📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (708. sayfa)
-
-
Sordunmu şartlar ne -
Sormadım ama numara taşıyanlara bence o paketler. -
Selfy falandır bellki gidip tc ister geri döneriz -
Mevcut müşteriye 2 gb 1000 dk civarında en uygun hangi tarifeyi önerirsiniz?
Maalesef en uygun “ %40 Indirimli Yeni Degerli 12GB Tarifesi 12 GB + 1000 DK + 250 SMS 309 TL” çıkıyor. -
-
bireysel.turktelekom.com.trTüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=10
şartlar burada :D
-
Desene oltaya düştük :D -
tam çakallar :D bide bayiye özel diyor :D
-
Bu fiyatlandırmaları kim belirliyor?
Çok saçma değil mi?
Ne yapıyorlar bir çark çevirip ne çıkarsa onu mu yazıyorlar?
Ya da kaçırdığım bir şey mi var?
-
Onlara özel olan kısmı sanıyorum size TC bulma derdi bırakmadan kendileri hallediyorlardır.
-
Şimdi benim kullandığım tarifenin taahhütsüz fiyatını sordum 615 dedi vergiler dahil. Sınırsız sosyal medya falan var zaten çok daha avantajlı oluyor hiç taahhüt bile vermesem.
-
Hocam 37 gün var taahhüt bitimine. en uygun 527 tl lik teklif var. Sizin de öyle miydi? Yeni verdiler herhalde bu teklifi size
-
Aynen hocam dediğiniz gibi benim tarife ücretimde 575tl+15tl vergi olarak görünüyordu taahhütsüz güncel fatura tutarım ama hadi diyelim taahhüt yokya telekom 2 ay sonra kafasına göre zam yaptı aylık ücret 1000tl dedi o zaman ne yapacaksınız?
-
Bugün Türk telekomu aradığımda sınırsız sosyal medyalı en uygun 550 liraya teklif verebildiler. Türkcell’e taşıyacağımı belirttim ekstra olarak bir önerileri olmadı. Zaten Türkcell’e de taşıma için başvurmuştum. -
sanmıyorum öyle birşey yapacaklarını ama yakın olup soran varsa öğrenmiş oluruz
-
Evet dediğiniz bakış açısıyla bakmamıştım, taahhüt olmadığı için istediği fiyatı arttırabilir dediğiniz gibi. Yeni bir tarife aramak lazım
-
yeni numara taşıdım sim kart takılı değildi şimdi kartı taksam bugün arayan numaraya ihtiyacım var öğrenebilir miyim -
Evet hocam öncekiler 525e 485 gibi bişiydi galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: agrituxBu fiyatlandırmaları kim belirliyor?
Çok saçma değil mi?
Ne yapıyorlar bir çark çevirip ne çıkarsa onu mu yazıyorlar?
Ya da kaçırdığım bir şey mi var?
1 kasımda paylaşmışım bu ekran görüntüsünü. 2 gün içinde bu fiyatlara %42 zam koymuş. Nasıl bir zihniyet nasıl bir fiyatlandırma anlayışı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X