Bugün taşosaydınız işk fatura kesilmeden hattınız taşınırdı belki ama 7 Aralıkta başvursanız en geç 9'un da başka operatörde açılır mı riskli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (717. sayfa)
-
-
Turk Telekomda hattınız açıldığında TTelekom uygulamasına yada Online İşlemler'e girip aile modu yada güvenli mod aktifse değiştirip standaet mod yapın,yoksa sosyal medya sitelerinde ve birçok sitede internet çok yavaş olur yada hiç açılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Aralık 2024; 23:41:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi ara baya şikayet vardı. Sosyal medya kullanımları, özellikle youtube Sınırsız sosyal medya paketi yerine normal internetten düşüyor diye. Bilgisi olan var mı. Güncel durum nasıldır acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
turktelekom son kampanyaya geçenler fatura stop var mı bilgi verebilir misiniz
Ağustosta yapılan Yıldızlı Günlerdeki 40 GB + Limitsiz Sosyal tarifesi Aşımsızdı.
Bu seferkinin adı Popüler Prime.
Popüler Prime tarifeler aşımlı ve aşımsız olarak ayrı ayrı vardı. Sanırım yıldızlı günlerde verilen aşım yapan. Aşımsız ise taahhütlerim kısmında aynen böyle yazıyor.
Yeni taahhüt yapanlar baksın yazsın bi zahmet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Aralık 2024; 3:26:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bana uygulamadan gelen teklifler de kalkti. Zam yapacaklar heralde
Vodafone 60gb 324 tl
Telekom 40 GB + youtube 320 TL
hangisi avantajlı
arkadaşlar Hit tarifeleri almak için kendi çocuğumuzun tcsi olması şart mı? Ben yeğene alacaktım bayi yapmadı.
bence youtube yani TT
-
Bu ttkom da ara baya şikayet vardı. Sosyal medya kullanımları, özellikle youtube Sınırsız sosyal medya paketi yerine normal internetten düşüyor diye. Bilgisi olan var mı. Güncel durum nasıldır acaba. Turkcell 60 gb ile ttkom 40 gb sınırsız sosyal medya arasında kaldım
3 yıldır Turk Telekom limitsiz sosyal medya tarifelerinde 2 hattım var,şuan 3 hattım Aşımsız Özgür Prime Limitsiz Sosyal Medyalı 40 GB tarifesinde. Limitsiz sosyal medyalı tarifelerde youtube ve limitsize dahil diğer sosyal medya platformlarının limitsiz alan dışında ana paketten yeme sorunuyla ilgili forumda detaylı yazılarım,şikayetlerim eleştirilerim oldu. Yine de her taahhüt bitiminde yine limitsiz sosyal medyalı tarifeye taahhut yaptım.
Çünkü sürekli ana paketten harcamıyor. Bazen harcıyor. Ayda 1-2 kere toplamda 2-3 GB çarpıyor. Bunu bilinçli yapıyor Turk Telekom,bir şekilde ayarlayıp bazen ana paketten harcatıyor.
Ben youtubeyi hep Youtube Premium olarak kullanırım,yani reklamsız kullanıyorum her hep. Shorts harcıyor deniyor,short hiç izlemediğim gün 2 GB civarı internetimi ana paketten harcadı. Zatens shorts pek izlemem,ayda toplamda belki 10-15 dk.
Sosyal medya kullanımlarım hiç ana paketten harcamıyor diyenler de var ama ben eminim ayda 1-2 belki 3 kere bir şekilde ana paketten harcatıyor Turk Telekom.
Son 6 aydır dikkat etmedim,incelemedim çünkü ana paketten şüpheli bir düşüş olmadı. Ana paketten 2 GB yese anında o gün farkederim,belki 6 aydan fazla şüpheli harcama dikkatimi çekmedi. Mesela önceki yıllarda bir akşam çocuklar Tozkoparan İskender filminin tekrarını içeren 2 saatlik video izlemişlerdi,o gün başka hiç bir harcama olmadı,başka bir internet kullanımı da olmamıştı. 3 GB civarı internet ana paketten o an düştü. O an iyice emin oldum bazen ana pakettem çarptığını.
Canlı Yayınlar limitsize dahil ana paketten harcar diyen var,Shorts videoları dahil değil diyen var.
Bu bilgiler bir yana,eğer şuan limitsiz sosyal tarifemde sosyal medya ana paketten harcasaydı ana paketteki 40 GB 1 haftada biterdi ve ayda en az 100 GB daha lazım olurdu.
Yani ara sıra yese de Turk Telekım Limitsiz Sosyal Medya tarifeleri avantajlı.
Mesela bendeki Aşımsız Özgür Prime Limitsiz, Turkcell 60 GB`dan çok çok fazla GB harcamamı sağlıyor. Ayda sosyal medya harcamam kesin 100 GB üstü zira.
Yani,eğer Turk Telekom`un sinyali ve internet hızı sizin mekanlarınızda memnun ediyorsa Turk Telekom Limitsiz Sosyal Medya + 40 GB heryöne 320 TL`ye, Turkcell 60 GB 390 TL`ye göre daha kazançlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 8 Aralık 2024; 11:22:27 >
-
Türk Telekom hattım Cuma günü turkcele geçti. Açılır açılmaz tekrar TT 40 gb pakete geçirdim. Turkcell’den türk Telekoma geçişim de bugün tamamlandı.
Turkcell ne kadar fatura çıkaracak 3 gün için göreceğiz 15 inde.
TT Enfes Prime tarifesindeki taahüüt bitimine 1,5 ay kala bugün Turkcell 60gb 390.tl tarifesine taşıdım ama içim de pek rahat değil. TT den memnundum aslında ama mevcut müşteriye hiç kolaylık sağlamaması yüzünden biraz istemeye istemeye geçtim Turkcell e. Turkcell daha önce İnternet paylaşımına extra ücret alma gibi abuk subuk icatlar çıkarmaya çalıştığı için zamanında protesto etmiştim ama mecbur kaldık bu sefer. Vodafone un kalitesi bulunduğum yerde hiç açıcı olamadığından direkt eledim. Hayırlısı olsun artık, inşallah pişman olmayız.
Merhaba hocam.
İsterseniz 320tl olan tt 40gb+sınırsız sosyal medya tarifesine geçiş başlatabilirsiniz. Turkcellede kaldıgınız gün kadar indirimsiz fiyattan gün bazlı çıkan faturayı öder konuyu kapatırsınız.
-
bana gelen teklife yapmışlar zam 8gb 1000 dk 197.5 tl di 287.79 tl yazıyor şimdi
-
Bu mobilden teklif gelme isi bitti adam akıllı teklif gelmiyor artık. Tt abonesi artınca saldı fiyatları yukarı
Merhaba
Ciddi bir sorunum var. Türk telekoma geçiş yaptım ve dün sabah gelen mesaj üzerine sim kartımı taktım. Fakat mevcut telefonum 2 yıl evvel yurt dışından aldındığı için ( iphone 14 ve kaydını yaptırmıştım harcı marcı ödendi ) Btk bloke koymuş ( bu bilgiyi türk telekom verdi )
Sonra btk yı aradım. Onlar güncelleme gönderdik 24 saat içinde hattınız gelir dediler. Hattım 24 saat sonunda gelmedi ve aradığımda sorun bizlik değil dediler ve topu operatöre attılar. Operatörü aradım sim kartı başka telefona takıp deneyin dediler. Başka telefonda hat geldi. Onlarda kendinde sorun görmüyor. Kaldık ortada . Varmı bu durumu yaşayan çözüm nedir.
İş görüşmelerim var telefon bekliyorum çok sıkıntı oldu
-
15 gb 1000 dakka 240 tl
20 gb 1000 dakka 3ay youtube 285 tl ...3 ocak 2025 e kadar gecerliy miş ..uygun diyemiyorum , kotunun iyisi de denmiyor son kampanyalarını gordukten sonra
Eski musterilerine git gel yap yada faturasiza gecip uygun tarife bekle demek bu tarifeler ..ama turkcell'in ve vodafone 'un da cok iyi tarifelerini goruyorum ..giden donmeyebilir yani kuş ucabilir bunun farkında degil mi bunlar ?
-
Benim 3 4 ay kaldi subattan sonra askerdeyim. Simdi tcelle gecsem buraya bin tl civari cayma çıkıyor. Iyi teklif gelse de onaylayip gitsem dedim nafile. Tcelle gecerim heralde o an ne olursa artik. Takio etmekte zor olacak kisa çıkarsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X