Çok özür ben yanlış söylemişim taahhüt bitiş 22 ocak hesap hepsinde her ayın 22 si < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (711. sayfa)
-
-
23 aralıktan itibaren hattın açılacak şekilde başvurabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turktelekoma yeni geçtim sayılır sil süpür haricinde data hediyeli bir şey var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6-15 yaş için deniyor, nasıl alabiliriz
TT ofis muduru arkadasim gonderdi. Bayilerde olmayabilir. Ya da daha yaziyi asmamis olabilirler. Sisteme tarife dusunce bana atiyor. Bende burdan paylasiyorum. Bu sene satislar iyi oldugu icin yildizli tarifeler beklemeyin diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşımsız Özgür Prime 40 GB Sınırsız Sosyal Medya tarifesinde 2 hattım var.
Tekinde 40 GB 2 haftada bitti,ek internet almadım. Sil süpürden 3 hafta arka arkaya sadece dakika geldi. 2 Sil süpür dakikası önceki fatura döneminden 3. sil süpür dakikası ise şimdi yeni fatura döneminden.
40 GB bitmeyen Aşımsız Sosyal Medyalı 40 GB Özgür Prime hattına ise aynı dönemlerde 2 kere GB, 1 kere dakika geldi.
2 hattı da aynı gün taşımıştım Ağustosta.
İnterneti bitene sil süpürden dakika ayarlandığından emin oldum. Her fatura döneminde sil süpürden 5 GB sözü var tabi, 1 hafta 5 GB verse 3 hafta vermese itiraz edemeyiz.
Önceki sene prime hattımda ayda 20 gb silsüpür sözü vardı,toplamda 20 GB çıkıyordu da.
@krkmz1666 Arkadaşlar merhaba. Valideyi 15 gün önce telekom faturasıza numara taşıma yaptık. Hosgeldin 25 paketini aldık 2 ay yenilenebiliyormuş sanırım, daha sonrası için faturasızda öneriniz nedir. internet çok mühim değil pek kullanmayacak zaten. Teşekkürler.
-
https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659
İlk sayfada bilgiler var bakabilirsiniz
Bu gün Vodafone üzerinden Türk Telekom Hep HIT 15+5GB 12 Ay Tahaddütlü 220 TL ye geçiş yaptım.
Normalde 6-15 yaş koşulu var ama benim Antalya/Korkuteli de gittiğim TT bayisi belli bölgelerde tarifenin herkese açık hale geldiğini son günün yarın olduğunu söylediler. Bilginiz olsun derim.
orduda da var , ben 5+5 gb = 170 aldım bana yetiyor .
netgsm den geçiş yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 27 Kasım 2024; 16:24:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba
TT faturalı hattımı, en kısa yoldan nasıl faturasıza geçirebilirm acaba?
Müşteri hizmetlerini arayarak
numara taşımaya özel tariferlerle ilgili bilgi alabileceğim bir yer var mı arkadaşlar?
-
Enfes Prime Limitsiz Sosyal tarifesindeyim. Taahüt bitimine 54 gün kalmış gösteriyor. Şimdiden arıyorlar kazık kazık fiyatlar için. Turkcell bayisi bugün yeni tarife duyurmuş. Büyük festival 40gb 325 tl diye. Acaba 2 ay için ne kadar cayma bedeli alırlar benden ?
hocam eski tarife değil miydi o
Aynen hocam. Hani şu geçen yıl blöf ile alınan tarife. Aslında gayet iyi tarifeydi fakat 54 gün kaldı. Şimdi de kazık kazık fiyat veriyor tt. Hazır Turkcell kampanyası varken geçsem mi dedim ama cayma bedeli düşündürüyor.
yok 40gb 325₺ için demiştim eski değil mi diye
Yok. Bugün paylaşmış Turkcell bayisi.
Selamlar, tt taahhüdüm 9 Ocak 2025’te bitiyor. Gelen teklifler cok yüksek. Baska operatöre tasirsam cayma bedeli yansitilir mi 30 günden az bir süre kalirsa? Cayma bedelini nereden sorgulayabilirim? Teşekkürler
TÜRK TELEKOM MOBiL TAAHHÜT BAŞLANGIÇ BİTİŞ TARİHİ VE CAYMA BEDELİ ÖĞRENME
TAAHHUT yaz 5555 `e gönder.
444 1 500 müşteri hizmetlerini arayarak da öğrenebilirsin.
Taahhüt bitim tarihine 30 günden az kalınca hattını taşırsan cayma bedeli çıkmıyor Turk Telekomda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 3 Aralık 2024; 9:53:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X