Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.368
Cevap
322
Favori
868.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mh sonra düşecek indirim olarak gelecek dedi zaten konuşurken onayladım da pek mantıklı gelmedi bana

• uyg51 U kullanıcısına yanıt

yıldızlı günlerdeki tarifelere mi geçtiniz hocam? ve faturasızda ilk ayınız mıydı?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Faturasız bir ayı geçti. Evet yıldızlı günler

müşteri hizmetleri aracılığıyla mevcut faturasızdan da geçilebiliyorsa iyimiş tamamdır hocam teşekkürler 

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Benim de bugün kartım geldi, başvuruları tamamladım turkcellde. Sizin kaç gün sonra açılmıştı kart geldikten sonra?

• eediz kullanıcısına yanıt
    Dün başvuru yaptım, yarın açılacak.
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

geçiş yaparsanız bilgilendirin fatura kısmı aynı mı olacak bakalım

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 

• Şuan türktelekom faturasiz kullaniyorum 10 gb 135 tl olan pakete geciş yapiliyor mu faturasizdan bilen var mi
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt
    en altta biraz zor okunuyor ama “yeni hat alımı numara taşıma ve faturasız tarifelerden geçişte kullanılabilir” gibi bir yazı gözüküyor

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt

yukardaki mesajları okuyabilirsiniz. müşteri hizmetleri üzerinden geçmiş arkadaş.

• Son gün ne zaman bilen varmı bu yıldızlı günler kampanyasının
  • yıldızlı günler kampanyasına bayilerden geçiş yapılabiliyor mu? yoksa online a özel mi?

• Türk Telekom mobil İnternet hızından memnun musunuz ?
  • zaltun kullanıcısına yanıt

Bayilerden geçiş yapabilirsiniz.

• 1- kendi hattımı 2 ay önce telekoma taşıdım. Bu tarifelerden cezası neyse faydalanabilir miyim?
    2- annem 1 hafta önce taahhüt yeniledi. Başka operatöre taşısak cayma çıkar mı, çıksa da çok çıkar mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • bimcellden, son cikan yildizli gunler tarifesine minimum maliyetle nasil gecebilirim?

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

turktelekomlu olup bu tarifye geciş yapabilen varsa bilgilendirsin bizi

• yıldızlı günlerde bir ALİ CENGİZ OYUNU VAR MI ARKADAŞLAR? HİÇBİR KURUMA GÜVENMİYORUM ÇÜNKÜ. BABAMI GEÇİRECEĞİM DE

• Turkcellde bedava "Akıllı Fatura" servisini aktif edip paket içeriğini aşmayı engelleyebiliyorsunuz,aşım olmuyor.
    Turk Telekom'un bu son yıldızlı günler kampanyasındaki tarifeler aşım yapıyor sanırım.
    Bu farkı dikkate alıp yaşlı kedime yada çocuklarınıza paket ve tarife seçiniz.
  • 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.