|
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (714. sayfa)
-
-
-
Müsteri hizmetlerinden bilgi alin.
-
600 küsür cayma bedeli mantikli mı bilemedim. Cayma bedelini net nasil ögrenebilirim ?
-
taahhut yazıp 5555’e gönderin hocam. -
Hocam ben Turkcell kullaniyorum.
-
turkcell konusuna yazın hocam ordakiler bilir ben bilmiyorum o tarafı. -
Yapay zekaya taahhüt yazın görürsünüz. -
662,85 ₺ diyor ve fiyata vergiler dahil değildir diye eklemiş. Şuan yazin olan 20 gb 235₺ paketini kullaniyorum. Burada Türkcell ve Türk Telekomun ikiside çekiyor. Sizce T.T. 20 gb 180₺ paketine geçmek mantıklı mı ?
-
değmez hocam 55₺ fark var ve yılda fark 660₺ yapıyor. bu para cayma cezasına gidecek, o halde mevcut yola devam etmeniz mantıklı :)
-
Haklısınız hocam. Uğraşmaya değmez.
-
Uğraştığına değmez ve yılda 2-3 kez uygun kampanya yapıyorlar zaten. Benim de 2 ay var taahhüt. 135₺ gibi cayma parası. Ben bozup tt geçeceğim. -
Arkadaşlar benim taahhütümün bitmesine 1 hafta kaldı, şimdi TT’de kalıp faturasıza geçip bu yıldızlı günler tarifelerine geçebilir miyim? -
TT'deyim yarın Turkcell SIM kartı aktif olacak. Cumartesi veya pazar günü de tekrar TT'ye dönüş yapmayı düşünüyorum bakalım kaç liralık taahhüt bozma çıkacak.
-
Ben faturasızdan faturalıya mh arayarak geçtim türk telekom uygulamasında 630 tl küsür fatura gözüküyor normal midir?
Edit: 25 gb 200 tl paketi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyg51 -- 4 Aralık 2024; 17:30:6 > -
SOZ yazıp 5555 e gönderdiniz mi Tahhütsüz ücret görünüyordur.
-
12 fatura donemi Turk Telekom mobil faturali tarifelerde kalma sozunuze tarifeden 615 TL yerine ayda 335 TL'ye yararlanmak ve bir ay gecerli 20GB interneti 95 TL yerine ucretsiz kullanmak icin SMSi ONAY yazip cevaplayin. Taahhude uyulmadiginda yararlanilan indirim ve 20GB internetin bedeli olan 95 TL toplami ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olani yansitilir. Onay SMSi 2,08TL
şöyle bir mesaj gelmesine rağmen onayladım bakalım bu sefer 500 küsür liraya düştü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyg51 -- 4 Aralık 2024; 19:10:39 > -
Ben Turkcell müşteri iletişim merkezi ile konuştum. İlk fatura dönemi içerisinde olduğu için ceza çıkmaz dedi. Ama 15’inde kesilecekmiş faturalar. Turkcell’e geçenler on beşinden önce geri Türk telekom’a geçerse ceza yansıcağını düşünmüyorum
-
-
Yazdığınız fiyat ile mesajdaki fiyatta tutmuyor birbirini emin olmak için müş. hizmetleri ile görüşün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X