Yaşınız kaç hocam? Kendiniz için mi geçtiniz yoksa çocuğunuz için vs mi? Ben anneme paket arıyorum ancak internet neredeyse kullanmıyor hit tarifeler en uygun paket şu an. TCKN bulsak işe yarıyor mu o yüzden soruyorum. |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (695. sayfa)
-
-
arkadaşlar TTkom da 38 gün taahhüt sürem kaldı, cayma bedeli 380 TL çıkıyor diyor, 125 TL fatura bedelim zaten, sözleşme sonunda bu kadar cayma bedeli fazla değil mi ?
Bunun bir yolu var mı ?
-
230 tl odedigim vodafone 400 tl yapmış hemen hattımı turk telekom a tasıdım. 20 gb internet 1000 dk konusma verdiler. vodafone da 13 gb internet vardı.
-
235 lik tarife benim icin iiyiymiş ama bugun yeni tt hattım acılcak. hemen geciş yapabiliyormuyum ki :D
-
Bir hattımı telekoma taşıdım, faturalı paketler çıkmıyor, fatura ibrazı için bayiye yönlendiriyor. Bu olay kaldı mı ki halen daha. Yeni açıldığı içinmidir yoksa.
Birde şöyle bir paket var, başvurdum ama sonucu bilemiyorum telefon yanımda değil.
-
Türk Telekom’la sözleşme haftaya bitiyor. Tam Bana Göre ile verilen teklif 35GB’li olanı 375 lira. Turkcell 40 ya da 60GB çok cazip değil mi sizce de.
15 senelik hattım bugüne kadar hiç numara taşıma yapmadım hep Türk Telekom’luydum. -
Alabilirsen on numara teklif tabi. Ben daha yeni taahhüt verdim 30gb 365tl
-
Türktelekomda 5 gb lık taahhütsüz herhangi bir faturalı tarife var mı? Varsa ücret ne kadar? Turkcelin çekim kalitesinden dolayı geçiş yapmayı düşünüyorum
-
arkadaşlar merhaba, hiçbir yerde doğru düzgün bilgi bulamadığım için buraya yazıyorum.
hat devir işlemi ücreti ne kadar acaba? Türk telekom sitesinde ücret alınmaz yazıyor. Yazan sayfayı aşağı ekledim.
Hattım faturalı ve taahhüt biteli 2 hafta oldu. Yani şu an taahhütsüz bir şekilde hat bir başkasına devrolacak. Gittiğim şube 750₺ hat devir ücreti + 200₺ de 4.5g sim kart ücreti istiyor(kartım 3g idi). Sim kart ücretini anladım da bu 750₺ ücret nedir? Uzakta olan başka bir şubeyi aradım faturalıysanız ve taahütünüz yoksa sadece 65tl devlet vergisi ödersiniz dediler. Bilen varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
https://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-mobil/faturali-hat-islemleri
-
Maalesef bayiler tuttukların öpmeye çalışıyorlar. Ben de 2 hattı devir almam gerekiyor. Farklı bayilerden ara ara soruyorum; bayiler farklı farklı, firmaların siteleri farklı fiyat belirtiyor.
İşlemi yaptığınızda mevcut durumu paylaşabilir misiniz?
-
Bende yeni müşteriyim 1 ay dolmadı bu pakete nasıl ulaştınız acaba? -
12 ay boyunca 65₺ faturaya ek ücret çıktı(faturasızda peşin alıyorlarmış). bir de dediğim gibi 200₺ 4.5 sim kart ücreti. işlemi yaptırdım.
-
Paket al kısmında var ama alınmıyor. -
Bilgi için teşekkürler. Bana hep şu kadar geçiş ücreti alacağız diyorlar. Bazı operatörler belirtmesine rağmen faturaya yansıyacak ücreti hiç belirtmiyorlar. -
-
En sağdaki gelirse yarın yapılacak şey belli oldu
-
2 aydır Güçlü 30GB Sosyal medya limitsiz olanı 300₺'den kullanıyorum.
Geri gelmesi iyi olmuş, tek farkı fiyatları olmuş. -
Bazı TT paketlerinde sosyal medyanın sınırsız olmadığından bahsediliyordu. Bunda öyle bir şey yok değil mi? -
olamaz abi ya bu, zaten belirli illere bu kampanya veriliyordu saçmalık olur cidden bunca aydır 70 gb interntin indirime girmesini bekliyorum. bunu yapamazlar bence. fiyatların arkasında yuvarlaklarda sıkıntı var zaten Türk telekomun işi değil bence bu
-
tt hattımı kırar atarım ciddiyim. Diğer hattımı tt ye geçirip elimdekini faturasız yapacaktım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X