Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (696. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.423
Cevap
325
Favori
877.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi bende 2 3 hafta önce 360 TL 30 gb Turkcell'e geçtim. Şimdi 40 GB 325 TL'den veriyorlar.

Fiyatları Turkcell ile yarışır olmuş, dilerim daha ucuz tarifeler ya da yüksek gblar gelir ama benim için mantıklı olan böyle tarifeler geri gelirse ttye geri dönmek olur.

Yalnız son bilmem kaç gün önce taşımamış olmak gibi bir şart koymazlar umarım.

Edit:
    Ya bir yanlış anlaşılma var ya da şuradaki şehirlere özel tarifeleri genele açacaklar:
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/bolgesel-tarifeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 3 Ağustos 2024; 1:31:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

işte o yüzden dedim bende yap 70 gb lık sınırsız prime düşün tarifesi 450 tl ye vallahi alıcam ya ama bu gösterilen paket olmaması lazım. dediğiniz gibide inşallah getirmezler git gel yapmak için

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Hocam mevcut abonelere için geçerli olur mu acaba, var mı fikriniz. 3 gün kaldı taahhüt bitmesine Türk Telekomla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tanerakinnn kullanıcısına yanıt

Mevcut abone geçemiyor. Ancak, Bana Özel menüsünden teklif edilmesi lazım. Uada git-gel yaparak geçilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Ağustos 2024; 1:1:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mevcut abone almaması üzücü oldu, bana özel tekliflerin fiyatları yukarıda ki kampanyaya göre çok uçuk ve dakika çok fazla. Turkcell 60GB 390 liraya kampanya yapmış o çok ilgimi çekiyor. Bakalım niyetim Türk Telekom ile devam etmek ama çare bırakmazsa taşıma yapacağım diğer operatöre. Teşekkürler.

Abi bu 70 gblık paket sana özel kısmında mı çıkıyor ? Hat Turkcell taşımayı düşünüyorum 70lik mevcut mu şuan

• Vodafone ‘da uyumlu 8GB tarifesindeyim. Sonraki aya devrediyor ama çok çok işe yaramıyor bilirsiniz.

Taahhütüm bitiyor, 260₺ önerdiler reddettim.

Uygun mu bilemedim. Vodafone un genel tavrı nedir, ne zamana kadar ararlar acaba?

• sanenderes S kullanıcısına yanıt

70 GB + Limitsiz Sosyal tarifesi ( Sınırsız Düşün Prime 70) numara taşıyarak gelene 790 TL sanırım ama Yıldızlı Günler kampanyasında 390 TL'ye verilmişti başka operatörden gelene. Ben de onu bekliyordum şu zamanda 30 GB'ı kampanya olarak sundular yetmiyor ki 30 GB. Çünkü bazen sosyal medya kotadan harcıyor bunu bilerek yapıyor Turk Telekom bundan eminim. Ayda 2-3 kere bir şekilde ayarlayıp sosyal medya kullanırken ana paketten düşürüyor. Ayda 3-5 GB kesin çarpıyor.

Benim Youtube reklamsız Premium..Hiç de shorts açmam. Canlı yayın ayda belki toplamda 3-4 saat izlerim ancak.

Neden ana paketten gitti diye sorunca yok canlı yayın kotadan yer yok shorts izlemişsindir yok arka planda uygulama çalışıyordur.

Bu yüzden 70 GB Limitsiz sosyal alayım upiğraşmayayım diyorum.

Taahhütü 1 ay sonra bitecek hatlarımdan birine 70 GB limitsiz sosyal geçenlerde 612 TL`ye teklif edildi ama kabul etmedim. 500 tl altı olsaydı kabul edecektim.

Şuan taahhütü devam eden hattıma veriyor ama 950 TL`ye. 😀

Yıldızlı Günler ile 390-490 tl arasında vermesini bekliyorum ama belki eylül belki ekimde yaparlar. Şuan boş geçiyorlar yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Ağustos 2024; 16:28:58 >

Cevap için saol abi

• Arkadaşlar kardeşimle Turkcell kullanıyorduk ama fiyatları hepiniz biliyorsunuz. Turk Telekoma geçelim dedik. Aklımızda faturasız Konyaspor 20 gb fiyatı da 28 günlük 170 lira. Önerir misiniz? Yönlendirmelere açığım. Vodafone kullanan babam da geçmeyi düşünüyor. Not: Konyalı değiliz.

• bugün başlamış sanırım. taşımaya ve yeni hat alanlara. 1 hafta geçerli süresi var. faturalı.

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • yavuzdeger Y kullanıcısına yanıt

Demek ki turkcell'e geçmek güzel olacak. 325 'e 20gb 'ı zor almıştım TTden 40GB veriyor turkcell. 400 lira cayma bedelini ödeyip turkcell'e geçiyorum ben. Nasılsa TT de seneye bu zamanlar yine kampanya yapar bu sefer de ona geçeriz. 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 

Şsizliğe bak ya 20gb içinn bana 1k fiyat çekip size özel 560tl ye indirdik diyen operatör, 40gb 'ı 320 liraya verecek bir kampanya yapabiliyor. Ama bir kullanıcı eksiliyor bugün 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Ben zaten bu işlere akıl sır erdiremiyorum. Neden bu ülkede mevcut müşterileri diğer operatörlere itelemek için uğraşıyorlar? var mı bunun bir açıklaması? ben avusturya da hat kullanırken kontrat sonu hem indirim yapıyorlardı hem de telefon hediye ediyorlardı sırf başka operatöre gitmeyesin diye...

vallahi ben de anlamıyorum. az önce aradım cayma bedelim 367 liraymış. Ben bugün turkcell'e geçerim. 20gb 'a mı geçsem 40'a mı bilemedim ama. Biri 235 biri 325 lira. TT de 25gb kullanıyorum yetiyordu artıyordu bile. Bu ay 12 gb kullanmışım. Ama 5gb yutube music wifiden yemiş. 20 gb tam yetecek gibi.

Bimcell den nasıl geçilebilir

Hattınız turktelekom tasiyamazsiniz diyor, internet sitesinde

• soztutar S kullanıcısına yanıt

Bimcellsen taşıma olmaz hocam bimcel zaten turk telekom hattı birnevi

• Merhaba arkadaşlar..Daha önce sorulduysa kusura bakmayın...Ttkom taahhütümün bitmesine 20 gün var...sürenin tamamen bitmesini mi bekleyeyim,yoksa son 5 gün kala teklifleri alıp,kabul edeyim mi? Nasıl bir yol izleyeyim?
    ( Faturam fazla geliyor,numaramı taşımayı da düşünüyorum,daha düşük teklif almak istiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 10 Ağustos 2024; 16:51:2 >
  • sefer33 kullanıcısına yanıt
    Mevcut tutardan daha düşük teklif gelmez.
    Size uyan teklif varsa kabul edin son günü beklerseniz teklif kalkabilir şansınıza kalmış.

Turkcell kampanyasına da bakabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159231932

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TÜRK TELEKOM YENİ YILDIZLI GÜNLER KAMPANYASINI DUYURDU.
    17 Ağustos son gün.
    Zaten Türk Telekomda olanlar git-gel yaparak geçebilir ama ilk faturaya 1 kereye mahsus 90 içinde geri döndüğü için 50 TL ek ücret yansır.

İçinde 40 GB + Limitsiz Sosyal Medyalı tarife de var.

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

Aşımsız Özgür Prime 40 GB + Limitsiz Sosyal Medya (Youtube + Instagram + Twitter (X) + Facebook)

12 ay taahhüt verirseniz 320 TL

bireysel.turktelekom.com.tr
    Aşımsız Özgür Prime Limitsiz Sosyal Tarifesi | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/asimsiz-ozgur-prime-limitsiz-sosyal-tarifesi

Kampanyadaki diğer Yıldızlı Günler indirimli fırsat tarifeler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 10 Ağustos 2024; 18:51:54 >

• sefer33 kullanıcısına yanıt

Son 20 gün cayma çıkmaz. Ya Tırkcell'in 30.yıl kampanyasına hattını taşı yada Turk Telekom'un bugün başlattığı Yıldızlı Günler kampanyası için git-gel yapmak için en geç salı günü başka operatöre hattını taşı,orada açılınca Türk Telekom Yıldızlı Günlerden sana uyan tarifeye hattını geri taşı. Tarifenin görselini az önceki mesajda paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 10 Ağustos 2024; 21:31:16 >
  • 
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.