Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.368
Cevap
322
Favori
868.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    seç 500 tarifesinin paketlerini iptal edelim dedim. indirim faturaya eklenir dedi.
    e bu ay zaten kullandım önümüzdeki ay iptal olacak taahhüt bitmiş olacak dedim.
    yok yine de indirimler bu ay yansitilir dedi.
    peki dedim tarife değiştireyim.
    tarife yeni dönemde geçerli olsun dedim.
    yok dedi olmaz yine bu ay degistirdigim için indirimler yansıtılirmis.
    avea resmen ayak yapıyor btk yolu görünecek bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İftara az kaldı

• Sözleşme iyi hoş ta arkadaşlar sözleşme bitti geçiş yaptım 3 günlük kullanıma 40 lira fatura geldi buna ne dersiniz? Varmı bir çözümü sözleşmeyi filan isteyeceğim dilekçe ile gerekirse dava açacağım sözleşme de yoksa. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Sözleşme iyi hoş ta arkadaşlar sözleşme bitti geçiş yaptım 3 günlük kullanıma 40 lira fatura geldi buna ne dersiniz? Varmı bir çözümü sözleşmeyi filan isteyeceğim dilekçe ile gerekirse dava açacağım sözleşme de yoksa. Siz ne dersiniz?

geçişlerde tum fatura kesilir dedi bizzat avea mh si

bu yüzden kavga ettim zaten her turlu soyacaksınız milleti dedim.

sizin hangi tarifeydi.

• Avea her aradığımda farklı söylüyor. ayın 26 sinda taahhüt bitiyor diyor. Tamam zaten 2 gün önceden çıksam sen tam ayın fiyatını alıyorsun. Bir daha neden indirimsiz tarife uyguluyorsun ki. Aveadan çıkmak tam bir işgence olacak. Taahhütü bitenler bittikten sonraki faturalarını paylaşsalar iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Avea her aradığımda farklı söylüyor. ayın 26 sinda taahhüt bitiyor diyor. Tamam zaten 2 gün önceden çıksam sen tam ayın fiyatını alıyorsun. Bir daha neden indirimsiz tarife uyguluyorsun ki. Aveadan çıkmak tam bir işgence olacak. Taahhütü bitenler bittikten sonraki faturalarını paylaşsalar iyi olacak.

ben şu seç500 tarifenin internet ve sms paketlerini iptal edecem dedim (taahüt 26.07 de bitiyor)o zaman bu aya ücret yansır dedi.
    arkadaş bu ayın paketini zaten kullanıyorum ben öbür ay kullanmak istemiyorum o ay da mı ödeyeceğim bunu diyorum anlamıyorlar resmen kazıklamaya çalışıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Avea her aradığımda farklı söylüyor. ayın 26 sinda taahhüt bitiyor diyor. Tamam zaten 2 gün önceden çıksam sen tam ayın fiyatını alıyorsun. Bir daha neden indirimsiz tarife uyguluyorsun ki. Aveadan çıkmak tam bir işgence olacak. Taahhütü bitenler bittikten sonraki faturalarını paylaşsalar iyi olacak.

ben şu seç500 tarifenin internet ve sms paketlerini iptal edecem dedim (taahüt 26.07 de bitiyor)o zaman bu aya ücret yansır dedi.
    arkadaş bu ayın paketini zaten kullanıyorum ben öbür ay kullanmak istemiyorum o ay da mı ödeyeceğim bunu diyorum anlamıyorlar resmen kazıklamaya çalışıyorlar

Bir iş dönüyor ama btkyamı gitsek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Sözleşme iyi hoş ta arkadaşlar sözleşme bitti geçiş yaptım 3 günlük kullanıma 40 lira fatura geldi buna ne dersiniz? Varmı bir çözümü sözleşmeyi filan isteyeceğim dilekçe ile gerekirse dava açacağım sözleşme de yoksa. Siz ne dersiniz?

geçişlerde tum fatura kesilir dedi bizzat avea mh si

bu yüzden kavga ettim zaten her turlu soyacaksınız milleti dedim.

sizin hangi tarifeydi.

Cepte Bayram büyük paketten turkcell'e geçmiştim bende.

• quote:

quote:

Bendede Taahhutlu ikiz paket vardi son ay aradim iptal edicem deyince M.H bayan ceza yansir dedi iyi bakin mantiken bole bisey mumkun degil dedim 3 dakika hatta bekletti hakliymissiniz yansimiyor dedi iptal ettim. Ayni sekilde esimde iptal etti faturalar geldi hersey normal.is bilmez aveanin is guzarligi yersen...

• quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

quote:

quote:

Bendede Taahhutlu ikiz paket vardi son ay aradim iptal edicem deyince M.H bayan ceza yansir dedi iyi bakin mantiken bole bisey mumkun degil dedim 3 dakika hatta bekletti hakliymissiniz yansimiyor dedi iptal ettim. Ayni sekilde esimde iptal etti faturalar geldi hersey normal.is bilmez aveanin is guzarligi yersen...

Temsilcinin birinin dediğini öteki tutmuyor,
    Nasıl bir sistemdir arkadaş!
    Demekki ısrarlı ve kararlı olmak lazımmış,ben de sizin dediğiniz gibi yapacam,
    Bakayım bana ne diyecekler

• Bitti benim taahhütüm 2 hafta once
  • benim tahahhüt bitti bugün arkadaşlar,ben şimdi numara taşımaya basvursam nasıl olacak işlem,fatura kesim tarihim ayın 27sinde.Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • 500 dk + 2000 sms + 2gb sınırsız internete 36-38 lira arası veriyorum. Benzer şartlarda daha ucuz olanlara geçip paket vs. alsam en fazla 5-10 lira arası

daha ucuz olmuş oluyor. En iyisi avea'dan indirim talep etmek
  • Google den buraya düştüm :)
    Benim sözleşmem 10 gün sonra bitecek,
    Avea yakında kol center yapacak bana,
    yapsam ne etsem diye kara kara düşünüyorum,
    Faturasıza geçsem para ister,indirim istesem verir mi kaygısindayım,başka operatöre geçsem,Avea gibi herşey içinde uygun bişey yok.
    Bi akıl veren olursa,çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Google den buraya düştüm :)
    Faturasıza geçsem para ister,indirim istesem verir mi kaygısindayım,başka operatöre geçsem,Avea gibi herşey içinde uygun bişey yok.

Tam yerine düştün kardeş
    Yerinde olsam indirim isterim,% 25 bile alsan tadından yenmez,ne koparsan kardır işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Google den buraya düştüm :)

Tam yerine düştün kardeş
    Yerinde olsam indirim isterim,% 25 bile alsan tadından yenmez,ne koparsan kardır işte

verseler onu bile vermiyolar 6 kere denedim vermediler

• ben geçen yılki seç 500 +net+sms 20 tl olan taahhütnameyi nereden bulabilirim acaba
  • quote:

ben geçen yılki seç 500 +net+sms 20 tl olan taahhütnameyi nereden bulabilirim acaba

Hayırdır?...Benimde 26 ağustosta bitiyor 12 ay...Ağustos ortasında arıycam, belki aynı fiyat olmasa bile indirimli devam eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

ben geçen yılki seç 500 +net+sms 20 tl olan taahhütnameyi nereden bulabilirim acaba

Hayırdır?...Benimde 26 ağustosta bitiyor 12 ay...Ağustos ortasında arıycam, belki aynı fiyat olmasa bile indirimli devam eder...

indirimi sistem ayarlıyormuş ben pttcell e geçecem de ceza ne kadar tutacak onu araştırıyorum
  • 15Gunden az ise gune orantili fatura kesilmiyor muydu ?
    15Gunden fazla ise tam fatura ?

+ Telsiz kullanim ucretinin kalani sene sonuna kac ay kaldiysa.

Bim demiydi ? 20TL olayi vardi.
    (PTTCELL) Bunda da var mi ? Numarayi tasiyinca iteliyolardi.

Bende gelecek ay PTTcelle yol almayi planliyorum.
    Ufaktan detaylari ogrenelim de surpiz yapmasin Avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 17 Temmuz 2013; 21:48:19 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.