Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: acanerk Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.400
Cevap
322
Favori
873.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 10 gb lık paketi alacaktım.

• dravdan kullanıcısına yanıt
    Bence telekom
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeler ne zamana kadar geçerli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 17 Ağustos 2024; 8:0:44 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Ben de faturasız Turkcell den faturalı TT ye geçtim, bende de olmadı. Hatalı kısa kod diyor. Süresi mi bitti acaba

• YILDIZLI GÜNLER KAMPANYASI BAŞVURU BUGÜN SON.
    AŞMAYAN ÖZELLİKLİ OLMASI ÖNEMLİ.

SOSYAL MEDYAYI ÇOK KULLANIYORSANIZ
    40 GB AŞMAYAN LİMİTSİZ SOSYAL MEDYALI TARİFEYİ KAÇIRMAYIN.

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • 1 Temmuz’da geçtim halen böyle diyor sebebi ne olabilir?

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • Selam arkadaşlar TT'ye geçmeyi planlıyorum ancak e-sim şart ne kadar fiyatı son zamanlarda bilgi sahibi olan var mı?
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Bölge ofisinden başvuru yaparsanız esim bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

YILDIZLI GÜNLER KAMPANYASI BAŞVURU BUGÜN SON.
    AŞMAYAN ÖZELLİKLİ OLMASI ÖNEMLİ.

SOSYAL MEDYAYI ÇOK KULLANIYORSANIZ
    40 GB AŞMAYAN LİMİTSİZ SOSYAL MEDYALI TARİFEYİ KAÇIRMAYIN.

Aşmayan Özgür Prime 40 GB + Limitsiz Sosyal Medya ( 320 TL ) tarifesine Turkcell'deki hattımı 17 Ağustos Saat 17.50'de TT bayiden taşıma başvurusu yaptım. Başvuru tarihinden 34 saat sonra 19 Ağustos saat 03.40'da hat Turk Telekom'da açıldı,aktif oldu.

Sizlerin numara taşıma başvurusundan kaç saat sonra hat açıldı.

Yazarsanız,taşınma süresi konusunda bir genelleme yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 19 Ağustos 2024; 5:29:45 >

2 hat taşıma da 1,5 gün sonra gerçekleşti.

• quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Aşmayan Özgür Prime 40 GB + Limitsiz Sosyal Medya ( 320 TL ) tarifesine Turkcell'deki hattımı 17 Ağustos Saat 17.50'de TT bayiden taşıma başvurusu yaptım. Başvuru tarihinden 34 saat sonra 19 Ağustos saat 03.40'da hat Turk Telekom'da açıldı,aktif oldu.

Sizlerin numara taşıma başvurusundan kaç saat sonra hat açıldı.

Yazarsanız,taşınma süresi konusunda bir genelleme yaparız.

Haydaa. Fatura kesim gününü her ayın 27'si belirlenmiş. 7 gün sonra ilk faturam kesilecek,taahhütün ilk ayı sadece 7 gün içerecek. 23 gün az kullanacağız.

Fatura kesim syın 10'u olacak diye planlamıştım. Bunu bayi belirleseydi söylerdim ayın 10'u seçin diye. Bayide numara taşırken mi belirleniyor acaba.

Sizlerde fatura kesim günü ne belirlenmiş son Yıldızlı Günler Kampanyasında taşıdığınız hattımızda. Geçen yıl taşıdığımda ayın 10'u olmuştu. Daha önceki yıllarda ayın 22'si.

Turkcellde fatura kesim günü belirlenmesi daha mantıklı. Hem yılda 2 kere fatura kesim gününü değiştirebiliyorsun Turkcellde. Değiştirerek taahhüt süresini 15 gün arttırabiliyorsun taktikle.

• dostlar faturasız 12 aylık 100 gb paket kullanıcısıyım. tatilde bilgisayardan kullanmak için internet lazım olacak paket alınabiliyormu bunun için. tcell de alınabiliyordu. bilgisi olan yeşillendirebilir mi.

14 Ağustos 14.45 de taşıma işlemi başladı 16 Ağustos 07.26 da hat açıldı
    Benim fatura kesim tarihim de 27 si gözüküyor 12 ay yerine 11 ay taahhüt olmuş 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

• bu fatura kesim tarihlerini sistem kendi mi belrliyor yoksa hat taşımadan önce seçenek sunuluyor mu?

• @exqwerex

Önceki operatörde hattınız faturalı mıydı faturasız mı? TKÜ borcu varmıydı önceki operatörden kalan.

Ben Aşmayan Özgür Prime Limitsiz Sosyal için 17 Ağustos 17.50'de 2 hat taşımak için başvurdum. İşlemlerin arasında sadece 5 dakika vardı. Zaten Turkcellde aktif kullandığım TKÜ borcu olmayan hat 19 Ağustos 03.40'da, Turkcellde faturasızda 5 aydır boşta olan 75 TL civarı TKÜ borcu olan hat başvuru arasında 5 dakika olmasına rağmen sabah 7'de geçiş yaptı.

Yalnız benim asıl belirtmek istediğim önceki operatörden TKÜ borcu olmayan hat ile 75 TL küsür TKÜ borcu olan hattın da şuan güncel fatura miktarı 97 TL.
    Bakalım önceki operatörden 75 TL TKÜ borcu olan hattın güncel faturası değişecek mi.
  • Bugün numara taşıma ile geçtim. Fatura kesim tarihi değişemiyormuş. Kesim tarihi 27 si yapmışlar benimde. Sözde 12 ay tahhahüt vericez ama 25 günü yemişler bitime 340 gün diyor.
  • doktoratik kullanıcısına yanıt

Tarife bitti diye biliyorum nasıl bugün taşıdın hocam

Merhaba benimde dün gecisim oldu. Aynı şekilde 27 si yapmışlar ve tahhahut kısmında 340 gün yazıyor. Siz müşteri hizmetleri ile görüştünüz mu ?

Bana gelen sms de 12 fatura dönemi taahhüt ile yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.