cocuk sizin cocugunuz olmasi gerekiyor mu yoksa yigen (aynı soy isim ) ..vb halledebiliyor muyduk ? cok uygun fiyat olmus aynısını 280-320 tl arasi uygulamadan cok uygun diye sunuyorlar . |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (712. sayfa)
-
-
Orasını bilmem hocam bayiye sormak lazım. Bizde herhangi bir sınırlama olmadan geçiş açık gözüktüğü için normal geçiş yapıldı. Belki devam ediyordur çevrenizdeki tt bayilerine bir sorun daha önce yazdığım gibi ben ne çocuk tc si verdim ne bir çocuğum yaşı tutan yeğenim var vs normal hat gibi geçirdi taahhüt yaptı bayi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu paketin adı nedir hocam bayağı uygun geldi bana.paket içeriginde tt ile sınırsız görüşme varmı?
-
TT ile sınırsız görüşme var galiba hocam müşteri temsilcisi demişti yanlış hatırlamıyorsam. Paketin ismini de bilmiyorum. Ama bana yüksek geldiği için geçiş yapmadım. Faturasıza geçiş yaptım. 1 ay dolmak üzere. Dolunca TT nin web sitesinden faruralı geçiş tarifeleri daha uyguna çıkıyor. Eğer ki hala devam ederse 1 hafta sonra onlara geçiş yapıcam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim.benimde 30 günüm kaldı .ariyim bakiyim ne diyecekler .faturasıza geçerken sistem nedir ne kadar ödediniz.olmassa bende geçeyim bir ay sonra faturasıza geçerim.stratejiniz mantıklı.
-
Hocam arayıp faturasıza geçmek istiyorum diyorsunuz. Onlarda neden diyor pahalı diyorsunuz. Sonra sizi faturasız birime yönlendiriyor. Ve nedenini soruyorlar. Pahalı diyorsunuz ve onlar size paket öneriyor indirim istiyorsunuz indirim yapıyorlar %10-15 kadar. Eğer uygunsa geçiş yapın eğer uygun değilse faturasıza geçiş yapın. 80 TL faturasız için ücret aşıyorlar. Ama bu 80 TL geri bakiye olarak veriliyor (paket vs alamıyorsunuz) 5-10 dk internet kullanıp bitirmek için sözde 80 TL geri veriliyor çöp yani). Faturasıza geçtikten sonra 115 TL olan (maks 3 hak diye biliyorum yani 3 ay) 25 GB 750 dk 750 SMS paketini 115 TL karşığında yapıyorsunuz. Ve 1 ayın sonunda %90-95 olarak herkese web sitesinden faturasızdan faturalıya geçiş için paketler çıkıyor. Ve şuanki piyasaya göre gerçekten uygun. Ben 1 hafta sonra bu paketler bana çıkarsa bakıcam. Ama çoğu kişiye çıkıyor. Bilginiz olsun hocam
''3 ay : 25 GB 750 dk 750 SMS paketini 115 TL karşığında yapıyorsunuz'' demişsiniz, hocam buda çok iyi ,varsın faturasız olsun 25 gb yi 115 tl ye kullanıyorsunuz,ben zaten 15 gb kullanıyorum fazlasıyla yetiyor bana. 3 ay içindede takip eder faturasıza geçeriz tekrar..gerçekten teşekkür ederim.ben arayıp tehdit ediyim bakayım,sunmazlarsa düzgün bir şey bu şartlarda bende faturasıza geçerim.
-
hocam sanırım size teklif edilen bu ?
-
Hocam yazım yanlışı olmuş galiba bu faturasız paket 1 aylık. Toplam 3 kere yapabiliyorsun. Yani 3 hakkın var. Bu da 3 ay bu paketten yararlanabilirsin demek. 115 TL yani 1 aylık 25 GB 750 dk 750 SMS.
Bana müşteri temcilsimden teklif edilen 30 GB +10 GB toplam 40 GB Paketdi.
taahhüt yenilediniz mi, ne kadar ödüyorsunuz şu an
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kabum etmedim bu tarifeyi hocam. Faturasızda 1 ay geçirip faturalıya geçişte daha uyguna tarifeler çıkıyor o yüzden.
turkcell 40gb ve 60gb kampanyaları çıkarmış çok uyguna bir bakın hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
-
Selamlar arkadaşlar.
27 kasımda babamın hattını trcell den tt a taşımıştık ama daha uygun tarifeler çıkarmışlar.
Şimdi biz yeni tarifelere hangi yolla geçebiliriz?
Hat taşıması yapmak durumda kalırsak git gel kısa süresi sebebiyle fiyat ne çıkıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160154911 hocam TT mağazalarında böyle bir kampanya var
Mağazaya gitmek şart mı bunun için? Annem için yapacağım da kendisi yaşlı gidemiyor. Ben başka şehirdeyim. Kendim gitsem işlem yaptırabilir miyim? Keşke internetten de yapılabilseydi.
-
Evet. Onları gördüğüm için sordum aslında.
Turkcell yeni tarifeleri de fena değil. Geçtiğimiz tarifeye göre yeniler daha iyi.
1 haftalık taahhüt verilmiş hattı taşımak istiyoruz ama buradan bilenlerden bir bilgi alıp hareket etmeyi düşündüm.
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X