Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.399
Cevap
321
Favori
873.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer kur önümüzdeki yıl da 2024'teki artış hızıyla giderse bağlayıcı olmasın yani benim sözüme tam güvenip harekt etmeyin yine kendi hesabınızı yaparak hareket edin ama bana göre çok fazla yukarı gitmez artık yani bu noktadan %15-20'den daha yukarı gitmeyeceğini düşünüyorum en azından önüüzdeki yılın ikinci yarısına kadar. Çünkü 10 EUR baındını geçti. Yani ben olsam en azından 3 ay öncesine kadar beklerim, daha uygun denk gelebilir belki.

• Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt

Bence yüksek.

• Mevcut tarifeniz ucuzsa ve memnunsanız son aya kadar bir şey kabul etmeyin derim. Konudaki herkese de tavsiyemdir 3-4 ay kala taahhüt yenilemeyin hatta benim bazen yaptığım gibi 30-40 gün kala da yenilemeyin güzel teklif varsa son ay yoksa taahhüt bittikten sonra yenileyin. Bu şekilde çok yüksek ihtimalle totalde ödenen para daha az olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevcut tarife 40gb 375tl vergiler dahil. yeni tarifeye vergilerde eklenecek. hersene aynı senaryo 4 5 ay kala yeniletmek istiyor telekom son ay gelse direk onaylarız. cvplar için teşekkürler bekliyeceğim bakalım ne olacak.

• Yıldızlı günler tarifelerine online numara taşıyarak başvuru yapabiliyormuyuz? süreç nasıl işliyor?

• 225 lira prime 40 kullanıyorum bitmek üzere taahhüt çok yüksek rakam teklif ediyorlar 585 altında teklif yapmıyorlar ne yapsak acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @britony Neden rağbet yok hocam. Bilmediğim için soruyorum teknik veya dolaylı sebebini ?

@Dr_Otis Hocam git gel yapacaksınız son çare o gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 21 Ekim 2024; 20:40:0 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt

Hocam çünkü esim bir kere yükleniyor ve sonra farklı bir telefona yüklemek istediğinizde tekrar almanız gerekiyor. Ayrıca telefonda imeiler arasında geçiş yapamıyorsunuz (Esim'i diğer imeiye de yükletmiyor).

Yani geçen sene bu durum böyleydi, hala böyledir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi britony -- 22 Ekim 2024; 8:35:17 >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Bayiiden yapabilirsiniz anca. Numaranızı giriyorlar paketi çıkıyorsa sadece paket ücretini ödeyerek alabiliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt neden 11 ay oluyor en son türk telekomda 2 sene önce taahhüt yaptığımda da yine 11 ay olmuştu. Bizi mi dolandırıyorlar anlamadım. 12 ay diye geçiyoruz 11 ay taahhüt veriyor. Bu nasıl açıklanabilir?
    📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO2462 -- 22 Ekim 2024; 16:26:22 >
  • OTTO2462 O kullanıcısına yanıt

İlk faturan 26-27 Ekimde kesilecekse ilk ayın 5 gün içerir,12 ay taahhütün oluyor.

Taahhütü 27 Ekimde yapsaydın 365 gün kullanmış olurdun.

Turk Telekomda böyle sistem. Turkcellde de hattım 9 Ekimde açıldı,ilk faturam 25 Ekimde kesilecek. Yani taahhütümün ilk ayı 16 gün içerecek,1aydan 14 gün az. Yani taahhütüm 351 gün.

Bu işler belli olmuyor,bazen taahhütün erken bitmesi iyi oluyor. Taahhütün son ayı iyi bir kampanya oluyor hattını taşıyorsun,taahhüt 1 ay sonra bitse cayma ödeyeceksin. Kafana takma belki daha iyi olur sonucu.

• OTTO2462 O kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659

ilk sayfada aradığınız bilgi var geçiş yapmadan sorsaydınız yada baksaydınız

• Ebrar21 E kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Mevcutta Türk Telekom kullanan birisi için 15+5 GB 275 TL link çocuk tarifesi olan Hep Hit tarifesi fiyat olarak uygun mu arkadaşlar. Daha uygunu var mı Turkcell yada TT

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'den Türk Telekom faturasıza geçişim bu gece tamamlanacak. Hoş Geldin 25GB paketini yapmak istiyorum, @krkmz1666 sizin mesajlarınızdan görmüştüm ama o mesajınızı bulamadım. Bayiye gitmeden online olarak bu paketi nasıl satın alabilirim? Dikkat etmem gereken bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHarunUysal -- 22 Ekim 2024; 21:58:49 >
  • Arkadaşlar, taahhütüm Kasım ayında bitiyor, malum teklifler çok yüksek ne yapacağımı bilmiyorum, memur emeklisi referans buldum ancak Türk Telekom sitesinde kamu ve İçişleri tarifeleri kaldırılmış, sanırım son eleştiriler sonrası kaldırıldı ben bu paketleri nereden görebilirim.

• TheHarunUysal T kullanıcısına yanıt
    once HOS 25 yazıp 5555’e gondereceksiniz sonrasında da KAYIT HOS 25 yazıp yine 5555’e gondereceksiniz. tl yuklediginizde de paket otomatik tanimlanacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yarın yarın deneyeceğim.

• TheHarunUysal T kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659

Konuda bilgi var

Bayiden direk alabilirsiniz.

Sms ile 200 TL yükleyerek 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 

• Turkcell faturasızdan T.Telekom faturasıza geçtim. Sorum biraz farklı.

Şöyle ki; sim bloke gerçekleşmedi, 4 farklı banka uygulamasına da sorunsuz giriş yapıp kullanabilmekteyim. Bu durum normal mi? Bilgili arkadaşlardan görüş alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 23 Ekim 2024; 6:23:51 >
  • 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.