Mh sonra düşecek indirim olarak gelecek dedi zaten konuşurken onayladım da pek mantıklı gelmedi bana |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (715. sayfa)
-
-
yıldızlı günlerdeki tarifelere mi geçtiniz hocam? ve faturasızda ilk ayınız mıydı?
-
Faturasız bir ayı geçti. Evet yıldızlı günler
-
müşteri hizmetleri aracılığıyla mevcut faturasızdan da geçilebiliyorsa iyimiş tamamdır hocam teşekkürler
-
Benim de bugün kartım geldi, başvuruları tamamladım turkcellde. Sizin kaç gün sonra açılmıştı kart geldikten sonra?
-
Dün başvuru yaptım, yarın açılacak. -
geçiş yaparsanız bilgilendirin fatura kısmı aynı mı olacak bakalım
-
-
Şuan türktelekom faturasiz kullaniyorum 10 gb 135 tl olan pakete geciş yapiliyor mu faturasizdan bilen var mi -
-
yukardaki mesajları okuyabilirsiniz. müşteri hizmetleri üzerinden geçmiş arkadaş.
-
Son gün ne zaman bilen varmı bu yıldızlı günler kampanyasının -
yıldızlı günler kampanyasına bayilerden geçiş yapılabiliyor mu? yoksa online a özel mi?
-
Türk Telekom mobil İnternet hızından memnun musunuz ? -
Bayilerden geçiş yapabilirsiniz.
-
1- kendi hattımı 2 ay önce telekoma taşıdım. Bu tarifelerden cezası neyse faydalanabilir miyim?
2- annem 1 hafta önce taahhüt yeniledi. Başka operatöre taşısak cayma çıkar mı, çıksa da çok çıkar mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler. -
bimcellden, son cikan yildizli gunler tarifesine minimum maliyetle nasil gecebilirim?
-
turktelekomlu olup bu tarifye geciş yapabilen varsa bilgilendirsin bizi
-
yıldızlı günlerde bir ALİ CENGİZ OYUNU VAR MI ARKADAŞLAR? HİÇBİR KURUMA GÜVENMİYORUM ÇÜNKÜ. BABAMI GEÇİRECEĞİM DE
-
Turkcellde bedava "Akıllı Fatura" servisini aktif edip paket içeriğini aşmayı engelleyebiliyorsunuz,aşım olmuyor.
Turk Telekom'un bu son yıldızlı günler kampanyasındaki tarifeler aşım yapıyor sanırım.
Bu farkı dikkate alıp yaşlı kedime yada çocuklarınıza paket ve tarife seçiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X