Merhaba Türk telekom prime basın tarifesi için referans olabilecek var mı ? Türk telekom çalışan ailem tarifesi için referans olabilecek var mı ? referans için bir miktar ödeme yapılır.. |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (710. sayfa)
-
-
Merhabalar tahahhutum bitmis fatura tekrar yenilendi simdi 550 tlye ben suan ciksam bunu odemek zorundamiyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullandığın gün kadar ödersin
Hocam ben bugun ilcede bulunan telekoma gittim egm 5 gb tarifesindeydim 25 gunum kalmisti bitmesine sistem 5 gb tarifesinin devam etmesine izin vermez üst tsrifeye gecmeniz lazim dediler sms le 5555 e EMNİYET YENİ 10 yazdim gonderdim tarifem 10gb da gecti ardindan 5555 e SOZ yazdim gonderdim gelen mesaja onay yazarak cevap verdim hattim egm yeni 10 gb tarifesine yukseldi taahhutte 1 sene olarak guncellendi bilginiz olsun fiyatı 10gb icin 167.2 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcell yeni kampanya çıkardı. telekom da çıkarsa da geçsek.
-
Telekomun sitesinde banner'larda bi hareketlilik var sabahtan beri. Kampanya çıkaracak gibi. Sessiz kalmaz bence. Turkcell ve vodafone dün bugün yaptı. Telekom da yarın yaparsa şaşırmam.
1 ay önce yapsaydin 110 liraya 1 yil yenilerdin. Zam geldi yeni
2-3 ay önce kullandım,
telekomun 10gb interneti > turkcell 20gb interneti,
Su gibi bitiyor abi turkcell. Kullanım aynı, mesai aynı. Ev iş iş ev. Rutin aynı, ama turkcell 2 katı yiyor. Haberiniz olsun.
-
Referansla emniyet tarifesine geçmiştim süresi bitiyor yenilemek için mh arıyorum referans devam edecek mi diye kimse bir halt bilmiyor varmı yolunu bilen acaba?
Arkadaşlar turkcell rahat hattımı çocuğa devredicem dayimiz polis varmi turk telekomda egm tarifeleri ve diğer f/p onerileriniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 25 ocakda taahhüt bitiyor ne zaman başla operatör e geçiş başvurusu yaparsam cayma bedeli ödemem
Arkadaşlar selam şimdi benim tahatüt bitiyor bugün yarın nasıl biryol izleyelim varmı fiyatalan
26-27 Aralık 2024
-
26 sı kesim tarihi ise
26 aralıkta öder yanlış bilgi vermeyin
''ise'' 25'inde bitiyor demiş. Garanti olsun diye de 27 yazdım.
-
Demesiyle olmuyor
Fatura kesim gününde biter
kesim gününe göre hesaplar sistem
Fatura kesim tarihim her ayın 22 si hocam
Günlerde Karışıklık var gibi görünüyor uygulamadan taahhütlerime girip görsel ekler misiniz
Ya kesim Tarihiniz yada bitişi tarihi hatalı yazılmış görünüyor ?
-
-
Paket indirim taahhütünüz bitecek,tarife taahhütünüzde sonlanacak,mevcut tarifenin taahhütsüz fiyatından fiyatlanmaya başlayacaksınız, Taahhütünüzün son döneminde ceza bedeli çıkmayacaktır diye biliyorum, bu ayın sonuna kadar turkcell'e numara taşıma yapıp bu tarifelerden faydalanabilirsiniz, 30 kasım son
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 21 Kasım 2024; 14:55:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X