Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.400
Cevap
321
Favori
873.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bimcell den turkcell e geçince ne oluyor, avantajlı bir kampanya mı var?

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Yıldızlı günler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • corsai79 kullanıcısına yanıt

Bana şuan 500 TL'ye verdiği paketi yeni gelene 400 e veriyor en azından

• corsai79 kullanıcısına yanıt

belirli illere özel kampanyası var o yüzden: https://forum.donanimhaber.com/turkcell-buyuk-festival-20gb-235--159231932

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt

İlk başlarda prime tarifem vardı ve ücretsiz kahve alabiliyordum. Sonra tarife fiyatları birdenbire arttı bütün gsm lerde ben düşük bir miktar ödediğim için benim prime tarifemin ismini genel merkez değerli prime olarak değiştirmiş ve bu yeni tarifede kahve hakkı filan yoktu. her yeri aradım, şikayet ettim rızam olmadan böyle birşey yapamazsınız diye ama sözleşmede yazıyormuş türk telekomun değişiklik hakkı olduğu. Bu yıl çok ısrar ettiler sözleşmenizi uzatın diye ama ben turkcell in 60 gb 390 tl tarifesine geçtim.

• gangmans kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyatmış. Önceden geçtiniz sanırım

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt

Ben Ağustos ayında aldım ama şuan hala bazı illerden numara taşıma ve ilk hat alımına açmışlar

05.09.2024 tarihi itibariyle son 30 gün içerisinde Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat, Şanlıurfa​ illerinden yeni bir hat alımı veya numara taşıma yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen bireysel ses hattı aboneleri Büyük Festival XXGB Yıllık Abonelik Kampanyası'ndan faydalanma taahhüdünde bulunmaları durumunda, başvuruyu takiben 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık sabit ücretinde indirim verilerek paketten faydalanacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şanslı diye paketler varmış, geçen hafta abim geçmiş 10 gb 750 dk 135-tl faturasız 28 günlük, sitede göremedim, varsa turkcell den geçmeyi düşünüyorum ben de.

• Faturalıdan faturasıza geçip sonrasında 'faturasızdan faturalıya geçiş' özel kampanyaları güzel duruyor. Limitsiz sosyal medyalı aşağıdaki paket bence içeriğine göre iyi. Bir altta da limitsiz sosyal medyalı olmayanlar var. Onlar da iyi geldi. Bu tarifeler prime olduğu için zaten TT'lilerle görüşmek sınırsız.

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

• Az önce TT MH'yi aradım ve faturasıza geçmek istiyorum dedim. Faturasız birime aktardılar. Daha önce hiç teklif edilmemiş olan ve şu anki kullandığım sosyal medya sınırsız yıldızlı günler kampanyasıyla aynı olan 40 GB + Sınırsız sosyal medya + 2000 Dk + TT'liler ile sınırsız konuşma 448 liraya sundular. Kabul ettim.

• damacana su getiren arkadaşın pos cihazı bir türlü ödeme kabul etmeyince "türk telekom mu" diye sorduğumda "evet abi" dediği anda kapıyı suratına kapattım gitti.

al sana alegori...

• Geçen sene Türk Telekom kendi müşterisini öpmeye çalışınca Türkcell'e geçtim. 20 gb'yi 170 liraya almıştım. Bu sene aynı durum Türkcell'de mevcut. Taahhüt 20 gün sonra bitiyor. Geçilecek güzel tarife var mı? Site çok iç açıcı gelmedi. Yıldızlı günler hala geçerli mi? Bir de son ay geçiş yapılınca cayma yansımıyor diye biliyorum doğru mu? Yani taahhüt sonunu beklemem gerekir mi yoksa iyi bir tarife varsa direkt geçebilir miyim?

• FastegL F kullanıcısına yanıt

30 günden az kalınca cayma bedeli çıkmıyor. Eğer kullanım haklarınızdan birini tamamen bitirmediyseniz gün bazlı fatura çıkıyor. Yani 20 gününüz kalmış bugün taşıma yapsanız iki günde öyle kullandınız diyelim 12 günlük fatura çıkar.

• Ekim 7'ye kader yıldızlı günler lazım

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Bende de uygulamada o tarife çıkıyordu kullandığım tarifenin bitmesini bekliyordum 2 ay var diye ama artik paket görünmüyor kapanmış sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takip

• Kendim için söylemem gerekirse 400 kusur cayma bedeli verip yıldızlı günlerde telekom geçmiştim.260 liraya 40 GB internet kullanıyorum..1 sene kafam rahat fakat bu kadar düşük fiyat olmaz artık bence olsa bile bir 100 tl yukarıda olur ..

• Geldi

• ykurtulus kullanıcısına yanıt

bunu bende gördüm. Prime olana geçmeyi düşünüyorum. Türkcell'deyim. 18 gün kaldı taahhüt bitmesine. Şimdi mi geçmeliyim yoksa birkaç gün sonra mı? Kampanyanın bitmesine 9 gün var diyor. Son ay olduğu için cayma bedeli yok sanırım. Mevcut faturam 170 lira. bekleyip son günlerde geçmek mi mantıklı şimdi mi?

• ykurtulus kullanıcısına yanıt

turkcell 60gb olan daha mantıklı

• 
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.