Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.400
Cevap
322
Favori
874.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamu egm tarifeleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt

Bayiye ve genel müdürlüğe sorun taşıma ile yeni egm tarifelerine geçiş yapmayı becerebiliyor musunuz diye ona göre hareket edersiniz .

Siz Şuan hangi tarifedesiniz ve egm personelimisiniz ?

• ercan1910 E kullanıcısına yanıt

bence kaçırma.bana gelen bunlar.

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • Bereketli 12 Ay 100GB Paketi 2100 tl olmuş alternatif paket varmı arkadaşlar ?

• GodPan kullanıcısına yanıt

Son ay güzel teklifler gelebimekte ancak size gelen son teklifler bu ise pek gecilecek gibi degiller bu acidan;

1. Türk telekom icin ; hat tasima sonrasi hemen geri donup bayiler üzerinden yada faturasiz da bekledikten sonra uygulamadan gelecek teklifleri bekleyebilirsiniz ...

15 gb 150 tl , 20 gb 200 tl -25 gb 250 tl ..vb teklifler gelebilmekte ..

Tekrar hat tasima sonrasi türk telekom'da gelen bazi teklifler

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158793036 20 gb 200 tl

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158841535 20 gb 240 tl

-------------

2.vodafone'da hat tasima 10 gb 190 tl , 15 gb 222 tl .. (''yalın firsat '' paket adi )

3.netgsm de de 100-200 tl civarina 10-20 gb tarifeler bulunmakta ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 2 Temmuz 2024; 23:2:15 >

• 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

150 TL'ye 28 günlük 15+5 GB faturasız kullanıyorum. Bugün faturaliya gecis için gelen teklif bu. Geçsem mi gecmesem mi diye düşünüyorum. Türkcell kullanırken kullndigim yerlerde yaptığım testlerin hiç birinde Turkcell'in yanına yaklaşamadi. Kararsız kaldım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep hit 15+5 150 tl idi faturasiz dün...ne ara 200 oldu

• m_cmlc kullanıcısına yanıt
    Kacirma 35 gb a 350 tl oduyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt

Teklifi şimdilik ilgilenmiyorum diye geri çevirdim. Bir üsteki arkadaş hep hit pakete zam geldiğini söyleyince başımdan kaynar sular döküldü :) daha önce de bu şekilde teklif vermişlerdi. Yeni teklifler gelir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_cmlc -- 4 Temmuz 2024; 21:5:44 >
  • casus99 C kullanıcısına yanıt

Paketi henüz almayanlar için geçerli galiba. Online hizmetlerde halen 150 TL ye alınabiliyor.

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

• 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

Bana da böyle bir teklif var kararsızım.

• hayatbisinav H kullanıcısına yanıt
    Bedava, ben düşünmeden gözüm kapalı geçerdim, tabi o kadar internet kullanabilecek misiniz o da var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı tarife bana %37 indirimle 660 TL`ye teklif edildi,ilgilenmiyorum diyorum reddediyorum yine de 2 aydır değişmedi aynen duruyor. 70 GB ve Limitsiz Sosyal bana lazım dersen fiyat şuanki fiyatlara göre fırsat.

Benim teklif gelen şuan kullandığım tarife Özgür Prime Limitsiz Sosyal Medya + 40 GB.

Yıldızlı Günler kampanyası ile geçmiştim 205 TL + 15 TL TKÜ ödüyorum.

Taahhüt Ekim`de bitecek.

İyi bir Yıldızlı Günler kampanyası olursa ya git-gel yapacağım ya Turkcelldeki hattı taşıyacağım. Artık en iyi Yıldızlı Günler kampanyasında 40 GB + Limitsiz Sosyal Medya 350 TL altında olmaz,muhtemelen 390 TL`ye verebilirler.

• Kotalara ve fiyatlara bak saka gibi

• Bir buçuk aydır faturasız olan hattıma faturalıya geçiş için ideal 2 GB teklif etti 86 liraya kabul ettim 750 dakika 250 de SMS var. 16 GB da 153 lira vardı. Daha bir sürü teklif vardı ucuz ucuz.

• merhaba 305 lira 30 gb + 2000dk + 250 sms teklifi geldi. iyi mi kötü mü sizce? taahhütname bitince %500 zam mı yapcaklar ki ben 125 ödüyorum şuan.

• Arkadaşlar merhaba, babam için bir tarife arıyorum. Mevcut da vodafoen faturalıda hattı bu ay bitiyor tarifesi. her yöne 500 dk ve 2 gb internet olsa yeter tavsiye ettiğiniz en ucuz tarife hangisidir acaba ? 65 yaş bu arada belki özel indirim filan vardır diye belirteyim dedim :)

• Beyler türktelekom faturalı kullanıcılarına özel sınırsız whatsapp paketi filan varmı haftalık yada aylık filan...Mesela ben 5-10 gb lı 1000 dk lı bir pakete geçicem ama ekstra faturaya ek whatsapp paketi almayı düşünüyorum çünkü Yakında vodafone den türktelekom faturalıya geçmeyi düşünüyorum fakat vodafonede sınırsız whatsap kullanıyorum iş grubu nedeniyle çok lazım oluyor...Ayrıca turktelekomda böyle bir paket varsa fiyatı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 10 Temmuz 2024; 22:24:4 >
  • Merhaba, Fenercell, bimcell gibi sanal operatore geçiş yapsam Türk Telekomun paketini kayıt yapabiliyor muyum? yoksa sadece alt operatörün pakeini mi kullanmalıyım?

• Online dan geçişlerde aktivasyon ücreti mi var tarife detaylarında gördüm doğrumu?

• 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.