay" Baslangic tarihi: 03.12.2024 Bitis Tarihi: 09.11.2025

Degerli musterimiz,mobil hattiniza tanimli 2. Taahhudunuz:"TarifedeGecerli 45% Ind 12Ay" Baslangic tarihi: 03.12.2024 Bitis Tarihi: 09.11.2025

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

• ririii kullanıcısına yanıt

Taahhüt yeniledikten sonra yeni taahhüte ait ilk fatura kesildi mi?

Hattını taşıdığında taahhüt bozulmuş oluyor zaten. Başka operatöre taşıdığında taahhüt bozulur.

Turk Telekomda taahhütün ilk ayında ilk fatura kesilmeden başka operatöre hattını taşırsanız taahhüt cayma bedeli çıkmıyor ama sen zaten Turk Telekom fatutalıdayken taahhüt uzattınsa farklı durum olabilir.

TAAHHIT yazıp 5555 'e gönderin, güncel olarak taahhüt bpzma bedeli yansıyacak mı,yansırsa ne kadsr yansıyacak öğrenin.

• 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.