Geçiş ücreti mevzusu nedir hocam ben tam konuyu anlamadım. Geçiş ücretini konuyu açan mı alıyor yoksa operatör mü? |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (691. sayfa)
-
-
Ben de tam anlamadım ama bazı bölgelerde bayilere Türk Telekom indirimli tarifeler sunuyor.
Bu kişi de muhtemelen o bayilerden biri o 300 lira resmi bir tutar değil anladığım kadarıyla. El altından istiyor ucuz tarifeye geçme bedeli.
Ben bu tarifeleri görmedim. Vodafone a geçtim o yüzden. Görseydim denerdim. Vodafone da da 230 lira Civarına 15 gb var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım teşekkür ederim hocam bilgilendirmelerin için.
-
Yeni faturalı hat almayı düşünüyorum Faturalı hat ücreti ne kadardır ?.Bir de bu kampanyadan faydalanmam mümkün mü?
-
-
taahhutlu iken mi yoksa tahhutsuzken mi geldi bu sürpriz fiyat ..
-
Hocam uzun süredir tahhütsüz kullanıyordum 223 tl den ama bir anda 400 e yükseldi 300 olsa anlardım ama bu kadar yükselmesi beni biraz endişe ettiriyor. Üniversite öğrencisiyim yaz tatili geldi ama yinede yüksek geliyor bu fiyat bana. Tam bana göre paket önerisi geliyor uygulamadan ama onlarda aynı fiyat. Evde wifi olmadığı için sınırsız sosyal medya lazım bana. Yedek bir tane hattım var yıldızlı günler gelince bunu Türkcelle turkcellide turk telekoma mı taşısam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Çayyolu Enerjisa İşlem Merkezi'nde şu şekilde bir kampanya mevcut arkadaşlar, yeni hat veya numarasını taşımak isteyenler varsa bayi çalışanları yapıyorlarmış. Çalışan arkadaşlara sordum herhangi bir süresinin olmadığını söylediler.
-
Faturada anormal artis oldu mu ..bende fatirasiz da kalmak yada bir sure taahhutsuz kullanmak arasindayin da
70 tl civarında ödüyordum.96 tl gözüküyor. İlk fatura daha gelmedi.
taahhüt bitiyor 25 gb 1500 dk için 240 tl teklif geldi ,sizce nasıl?
-
Faturasızdan faturalıya güzel kampanyalar var mı
Bence kaçırma
netgsm e gecmek, bir süre faturasizda kalıp yeni teklif beklemek yada cocuk tarifeleri (hit 'li bir tarifeleri var cok uygun) disinda zaten 150-250 tl arasi pek duzgun teklif kalmadi ..ihtiyaciniz 25 gb sa cok kotu degil teklifiniz.
1-8 gb icin 130-180 tl
8-15 gb icin 150-220
15-25 arasi 200-250 tl
25-50 gb arasi 250-400 tl
50-80 gb arasi 400-700 tl arasi türk telekomda fiyatlar..Bunlari disindaki teklifler sahsa ozel & istisnasi sekilde %50 yada %15-20 arasi indirimli sunulmakta ki sans isi tabi o ..
yoksa burada 40 gb 250-300 tl arasi da alan oldu uygulamadan teklifle ...faturasiz sonrasi 25 gb i 165 tl ye alan da oldu ..ben takip ediyorum hep teklifleri bu baslik altında ama tamamen sans isi ...
bu arada teklifler 5 ay kala da , 3 ay kala da yada son ay gelebiliyor , bilginize
-
Bu tt cok sahtekar bana da gecen sene kamu tarifesi yaptilar uygun fiyata ama kampanyanin bitmesine 3 gün vardi. Basvurdugum tarih baz alinir dediler ama hat acilip kullanmaya basladiktan sonra kampanya bitti ve zamli kullandirdilar o kadar itiraz ettigim halde kabul etmediler ben de tekrar turkcell e gectim kızıp. Bunlarin sözüne güven olmaz
zaten öyle bir dönemden geçiyoruz ki, sahtekarlık yapanların yanına kar kaldığı ve sürekli vatandaşın mağdur edildiği bir dönem. kim bilir günde kaç kişiyi kandırıp böyle mağdur ediyorlar.
mesela teklifler de öyle. aynı paketi birine 100 liradan diğerine 200 liradan veriyorlar. ne denetleyen var ne yaptırım uygulayan. insanlar çaresizce işini garantiye almak ve haksızlığa uğramamak için adeta çırpınıyor.
bu arada görseldeki 300 liralık sosyal medya sınırsız tarifeyi şu an 315'e çekmişler ve sınırsızı da kaldırmışlar. hem zam yapmışlar hem de içeriğini eksiltmişler. bunların yatacak yeri yok harbi.
-
Fiyat iyi
-
15 ve 20 gb lik cok kotu durmuyor ancak üyelerden farklı operatorlere hat tasiyip sonra donup türk telekom bayilerinden cok iyi teklifler alanlari olmus https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158952658 veya bir süre faturasizda kalip düzgün teklif almayi beklemek yada son şık olarak da netgsm'e sans vermek keza tarifeleri cok uyun (bankalarin bir kısmından sms gelmemesi yada taahhut veremiyor olmaniz eksiklikleri bunu da unutmayin ltf)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Haziran 2024; 10:42:56 > -
Vodafoneden türk telekom geçiyoruz 12 gb 165 tl fiyat verdiler kabul ettik hattı aldık yarın açılacak.Bakalım inşallah sonradan bir sürpriz yapmazlar. Taahhüt 12 ay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina8145 -- 23 Haziran 2024; 12:23:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X