Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.400
Cevap
322
Favori
873.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan 40gb sınırsız sosyal kullanıyorum 205₺ 50 gün akldı taahhütte yeni taşındığım yerde çok iyi çekmediği ve tcell iyi çektiği için 60 gb 390 tl olana taşıdım 2. Hattımı şuan ttkpm da mantıklı 40 gb sınırsız sosyal ile sizce 340 a sınırsız sosyal alıp çekmesi için oda oda gezmek mi tcell e 50₺ fazla verip rahat kullanmak mı ?
  • aşigo34 A kullanıcısına yanıt

60 GB yetecekse tabiki 50 TL fazla verip Turkcell kullanmak doğru.

• Vodafone bayisine gittim. 280 tl para verip kontörlü 1 ay satın alacaksınız yoksa geçiş yapılmıyor dedi.
    Sebebini de söyledi geçiş basamağı olarak kullandıkları için dedi. Doğru mu bu?
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

bayiler para kazanmak için böyle bir yola başvuruyor. ya faturalıya geçirmek için zorluyorlar, ya faturasıza geçirmemek için sistem bozuk diyorlar, ya da faturasıza geçerseniz böyle zorla paket yükletme işine giriyorlar. bayiyi şikayet edebilirsiniz. ben şikayet edip başka vodafone bayisinden geçmiştim.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda mı geçtiniz hocam? Bir de ücretsiz ditekt sim kartı verip gönderiyorlar dimi?
    Kaç günde açıldı hattınız?
    Türk telekoma gelicem de geri :)

ben haziranın ortasında geçmiştim. başka bir vodafone bayisi buldum, ordan faturasıza geçiş işlemimi yaptırmış sim kartımı alıp gitmiştim.

4-5 günde geçişim tamamlanmıştı sanırım.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bayi bulmak lazım şimdi tabi. 6 gün var kampanya bitene kadar
  • @Şuyo Derler Adıma
    Sen hattını taşımıypr musun Yıldızlı Günler kampanyasına.
    Turkcell interneti hızlı bitiyor Turkcellden hattımı Vodafone'ye taşıyacağım demiştin.
    Turk Telekom çekmiypr mu evinde. Fiyatı daha uyhun,özellikle limitsiz sosyal medya olan.
  • ben turkcell'e geçtim. Bana 1k tarife çıkartıp sonra 500 küsüre 25gb satmaya çalışan TT'nin yaptığı kampanyayı görünce inadına geçtim ceza da ödeyeceğim 400 lira. Zaten dağda tepede çekmiyor güzel fırsat oldu. Seneye de turkcell geçirir bi güzel fiyatları. Bu sefer de TT ye geçeriz artık 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 

Eski müşteri olmanın bir anlamı yok artık. 2005'den beri aynı hattı kullanıyoruz ama hiç bir avantajını görmedik, çingenelik yaptırtıyorlar bize illa.Dil dökmesek indirim alamayacağız aldığmız indirim de kampanyalı fiyatlardan yüksek.

En güzeli hat dolaştırmakmış. Bu sene Tuurkcell kampanya yapmasaydı hiç biri yapmazdı. Turkcell sayesinde indirim kampanyalarına başladı diğer operatörler de. Demek ki yılbaşından sonra öyle bir fahiş fiyatlama yapmışlar ki, bu fiyatlar bile kurtarıyor bunları. Vatandaşı kazıkladıklarının belgesi işte.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Hali hazırda Türk Telekom özgür prime limitsizdeyim sınırsız sosyal medyalı. Taahhütüm 9e ylülde bitecek. Git gel yapmak tam olarak nasıl oluyor ? Bimcell e falan mı geçip geliniyor yoksa farklı yöntem var mı ?

• orkun_80 kullanıcısına yanıt

Bimcell zaten Turk Telekom'a ait anlaşmalı işbirliği sanal operatörü. Turk Telekom'un bir tarifesi gibi aslında Bimcell.

Turkcell'e git faturasız'a taşıyacağım de paket seçme tarife seç Süper Tarife olur genellikle seçsen de seçmesen de.

Turkcellde hattın açılınca aynı gün geri Turk Telekom Aşmayan Özgür Prime 40 GB Limitsiz Sosyal'e başvur ama söyleme daha yeni Turk Telekomdaydım gitgel yaptım diye.

Turk Telekomdan başka operatöre gidip 90 gün dolmadan geri geldiğin için 32 TL ek ücret ilk faturana eklenecek. (32 TL yazıyor şartlarda ama faturama 45 TL yansıdı yazan olmuş.Farketmez ha 32 TL ha 45 TL fazşa değil.)

Yalnız acele et,yarın taşıma başvurusu yap Turkcell faturasıza. Turkcell'e geçince Turkcell uygulamada Salla Kazan yap. Şimdiden yükle Turkcell uygulamasını. Vodafone faturasıza da taşıyabilirsin illa geçerken pakey al demeyeceklerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 11 Ağustos 2024; 21:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

70 GB + Limitsiz Sosyal tarifesi ( Sınırsız Düşün Prime 70) numara taşıyarak gelene 790 TL sanırım ama Yıldızlı Günler kampanyasında 390 TL'ye verilmişti başka operatörden gelene. Ben de onu bekliyordum şu zamanda 30 GB'ı kampanya olarak sundular yetmiyor ki 30 GB. Çünkü bazen sosyal medya kotadan harcıyor bunu bilerek yapıyor Turk Telekom bundan eminim. Ayda 2-3 kere bir şekilde ayarlayıp sosyal medya kullanırken ana paketten düşürüyor. Ayda 3-5 GB kesin çarpıyor.

Benim Youtube reklamsız Premium..Hiç de shorts açmam. Canlı yayın ayda belki toplamda 3-4 saat izlerim ancak.

Neden ana paketten gitti diye sorunca yok canlı yayın kotadan yer yok shorts izlemişsindir yok arka planda uygulama çalışıyordur.

Bu yüzden 70 GB Limitsiz sosyal alayım upiğraşmayayım diyorum.

Taahhütü 1 ay sonra bitecek hatlarımdan birine 70 GB limitsiz sosyal geçenlerde 612 TL`ye teklif edildi ama kabul etmedim. 500 tl altı olsaydı kabul edecektim.

Şuan taahhütü devam eden hattıma veriyor ama 950 TL`ye. 😀

Yıldızlı Günler ile 390-490 tl arasında vermesini bekliyorum ama belki eylül belki ekimde yaparlar. Şuan boş geçiyorlar yapmıyorlar.

Bende de enfes prime var 25 gün var. 70 gb be de bakıyorum, şu 40 gb da okur ana herşey yeni gelene

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

Bayilerde çok muhatap olmayın, güler yüzlü olmayın, ezilmiş görünmeyin.

Kanunun verdiği bir hakkı kullanacaksınız, elemanın cebinden hakkını almıyorsunuz.

Az ve öz konuşun, ekstra bilgi vermeyin, öyle olacak şöyle yapacağım , fiyat pahalı vs,, isteğiniz net olsun, "faturasıza taşıyacağım hattımı" bitti bu kadar, ek kelime telaffuz etmeyin ki cevap verecek yüz bulamasınlar.

3 ay taşıyamazsınız vs derse tamam deyip geçiştirin.

Anca böyle bu yalanlardan kurtarırız. Eğer sorun oluyorsa kanunen yasaklasınlar o zaman. Yasak iş yapmıyoruz, belki etik değil ama kanun bu hakkı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 11 Ağustos 2024; 22:40:41 >
  • Türk Telekom`a hattını son 60 gün içinde taşımış yada yeni hat almış olanlar.

BULUSTURAN UCRETSIZ 10GB yazıp 5555 'e göndersin.
    6 ay boyunca ücretsiz hediye 10 GB gelecek.
    Faturalı faturasız farketmez.
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Ezilmekle ilgisi yok ki bayi o.e olunca napcan? Geçiremiyorum kusura bakmayın diyip yollayacak. Kenara çekil ben yapacam diyemeyeceğine göre.
    He vodafone arayıp şikayet ediyim diyorsun. Arıyorsun ordaki da aynı b.k geçişi bayiden yapabilirsiniz faturasızda başka çareniz yok diyor. Bayiyi koruyor açık açık söyledi telefonda.
    Varsa daha üst merci öneriye açığım. Btk vb. E devlet yada mail ile şikayet.

Eğer duruşunuz ciddi olursa çok fazla karşı çıkamıyorlar.

Geçen telekoma gittim, hat taşıyacağım dedim. Faturalı mı diye sordu, faturasız dedim, daha tek kelime eklemedim.

3 ay geçemezsin dedi, tamam dedim. Mecbur taşıdı.

Ama Türkcelle taşırken bayide sordum ama biraz fazla kelime telaffuz ettim, bundan cesaret aldı ki yalanları sıraladı.

Yani demem o ki, nabza göre şerbet veriyorlar.

60 gunu geçmemiş turkcele taşıyıp geri dönmüştüm telekoma. Kodu gönderdim hatalı kısa kod gönderdiniz uyarısı geldi.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Faturasız paket seçmek zorunda kaldım taşıma için. Taşıma sonrası bunu iptal edebilir miyim peki ? Ücret ödemeden paket yüklenmiyor değil mi veya taşımaya özel bir sistem falan mı var taşıma sonrası paketi otomatik yüklüyor borç olarak yazıyor vs.
  • Axeque kullanıcısına yanıt

Farklı operatör olduğu için muhtemelen paket yüklenmez, çünkü bir operatörün borcu alacağı diğerine geçmiyor ( vergi borcu hariç) Geçiş sonrası tl yüklenirse paket aktif olur. Sonuçta faturasızın da anlamı bu, ne kadar ekmek o kadar köfte misali.

Tabi bunun benzer bir durumu var, faturalıdan faturasıza geçişte , aynı operatörde iseniz paketin ücretini peşin alma gibi durumlar olabilir, mesela turkcell faturalıdan faturasıza geçişte paket ücretini peşin aldığı oluyordu.

Benim kampanyadan haberim yoktu sonradan haberdar oldum başvuru yapınca hemen hat açılsın bugün 8.30 da akşam ondan sonra yarın direkt geçiş yapıcam türk telekoma. Evimde de Turkcell gibi hızlı çekmiyor ama bana yetiyor şirket yönetmiyorum varsın çekmeyiversin
  • 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.