Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.399
Cevap
321
Favori
873.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence kampanya bitmeden geçin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Sitede 9 gün kaldı diyor. Ondan önce bitirmezler heralde. Bir de bu ara fiyatlar çok gündemde ya belki daha iyi bir şey bile gelebilir diye bekleyeyim dedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom 2019'dan beri kullandığım Faturalı 15GB tarifesini taahüt alımına kapatmış. Kendilerine insanları kandırma konusunda başarılar diliyorum. 31 gün bekle 180 liradan yap diyor şaka gibi bir de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

31 gün beklerim neyi 180 liradan yapacaksınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Faturalı 15GB tarifesi var orada 180₺ yazıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 GB olana başvurdum 210 TL

Kurye ücreti 120 TL

Telsiz kullanım ücreti 174 TL

Aylık 235 TL yapıyor inanılmaz gerçekten.

En uygunu bu yapacak bir şey yok.

Bir de E-sim olayı var müdürlüğe gidip normal simi e-sim e dönüştürücem bir defaya mahsus ücretsizmiş.

Kurye ücreti inanılmaz saçma.

telsiz kullanımı konuşmak bile istemiyorum zaten.

Valla bende tarifem bitti mecbur 15 gb olana geçeceğim 240 tl ama sizin dediğiniz ücretlerle 265 tl ye geliyor maalesef.

• arkadaşlar şu anda pttcellde olan bir hat türk telekomdaki herhangi bir pakete geçiş yapabiliyor mu ?

• İyi akşamlar. Türk Telekom primelı olanlara verilen migros kodunu kullanmayacak olan yada ücret karşılığı satmak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir mi. Migros kod lazım bana.

İl bazlı kampanyalar dışında en cazip teklifler bunlar. 5 tane hattımı bu yönde kullandım.

esim için hangi müdürlüğe gidicez hocam bayiye sordum yapmıyoruz biz dedi

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    İstanbul Anadolu yakası ise Ümraniye son durak

• Faturasız mevcut müşteri olup turktelekom yıllık 100gb dk ve SMS olan paketi alabilen var mı? Mevcut müşteri paketleri arasında gözüküyor yıllık 2100 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 25 Eylül 2024; 19:34:18 >
  • bugün taahhütümün son günüydü. 1000dk 25+5gb internete 203 TL ödüyordum.

Aradım bana teklifiniz var mı diye. vergi dahil 340 liraya 2000dk, tt içi sınırsız, 25+5gb internete taahhüt verdim. popüler prime 30gb tarifesi

• Mart ayındaki kampanyayı şansa yakalamıştım 70 GB şu an 395 TL ödüyorum ama 20 30 GB bile yetermiş ben iş değiştirince yolda çok harcarım diye düşünmüştüm uzak bayağı. Konuya dönersek aynı pakete yakın olanı 950 TL gösteriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazartesi günü kurye geldi sim kartı verdi dijital sözleşmeyi imzaladım falan
    Çarşamba günü oldu ses yok aradım kimlik okunmamış ulan ben mi okuttum kimliği kuryeye desene ya da bi haber ver aramasam öyle beklicem yani

Kimliği foto çekip mail attım yine ses yok aradım yanlış mail adresine göndermişsiniz ulan mail adresini siz verdiniz bana zaten

Bugün tekrar yolladım işlemler başlamış bakalım ne olacak

Dk 1 gol 1 resmen

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selfy 20gb sınırsız sosyal medya kullanan var mı ?

3. senem doluyor. 87tl den devam ediyorum

kaç tl teklif ediyorlar acaba ?

(uygulamada çıkan kotalı teklifler çok saçma 400-500tl hep)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 26 Eylül 2024; 23:49:44 >
  • Ülkede hiç bir şeyin denetimi yok ki. Geçen sene 45 lira ödediğim faturayı bu sene 250 liraya çıkardılar. Lafa gelince ülkede enflasyon yüzde 60 diyorlar. Benim maaşım 5 kat artmadı ki bu faturalar 5 6 kat artıyor. Herkes soyguncu olmuş.

• Turk telekomun yıldızlı tarifeler paketlerinden 210 tl olan pakete geçtim bende. Bugün sms geldi SOZ yazip 5555 göndererek 300 tl ye yararlanabileceğimi belirten. Paketi 210 tl diye aldim ben. Mobil uygulamada taahütlerim kisminda da 12 ay tahüt görünüyor. Sms de istenileni yapmazsam ne olur ki?
    📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
    📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

• 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.