Bildirim gelir,tek adımlı girişi yaparsın. Yani şifreni girer uygulamaya girersin eğer telefona gelecek SMS istemeden giriyorsan. Mesela uygulamayı sil,baştan yükle,bu sefer cihaz tanımı olmayacağı için 2 adımlı giriş gerekir,SMS kodunu da ister. SMS gelmez. Uygulamaların mantığı önceden cihazı tanımak ve şifre ile yada şifresiz direk girmektir. SMS istemez cihaz tanımlıysa.Uygulamayı silince cihaz tanımı sıfırlanır silinir,ıygulamayı yükleyip ilk girişte 2 adımlı doğrulama yapar bankaya kayıtlı telefon numarasına SMS kodu gider. Operatör değiştiğinde sim kart değiştiğinde dolandırıcılık ihtimaline karşı sim bloke gerçekleşir,sms engellenir. Sim blokeyi ya atm den ya şubeden bazı bankalarda online olarak kaldırabiliyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (706. sayfa)
-
-
HOS 25 yazın 5555 E gönderin. Mesaj geldikten sonra KAYIT HOS 25 yazın 5555 E gönderin ardından hattınızda 115 TL bakiye bulundurun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlarım hocam, peki facebook, steam gibi uygulamalar için de yapılması gereken bir işlem var mı yoksa onlar bu durumdan etkilenmiyor mu.
Arkadaşlar geçen sene Yıldızlı günler Özgür prime 40gb+Limtisiz sosyal medya paketini 205TL+15TL toplamda 220 tl den geçiş yapmıştık. Bu ayın 10 unda fatura kesiminden sonra taahhütüm bittiğinden mobil uygulamadaki güncel fatura tutarı taahhütsüz olarak 575tl görünmekte.
Biraz önce müşteri hizmetlerini aradım faturasız hatta geçmek istediğimi belirttim. Sebebini sordular taahhütüm bitti taahhütsüz fiyatında 575tl + vergi olduğunu fiyatın benim için yüksek olduğunu belirttim.
İsterseniz size özel yeni tarife sunabilrim dedi.
Popüler prime 40GB+Limitsiz sosyal medya normal fiyatı 560 tl ama size özel fiyatı 448tl+vergi dedi. Bende yine benim için yüksek dedim.
O zaman Popüler prime 30gb+10gb sosyal medya olan tarifeye 450tl den 360tl ye yararlanabileceğimi söyledi.
Bende o zaman bu konuyla ilgili yarın tekrar dönüş yapayım deyip görüşmeyi sonlandırdım.
Aslında benim amacım hattı faturasıza taşıyıp Hoş 25gb paketi ile takılıp tekrardan önümüzdeki ay yeni bir sınırsız sosyal medyalı kampanya yaparlarsa farklı operatöre taşıyıp hemen bu daha uygun fiyatlı sınırsız sosyal medyalı paketlere geçmekti.
Arkadaşlar sizce ne yapayım 40gb+sınırısz sosyal medyalı pakete 450tl vermek istemiyorum aslında önümüzdeki ay daha uygun fiyattan alabiliirim diye düşünüyorum.
Siz olsanız ne yaprsınız önümüzdeki ay kampanya olsa bile bu fiyattan düşükmü olur yoksa aşağı yukarı aynı rakamlarmı çıkar çıksa bile.
Açıkcası kafam karışık. Önerilerinizi bekliyorum. Yada benim gibi 40gb+sınırısz sosyal medya 205+15tl taahhütü bitipte sonrasında sizlere hangi fiyatları sundular kabul ettiniz veya etmediniz.
-
En fazla 8-10 gb 750-1000 dk konuşma olan bir tarife istiyoruz ancak yıllardır Telekom kulllandığımız için en düşük 314 TL’den başlıyor fiyatlar. 250 TL civarı olan bir tarife mevcut ise bilgi verir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, kamu tarifeleri kalktı mı göremiyorum artık sayfada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık yeni abone olarak bizzat kamu kimliği olanlar kullanabilir,referans işi bitti,sonlandıldı diye duydum.
Şıan Kamu kullananlar uygun başka kamu tarifelerine geçebiliyormuş ama yeni abonede referans sistemi olmayacakmış. Sadece kamu kimliği olanlar kamu tarifelerine geçebilecekmiş.
Bu bilgi duyum doğrumu yakında anlaşılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 23 Ekim 2024; 22:39:6 >
içişleri tarifelerinede filandamı?
-
Numara taşımada da oluyor mu acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 360 tl ye alin bence
Oluyo
Turkcell ile taahütüm bitiyor bu ay türk telekomda sınırsız sosyal medyalı en avantajlı paket hangisi acaba geçebileceğim
-
Mevcut Faturalı TurkTelekom müşterisiyim. Faturasıza gecersem bundan faydalanabilir miyim?
-
3 aylık diyor 3 aydan sonra kaç para olur kim bilir
-
Arkadaslar fiyat olarak artik eski fiyatlar yok,kullandiginiz internet gb sine gore ;
15 gb 220 tl
20 gb 270 tl
25 gb 310 tl
30gb 360 tl
40gb 400 tl gibi fiyatlardan almaya calisin ,dusuk fiyat alirsaniz ne mutlu ,yani ozetle genel itibariyle 200/350 tl gibi fiyatlar normal,en kotu faturasiza gecip teklif bekleyin,olmadi operator degistirin olmadi en kotu 270 tl 20 gb bimcell e gecin .....
Numara taşıma işlemleriniz kaç günde gerçekleşti acaba? Pazartesi akşamı Türk Telekom mağazaşından geçiş için başvuru yaptım. Şu ana kadar geçiş gerçekleşmediği gibi gerçekleşeceği vakit ile ilgili SMS dahi gelmedi
@krkmz1666 Hocam müşteri hizmetleri ile görüşüp hattımı faturasıza geçirdim.
Faturasıza geçiş tamamlanınca HOS 25 paketini tanımlamak için ilgili mesajları attım akabinde hatta 200 tl yükleyince 115tl sini kesip hos 25 tarifesini hattıma tanımladı. Şimdi bu paket bir sefere mahsusmu alınabiliyor?
Eğer değilse 28 gün dolduktan sonra aynı faydadan yararlanabiliyorsam ne yapmam gerekiyor.
Tabi bu süreci uygun bir kampanya çıkana kadar idare etmek için soruyorum.
-
Hoş geldin 25 GB için yeni hat alımında geçerli diyor ama numara taşımada da geçerli mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 25 Ekim 2024; 2:17:19 >
Yararlanırsın ben annemin hattına aynen böyle yaptım
Hocam numara taşıma ile gelen de yararlanabilir mi? Üstte açıklayıcı bir mesaj var ama illa numara taşırken mi seçmem lazım yoksa numara taşıdıktan sonra da seçebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X