Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.395
Cevap
321
Favori
873.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hattın taşındıktan sonra anlatılan mesajları gönderirsin, gerekli TL bakiyeyi sağlarsın ve TL'yi çekip hattına yüklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BenFero kullanıcısına yanıt

ben de aynı durumdayım. Kasımda kampanya gelir mi prime dan beklemedeyim. Aralık da başlamışım ben de. Son faturam 10 kasımdan sonra başlayacak galiba.

• eediz kullanıcısına yanıt

aralık 10 dan önce başladıysanız dediğiniz gibi 10 kasımdaki faturadan sonra taahhütsüz fiyat yansız hesabınıza.

artık iyi bir kampanya yakalayana kadar bu şekilde idare edeceğiz.

• hashus000 H kullanıcısına yanıt

evet web sayfasında yeni hatlar için diyor ancak biz turkcell'den telekom faturasıza geçen hafta geçiş yaptığımızda sistem vermişti. forumda birçok kişi de yararlandı bundan.

• Arkadaşlar merhaba, kamu tarifesine referans yapmak istiyorum kendi numaramı ama kamu tarifesindeki kişi onay verince, referans ettiğiniz numara mevcut tarifesinden kamu tarifesine geçiş yapamaz diyor sebebi nedir, ne yapmam lazım

• Şu an tt faturalıda özgür prime 40 tarifesi kullanıyorum. Taahhütüm bitti.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/yeni-hat-alanlara-ozel-hos-geldin-50gb

Şu pakete taşıyabilir miyim hattımı?

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

Bende sizin gibi Özgür prime 40gb+sınırsız sosyal medya tarifesi kullanıyordum. Ayın 10 unda son faturam 205+15 tl den düzenlendikten sonra güncel fatura tutarım taahhütsüz olarak 575+15 tl olarak görünmeye başladı.

Bende yaklaşık 10 gündür bu şekilde kullandım hafta içinde müşteri hizmetlerinden faturasız hatta geçiş birimiyle görüştüm işte neden faturasıza geçmek istiyorsunuz falan ikna çabaları derken bana aynı tarifeyi popüler prime 40gb+sınırsız sosyal medya tarifesi adı altında 448tl+telsiz vergisi olacak şekilde taahhüt yenileyebileceğimi belirtti kabul etmedim fiyat yüksek dedim.

Ardından 30gb+10gb sosyal medya olan paketi en son 360+telsiz olarak teklif etti kabul etmedim akabinde de faturasız hatta geçişimi yaptırdım.

Faturasız hatta geçişim yapıldıktan sonra en son çıkacak faturamda taahhütsüz fiyattan kullandığım gün sayısına oranla bir tutar yansıyacağını + 80tl faturasıza geçiş ücreti yansıyacağını + son iki ay (kasım-aralık) telsiz vergisi yansıyacağını belirtti.

Faturasıza geçiş sağlandıktan sonra hoş 25 paketine geçiş sağladım ben 115 tl karşılığında.

Normalde linkini verdiğiniz tarifede yeni hat alanlar yararlanabilir diyor ama mevcutta Türktelekom faturalıda olupta faturasıza geçiş sağlayanlarda bu tarifeden yaralanabiliyor.

Ama şöyle bir not var tarifede, sadece 3 ay boyunca bu fiyattan bu paketi alabiliyorsunuz 3 aydan sonra bu fiyata bu tarifeyi alamıyorsunuz bilginiz olsun.

Bende yıldızlı günler kapsamında sınırsız sosyal medyalı paketi tekrardan kampanya yaptıklarını duyurana kadar bu hoş 25 tarifesine geçiş yaptım beklemedeyim bakalım 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 

• türk telekom online numara taşımada hemen arıyorlar mı telefon ile vede simkart kaç günde adrese geliyor

• 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
    📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

71622 defa aradı bugün Telekom 413 TL tarifeyi önerdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 26 Ekim 2024; 22:48:53 >

• Egm alabilir miyiz acaba? Bi arkadaş veriyordu okumuştum forumda ama?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Enfes prime 30 kullanıyorum 202 TL Aralık'ta taahhüt bitiyor bugün aradılar yenileyelim diye aynı pakete 400 TL dediler . 50 GB 2000 dk SMS falan.onada 550 civarıydı sanırım öneri sundular kabul etmedim . Varmı tavsiyeniz blöf isliyormu faturasıza yada farklı oparatore taşıyacağım desem ilerde

• Turkcell de son ayım. Taahütüm doldu bu ay. Artık başka operatöre geçebilirim. Aşağıdaki tarife uygun mu sizce arkadaşlar? 1 günü kalmış başvuru için. Yoksa kasım indirimi falan iyi teklifler gelir mi geçen seneki gibi sizce?

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • merhabalar arkadaşlar

faturasız numara taşıma yaptım 2 gün önce dijital kurye tarafından sözleşme imzalandı simkart bana teslim edildi kaç güne numara taşınır

nereden takip edebilirim sms gelmedi

• derya78 kullanıcısına yanıt
    Fatura vs istiyorlarmı hala bşrde ne zaman teslim oldu sim kart muhtemeln kargodan genel merkeze gider bugünnyarın sms gelir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 31 Ekim 2024; 10:24:55 >
  • alper_love kullanıcısına yanıt

yok istemiyorlar zaten ben faturasıza taşıdım

simkart teslimi ve dijital sözleşme imzalama 29 ekim akşamı yapıldı ben 26 ekim ctesi online başvurmuştum

Bu akşam 2 gün olacak muhtemelen genel merkeze gidiyordur belgeler onlara ulaşınca sms gelir

• alper_love kullanıcısına yanıt

elden gitmiyor genel merkeze otomatik olarak sistem üzerinden iletiliyor

sen nasıl bayileriden işlem yapıyorsun anında sisteme nasıl geçiyorsa kurye ilede anında sisteme giriyor

simkartlarıda toptan bunlara veriliyormuş kuryeler her defasında simkart almaya gitmiyor türk telekoama türkcele vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 31 Ekim 2024; 11:14:38 >
    O zaman bence telekomu bir ara sor bakalım

• Historia avm'ye özel 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

• 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.