< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (713. sayfa)
-
-
Bulundugum yerde ki vodafone bayii faturasiza numafa tasimada sorun cikariyor mesela git gel yapildigi icin. Bende vodafone a sikayette bulundum keyfi olarak boyle bir sorun cikarttiklari icin. Eger tasiyabilirseniz olur tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya süresi ne kadar acaba?
Bu 320 tl tarifesini 4 yil kullandim gecen ay bitti taahhudum hic sorun yasamadim. Ama yasayanlar varmis. Sistemsel sorun disinda sikinti cikacagini dusunmuyorum
Detaylari ogrenemedim. Biri ogrenirse yazsin. Bilgi gelince paylasacagim.
Şu an 400 küsur cayma çıkıyor ama yılbaşından sonra bunları bulmak imkansız. Kafam karışık. 142 günüm var.
400 tl bisey degil 2 ayda alacaksin fazlasiyla. Tercih sizin. 320 tl ye bu tarife bedavadan biraz pahali.
Düşüneyim bakalım.
su an tarifesi olan biri , faturasiz'a gecip direk beklemeden bunlara gecebiliyor mu yoksa farkli operator'e git gel yapip mi gecmek lazim ? benim de 170 gun var ama teklifler 300-400-500 ucmaya baslamislar simdiden..
-
bu tarifenin adı nedir acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cumartesi (5 gün önce) telekomlu oldum, btk şikayet veya tüketici hakem heyeti ile bu taraifelere cayma bedelsiz vs geçmenin yolu olur mu sizce ?
-
Buyrun
-
Hocam yazin turkcell 235₺ 20 gb olan pakete gecmistim. Sizce buna gecip 6/700 ₺ cayma bedeli vermek mantıklı mı ?
Mantıklı değil
-
Aşağı yukari aynı fiyata denk gelmiş oluyorlar. Burda çekim gücü olarak ikisi arasinda çok bir fark yok.
Turkcell internet daha çabuk bitiyor. O açıdan da değerlendirin
-
Hemde dehşet hızlı bitiyor. Nasıl sayıyorsa artık.
-
aynen. turkcell'de gb'ların çokluğunun kıymeti yok. hızlı bittiği için yarısı buhar olarak uçuyor.
-
-
bu yeni çıkan kampanyaya mevcut türk telekom faturalı müşteriler faydalanamıyor sanırım.
biz ne yapalım turkcell’e mi geçelim onu istiyorlar herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X