Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bulcelik Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.423
Cevap
324
Favori
877.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Soz yazıp 5555 e gönderdiğinizde,zaten Taahhut varsa,zaten taahhutünüz var cevabı gelir. Yıldızlı Günlerde 2 ayrı taahhüt yansıyor,fatura sizin dediğiniz rakama düşüyor. Güncele 3-4 günde yansır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatlarımdan birine ben istemeden,onay vermeden ücretli Sağlıklı Yaşa servisi üyeliği başlanmış. Onay yazın 9222 `ye gönderin demiş,göndermediğim halde servise üyelik yapılmış. 14 gün içinde iptal etmezsem ayda 71 TL ücretle servis aboneliği her ay yenilenecekmiş.
    Turk Telekom bunu yıllardır yapıyor,100 bin abone varsa 20 bin aboneyi ücretli servise üye yapıyor,farketmezsen,iptal ettirmezsen,unutursan aylık ücreti çekiyor. Tamam da,ben bu servisi başlatmadım diyorum. İlk 14 gün içinde İptal edersez iptal olur,ücret alınmaz diyor. Benim başlatmadığım servisi neden iptal etmek zorundayım,neden uğraşayım iptal etmekle..Ben istemeden hediye de olsa ücretsiz deneme süresi de olsa bir ücretli servise beni üye yapamazsın Türk Telekom Mobil (TT Mobil)
    Şikayet var platformuna girin araştırın binlerce şikayet var bu mağduriyet yüzünden. Ben istemeden onayım olmadan ücretli servise abone yap,iptal etmezseniz her ay 70 TL yansır de. İptal edemeyen,unutandan çarp.
    Benim isteğim dışında abone yapılan servisi iptal etmekle uğraşmak zorunda değilim.
    Bu çok açık vurgunculuk,dayatma.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız. Etrafımda birkaç kişide gordum. Yalnız Türk Telekoma has değil. Turkcell de arıyor,telefonda birşeyler söylüyor. Onaylıyor musunuz falan da yok,hediye GB verecgiz diyor. Tamam diyor karşıdaki çünkü detayı soylemiyor. Sonra bı bakıyorsun aylık 145 TL bilmem ne oyun platformu. Faturayı görünce arıyorsun Turkcell i, diyor ki iptal edemem,servis benim değil. Sen aracılık edip benden parayı alıyorsun ama. Yok onları aramanız lazım diyor. Çok yakinimin başına geldi. Kac kere musteri hizmetleri yapamam dedi, tim yapamam dedi. En sonunda ben konuştum,siz de dolandiriciliga aracılık yapıyorsunuz,savcılığa suç duyurusunda bulunacağım ilgili kişiler ve aracinolarak sizin hakkinizda dedim. Time gidin size yardımcı olurlar dediler. Tim de işi halleti. Bu süreçte toplam 400 TL civari para da gitti. Birşey yapamadık,alamadık geri. Turkcell diyor ki o servis sağlayıcı. Bilgisini ver adamlara ulasayim diyorsunuz yok diyor. Bu olayı bizzat gördüğüm için yazmak istedim. Arada online islemlere girip ne var ne yok takip etmek gerekiyor. Sonr bizim gibi aman iptal et de lanet olsun o para da kalsın moduna getiriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

türkcell ve türk telekom da mobil ödemeleri kapatın, türk telekom da MOBILODEME IPTAL 5555 gönderin yada türk telekom uygulama ayarlardan mobil ödemeyi kapatın türkcell de mesajla kapanıyor diye hatırlıyorum google rahat bulursunuz ... mobil ödeme açık olduğu zaman internet sayfasında reklam sayfası çıkar aslında reklam değil aboneliktir kurtulmak için tıklarsınız abonelik başlar aslında telefon numarası yazınca başlaması lazım hani tam orta ekranda açmak için tel yazan şey o tuzaktır aslında abonelik ve farkında olmadan hele faturalı ise yandınız faturasızdan düşüyorlar artık ya mesaj gönderin yada mh arayıp kapatın yalnız dikkat edin arada kontrol edin arada açılıyor şahit oldum sanırım paket değişliği yani bir şeyden yine açıyorlar birde bilhassa türkcelle hat taşıdınız telefon kapalı aradğınız kişi anonusu yerine tele sekreter çıkıyor habire kontur gider onları kapatın türk telekom da da varsa kapatın telefonu kapatıp deneyin operatörler böyle şeylerden para kazanıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

geçtiğimiz yaz turkcell büyük festival 20 gb paketine geçtiğimde aynı buna benzer fatura takip adı altında bir hediye servis tanımlamışlar ve o servisi ben uygulamaya girip görmesem 1 aylık hediyeden sonra iptal etmediğin taktirde otomatik ücret kesileceği yazıyordu.

yani adamlar kafalarına göre hediye tanımlayıp onu müşterinin iptal etmesini bekliyorlar. çünkü uygulamaya bakıp kontrol etmeyen çoğu müşterinin haberi olmadığı için faturadan çektikçe çekecekler. bu ali cengiz oyunlarına karşı herkesin yapması gereken, hattına dair tanımlı servisleri devamlı kontrol etmek. çünkü denetim yok, tüketicinin hakkını koruyan artık bir merci yok. insanlar her türlü rezillikle kendileri başa çıkmak zorunda.

• sınırsız sosyal medya pakette youtube a bilgisayardan girip video izleyince paketten düşüyor mu?

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

O paket hiç kalkmadı ki. Yalnız o paket sadece numarasını taşıyan ve yeni hat alanlara gözükmekte zannediyorum şu anda. Mevcut faturasızlara gözükmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 30 Eylül 2024; 2:25:21 >
  • Bir tanıdık göndermiş,bu fiyatları başka gören oldu mu?

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

Ben geçtim ama fiyatlar zamlandı

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

• Bu arada e-sim kullanmak isteyenler için hala aktif bilginize 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

• Bu teklif daha önce daha pahalıydı şimdi biraz daha düşmüş fiyat, nasıl sizce?

• Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt

taahhüt bitimine kaç ay kalmıştı sizin. benim 4 aydan fazla var 45 gb 455 tl teklifi sundular karar veremedim daha uygunu gelirmi sizce.

• alper_love kullanıcısına yanıt

Taahhütsüz. İstediği zaman zamlayacak 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuTo_49 -- 19 Ekim 2024; 21:35:33 >
    Şart şurt koşmadan geçiş yapıyorlarsa geçin hatta nerdeyse bize de söyleyin bizde geçelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt
    E-sim rağbet yok ondan yapıyorlar

• faturasız hoşgeldin 25 gb paketini tl yüklemeden kredi kartından direkt olarak alma imkanı var mı?

• Fiyat iyi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt

Merhaba. Kurye yerine mağazadan teslim alma gibi ücretsiz bir seçenek yok mu numara taşımaları? Ayrıca bu ücretleri ödüyormuyuz mutlaka numara taşırken

• Türk Telekom'a numara taşıyacağım. 6 aylık 50 GB + 100000 dk 1000 TL. Numara taşıma için faturalı veya faturasız paylaştığım tarifeden daha makul bir tarife bilen var mı?

• alper_love kullanıcısına yanıt

E sime rağbet olması için milletin enayi olması lazım malesef.

• 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.