Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.184
Cevap
317
Favori
854.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Historia avm'ye özel 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Sordunmu şartlar ne
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Sormadım ama numara taşıyanlara bence o paketler.
    Selfy falandır bellki gidip tc ister geri döneriz
  • Mevcut müşteriye 2 gb 1000 dk civarında en uygun hangi tarifeyi önerirsiniz?

Maalesef en uygun “ %40 Indirimli Yeni Degerli 12GB Tarifesi 12 GB + 1000 DK + 250 SMS 309 TL” çıkıyor.
  • 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

Şuan 182 TL ye 25gb kullanıyorum. Taahhüt bitimine 8 gün var. Bu teklif gelmiş. Ayrıca 35 GB İnterneti olan tarifede 445tl diyor uygulamada. Teklifler nasıl acaba. Kabul etmeli miyim yoksa diğer operatörleri mi araştırayım. Tşkler.

şartlar burada :D

• PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Desene oltaya düştük :D

tam çakallar :D bide bayiye özel diyor :D

• Bu fiyatlandırmaları kim belirliyor?

Çok saçma değil mi?

Ne yapıyorlar bir çark çevirip ne çıkarsa onu mu yazıyorlar?

Ya da kaçırdığım bir şey mi var?

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt

Onlara özel olan kısmı sanıyorum size TC bulma derdi bırakmadan kendileri hallediyorlardır.

• BenFero kullanıcısına yanıt

Şimdi benim kullandığım tarifenin taahhütsüz fiyatını sordum 615 dedi vergiler dahil. Sınırsız sosyal medya falan var zaten çok daha avantajlı oluyor hiç taahhüt bile vermesem.

• bulut_1903 B kullanıcısına yanıt

Hocam 37 gün var taahhüt bitimine. en uygun 527 tl lik teklif var. Sizin de öyle miydi? Yeni verdiler herhalde bu teklifi size

• eediz kullanıcısına yanıt

Aynen hocam dediğiniz gibi benim tarife ücretimde 575tl+15tl vergi olarak görünüyordu taahhütsüz güncel fatura tutarım ama hadi diyelim taahhüt yokya telekom 2 ay sonra kafasına göre zam yaptı aylık ücret 1000tl dedi o zaman ne yapacaksınız?

• Bugün Türk telekomu aradığımda sınırsız sosyal medyalı en uygun 550 liraya teklif verebildiler. Türkcell’e taşıyacağımı belirttim ekstra olarak bir önerileri olmadı. Zaten Türkcell’e de taşıma için başvurmuştum.
  • agritux kullanıcısına yanıt

sanmıyorum öyle birşey yapacaklarını ama yakın olup soran varsa öğrenmiş oluruz

• BenFero kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz bakış açısıyla bakmamıştım, taahhüt olmadığı için istediği fiyatı arttırabilir dediğiniz gibi. Yeni bir tarife aramak lazım

• yeni numara taşıdım sim kart takılı değildi şimdi kartı taksam bugün arayan numaraya ihtiyacım var öğrenebilir miyim
  • ahmetblk67 A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öncekiler 525e 485 gibi bişiydi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Bu fiyatlandırmaları kim belirliyor?

Çok saçma değil mi?

Ne yapıyorlar bir çark çevirip ne çıkarsa onu mu yazıyorlar?

Ya da kaçırdığım bir şey mi var?

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

1 kasımda paylaşmışım bu ekran görüntüsünü. 2 gün içinde bu fiyatlara %42 zam koymuş. Nasıl bir zihniyet nasıl bir fiyatlandırma anlayışı?

• 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.