Popüler 3GB Tarifesi her ay yurt içinde geçerli 3 GB internet, 1000 dakika konuşma ve 250 SMS içermektedir. Bu tarife için vergiler dahil 187 TL teklif edildi sizce nasıldır? |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (694. sayfa)
-
-
Merhabalar. Engelli indirimi için açık rıza belgesi örneği gerekiyor. Bilgisayar ortamında yazılmış olan hali var mı acaba. Elle yazılanı kabul etmiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar tarifemin bitmesine 6 gün var. M.h arayıp faturasıza geçmek istiyorum diye söyledim. Bi kaç pahalı paket söylediler,istemediğimi söylerek faturasıza geçiş yapın dedim. Anlık olarak geçiş yapılacak isterseniz tarifenizin bitmesine 1 gün kala arayın, kalan günleri kullanmış olursunuz dediler. Eskisi gibi siz talep oluşturup, 2-3 gün içerisinde tekrardan onay için arıyordunuz,artık öyle olmuyor mu dediğim de, Hayır şu an onay verirseniz anlık geçiş sağlanır dedi. O zaman kalsın son gün ararım dedim. Acaba blöf mü yaptı yoksa işleyiş değişti mi ? Var mı yakın zamanda tecrübe eden ?
-
Bu tarifeleri neye gore veriyolar ayni tarifeler bende 100 tl daha ucuz kime kaptirirlarsa herhalde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese selam kardeşimin kullandığı babamın üzerine olan türk telekom hattı vodafoneda bulunan fotoğrafdaki tarifeye geçirmeye niyetindeyim türk telekomda taahhüt bitmesine 15 kaldı bir çayma bedeli çıkar mı türk telekom tarafından onu merak ediyorum bilgisi olan cevap verebilir mi?
İlgili tarife:
Taahhüt :
Not: Hattı kullanan kişi 16 yaş altı.
-
Cayma bedeli çıkmaz, bu sene kalan bütün TKÜ peşin ve son faturanız yansıtılır.
Durum nedir hocam ne yaptınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturalıdan faturasıza geçince internet bankacılığı bloke oluyor mu?
Hocam faturalı kullanıyorum. Operatör değişikligi yapmadıktan sonra sim kart bloke olmaz diye biliyorum.
vay arkadaş bugün gittim telekom faturasız a taşıdım hattımı. hatta hit tarifesi seçtim 135 tl 10+5 gb eve geldim 190 lira yapmışlar. bu nedir ya? böyle bir saçmalık mı olur... Allah bildiği gibi yapsın bunları...
-
fiyatı uygun fakat internetten alışveriş yapamıyorsun 3 banka hariç sana mesaj gelmiyor ÇÖP
-
1000-250-12+2gb 187 tl yeniledim
Son gün mü aradınız?
Online işlemlerde vardı bu teklif.quote:
Orijinalden alıntı: RoseCity
Son gün mü aradınız?
Eğer işlemi orada bitirmediyseler kandırdılar seni. Yaparız ederiz, sonra olacak gibi sözlere kesinlikle inanmayın. Geçiş olsun yaparız diyorlar, sonra olmayınca insaflarına göre paket yapıyorlar. Tamamen bayi elemanının suçu
-
bana da gelen teklifler şöyle
42 gb 387
47 gb 420
52 gb 450
37 gb 361
tl aslında diğer operatörlere bakınca iyi gibi ama 30 gb 127 tl ye kullanıyordum fatura birden 3 katına çıkınca ürküyor insan
-
Turkcellde şöyle bir kampanya başlamış, 1 hafta sürecekmiş, değerlendirebilirsin. 60gb paket efsane görünüyor.
www.turkcell.com.trNumaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
-
Benim vodafone da full sınırsız sosyal medya kullanımlı red paketim 590 tl olmuş taahhüt 21 eylülde bityor 252 tl cayma bedelim görünüyor şu 60 gb benim her işimi görür aslında fiyat iyiymiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X