Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.368
Cevap
322
Favori
868.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bu sınırlı süre ne zamana kadar yazmıyor birde sadece internet üzerinden mi başvurmamız lazım , Turkcell mağazasında yapabilir miyiz , Türk Telekom taahhüdü bitimine 45 gün var şimdi geçsem Türk Telekom tarafından faturam çok gelir mi bir ceza uygulanır mı tam hakim değilim yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ercan1910 E kullanıcısına yanıt
    Süreyi bilmiyorum. Online başvuru yapabilirsiniz. Mağaza da olur. Taahhüt yazıp 5555 e sms atarsan ne kadar cezai bedel ödeyeceğini söyler ama son ayda olduğun için az çıkar bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba eşim 15gun önce vodafon faturalı hatta taşıdı. Çok fazla kesilmeler olduğu içinde tekrar Telekoma geri dönmek istiyor. Bu kampanyadan yararlanabilir mi. Tekrar TT tasiyabilirmi hattı.180 TL cayma bedeli yazıyor. Onu odeyince geçebilir mi. Bugün TT bayisine sordum 3 ay beklemek gerek dedi öyle birşey varmı. Kardeşim 2 ay olmadan tekrar geçmişti 3 ay beklemedi ama bilen var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeynepcansu Z kullanıcısına yanıt
    fatura çıkmadıysa tobi’den mh ile yazışın memnuniyet kapsamında cayma olmadan başka operatöre geçmek isterim diyin işlemleri yapsın taahhüt bozun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 12 Aralık 2024; 17:23:58 >
  • Bugün tt den vodafone taşındı. Akabinde tt ye geçmek için başvuruda bulundum. Vodafone müşteri hizmetleri ilk 1 ay deneme süresi dedi cayma bedeli olmaz dedi. 😁😁😁 Bir sevindim bir sevindim sormayın..

• Zeynepcansu Z kullanıcısına yanıt

Vodafone bana 1 ay deneme süresi var dedi. Cayma bedeli çıkmaz dedi.

• volkanadana V kullanıcısına yanıt
    Benim taahhütüm yeni başlamıştı 3-4 gün oldu, 140₺ çıkıyor cayma bedeli. Yeni başlayınca çok çıkar zannediyordum ancak iyi bir fiyat geldi. Ben de bunu ödeyip geçiş yapacağım.

• Kullanmayacağım fazla Espresso kahve kodu var. Buraya atıyorum.
    Bugün aldım,yani bu ay kullanabilirsiniz.
    Fazla oldukça buraya atacağım.
    Alan kişi haber versin.

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

Kopyalamak için: 👇

WAINFCLO

• 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.