Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.400
Cevap
322
Favori
873.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yiğit Burak RKMZT Y kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom yıldızlı günler diye kampanya başlatmış 17 Ağustos son gün tarifeler çok uygun
  • teknik bişey sorcam arkadaşlar.

bu operatörlerin sunduğu sınırsız veya 5gb vs. sosyal medya paketlerinde youtube için geçerli olanları youtube vanced için de geçerli oluyor mu?

• Türk Telekom - Aşımsızdır

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

Ücretlendirme periyodu Turkcell'deki gibi 100kb midir bilginiz var mı?

• 12 ay taahhüt konusu önemli ve bu yüzden doğru tercih yapmak lazım. TTkom mu? Vodafone mu arkadaşlar sizce?

• dravdan kullanıcısına yanıt

Türk telekom çoğu bölgede daha iyi. Vodafone sadece ucuz diye kullanılabilir bence ki o yüzden kullanıyorum, bana 90TL ye 20GB yi başka operatör vermez 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Ağustos 2024; 11:20:47 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

taahhüt konusu sıkıntı bi tek. 12 ay bağlıyor

• Bayi taşıma yapmadı. Sadece netten yapabilirsin bize açmadılar. Kurye 300 TL alır gelince dedi. Doğru mu yalan mı?

• OnderT O kullanıcısına yanıt

Ben bayiden geçiş yaptim yalan söylemişler

• Peki kurye gerçekten ücretli mi?

• İşi bilen arkadaşlardan yardım talebim var. Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum ve tahahütüm 1 ay önce bitti. 1 gün önce Turkcell e büyük festival 20 gb tarifesine numara taşıma talebinde bulundum Turkcell den 17 ağustos gece 02.00 de yeni hattın takılması için mesaj geldi. Kampanya 17 Ağustos 23.59 da bitiyor. Benim öğrenmek istediğim 17 sinde tekrar türktelekoma yıldızlı günler tarifesi için tekrar numara taşıma yapabilir miyim? Turkcell de cayma cezası ne olur teşekkürler,

• doktoratik kullanıcısına yanıt

Taşıma yapılabilir ama cayma bedeli büyük ihtimalle biraz yüksek çıkar. (1 aylık taahhütsüz ücret ve hediye falan verdilerse onun normal ücretini isterler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Ağustos 2024; 18:50:24 >
  • dravdan kullanıcısına yanıt

Taahhüt daha iyi bence, ne alacağını biliyorsan zamdan korur faturasızda 3-4 ayda bir zam geliyor.

Ben bütün operatörlerin performansını az çok bildiğim için ona göre alıyorum tabi, evde çekecek mi bilmediğim bir operatörle 12 ay sözleşme yapmam 😀

• Daha agustos ayinda boyle kampanya yaptilarsa bence aralik ayina kadar yaparlar. Demek ki tt 2024 te cok abone kaybetmis ve hedeflere varamamislar. Ha 320 tl olmaz 350 tl olur ama olur. Tamamen kisisel fikrimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 15 Ağustos 2024; 19:11:13 >
    Cayma bedeli ne kadar cikar bilemem fakat 16 agustos islem yaptirirsan zaten 2-3 gun sonra tekrar tt a gecersin sorun olmaz.
    Kullanim suresi 15 gun alti oldugu icin cok bisey cikacagini sanmam

Turk Telekom'a son gün başvurursan kampanyalı fiyattan kullanırsın. İlk hafta sistem hataları oluyor Turk Telekomda ama kampanyalı fiyat tanımlanıyor,faturaya doğru yansıyor hata olmuyor.

Turkcell'e gittim 7 gün durdum geri taşıdım taahhüt bozma yansımadı 7 günlük fiyat yansıdı gibi örnekler veren oldu son bir hafta içinde forumda. Yalnız ilk aya özel hediye ettiği internetin parasını alıyor,kampanya şartlarında da bunu belirtmiş zaten..12 ay Turkcellde kalmazsan alırız demiş. Kaç tl olduğu kampanya şartlarında yazıyor.

• lamettrie kullanıcısına yanıt

Faturalılarda hep öyle. Faturasızda fazla çeker dakika başına.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Telekoma hattımı taşıyacaktım.10 gb tarifeye 135 tl ye ilaveten 125 tl daha aylık tivibu cihazı zorunlu imiş.Aylık 250 tl gibi ödersiniz dedi.Bende pttcelle geçtim.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Tivibu üyeliği 40 GB Limitsizde hediye olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.