Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (701. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.400
Cevap
322
Favori
873.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam daha iyisi var, Hoş Geldin 25GB paketi. 750DK+750SMS+25GB 115TL. Normalde sadece yeni hat alana sunuyorlar bu paketi ama sistemde bir sorun var ki numara taşıyan da alabiliyor. Bizzat kendimnde aldım. Bayi bizzat bu paketi önerdi. Ancak dezavantajı şu ki, 3 ay yenileniyor en fazla. 3 ay sonra iptal oluyor. Bayi de bizzat 3 ay sonra gel faturalı yaparız dedi. Ayrica aynı paketin 50GB'lisi alınamıyor, yeni hat almadinız uyarısı vererek. Ama her ne hikmetse 25GB'lik alınabiliyor. Bayi bizzat bunun satışını yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekonomistasci -- 2 Eylül 2024; 21:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doramason D kullanıcısına yanıt

Paket Kapsamı ve Geçerlilik Detayları​ kısmında kampanyanın 2022'ye ait olduğu yazıyor. Bu paketin bu fiyattan aktif olduğunu sanmıyorum.

• Yıldızlı kampanyayı kaçırdık tekrar ne zaman gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt

Ekim ayı içinde Yıldızlı Günler olarak çok cazip bir kampanya olacağını düşünüyorum. Belki 50 Gab ve 70 GB tarifelerinde olur. Eylül ortası da olabilir Ekim ayı içerisinde de. Önceki yıllarda genellikle bu aylarda etkili kampanyalar oldu.

• Arkadaşlar telekom prime a geçmeyi düşünüyorum. Migros kampanyası ve espresolab online kampanyası sürekli oluyormu? En uygun tt prime tarifesi ne kadar acaba?

Türkcelden geçiş yapacağım

• Arkadaşlar bir arkadaşıma hat devri yapmak istiyorum taahhütüm eylül 27 de bitiyor nasıl bir yol izleyeyim hat devri çok para tutarmı arkadaşım indirimli tarifelere geçebilirmi şimdiden teşekkürler ve saygılar.

• aşağıdaki resimdeki kampanyaya BIMCELL den geçiş oluyor mu acaba?

(şu an kampanya aktif değil ama tekrar aktif ederlerse diye soruyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai79 -- 13 Eylül 2024; 11:48:33 >
  • corsai79 kullanıcısına yanıt

Hayır olmaz.

• corsai79 kullanıcısına yanıt

Bu yine açılır mı acaba ya :/

• keita111 K kullanıcısına yanıt

hocam bir tarife bulabildiniz mi?

• TT Prime en düşük paket 575 TL arkadaşlar sizce avantajlarıyla beraber mantıklımı? Migros 200 money vs. sürekli tekrarlanıyormu ekim31 son gözüküyorda

• TT'de çalışan bi arkadaştan yakın zamanda tekrar kampanya olacak diye duyum aldım.

• ykurtulus kullanıcısına yanıt

Hocam kampanya dediğiniz arkadaşın iki gün önce yaptığı gibimi

• Merhaba arkadaşlar. TT Mobil de mevcut müşteri için şuan gb ı yüksek 150 200 lira arasında geçişi kolay tarife var mıdır? 12 gb lık bir tarife var 215 lira fiyat nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 16 Eylül 2024; 0:45:30 >
  • Bilgisi olan kimse yokmu arkadaşlar

Arkadaşlar bir arkadaşıma hat devri yapmak istiyorum taahhütüm eylül 27 de bitiyor nasıl bir yol izleyeyim hat devri çok para tutarmı arkadaşım indirimli tarifelere geçebilirmi şimdiden teşekkürler ve saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquzun -- 16 Eylül 2024; 13:46:25 >
  • Geçen yıl ekim ayında yıldızlı günler kampanyası olmuştu. Belki bu yıl tekrar olabilir.

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt

Hata edersin, ben geçtiğimiz yıl prime üyesi idim ancak 6. ay hiç haber vermeden tarifemin ismini ''değerli prime'' olarak değiştirdiler. Her yere yazdım ancak hiçbir hak iddia edemedim. Hiçbir haktan faydalanamadım.

• wquzun kullanıcısına yanıt

Hat devri masrafı yeni sıfır faturasız hat fiyatıyla aynı denilebilir. Şuan 700-800 TL civarı masrafı olur diye öngörüyorum.

Yeni sıfır hat masrafı faturalı ve faturasız hatlarda aynıdır aslında. Faturalı hat bedava,ücretsiz gibi sunulduğu için,gerçek masrafı gizlendiği için faturasız hattı karşılaştırmak için örnek gösterdim.

Hat devir edildiği anda kullanılan tanımlanan,kampanyalar,tarife ve paketler sonlanır düşer,varsa taahhüt sonlanır,cayma bedeli varsa yansır.

Devirden sonra hat sıfır yeni hat olarak kabul edilir ama bazı detaylarda sıfır yeni numara gibi kabul edilmez BTK kriterlerine göre. Bu yüzden hat devirinden sonra aynı gün içinde bile devir alınan hat başka operatöre taşınabilir. Oysa yeni sıfır olarak alınan bir GSM numarası 90 gün başka operatöre taşınamıyor.(Bu kriter değişsecek,taşınabilecek deniyor,bu yönde talepler var)

Devir esnasında eğer Yıldızlı Günler kampanyası var diyelim,eğer tam devir esnasında Yıldızlı Günler kampanyasına dahil tarifeyi seçerseniz kampanyadan yararlanırsınız.Devir esnasında başka tarife seçtiniz,bir baktınız Yıldızlı Günler kampanyasında çok iyi bir tarife var,ona geçeyim derseniz geçiş yapılmaz,çünkü zaten hali hazırda Türk Tekekomda bir tarifedesiniz.

Bu bilgilendirmeyi önceki aylarda önceki sayfalarda da yapmıştım,tekrar etmiş olduk.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

değerli bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim saygılar.

• gangmans kullanıcısına yanıt
    İlginç hocam prime diye girdiniz ama değilmi. E biz napacaz ozaman. Bimcel yapıp tekrar türkcele dönelim bari. Ama 22 günüm var hala takip edelim biraz

• 
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.