|
Türk Telekom İnternet Çalışması nedir bu ???
-
-
Fiberleniyorsunuz. O sarı kabloyu her daireye çekecekler açtıkları kanallardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 22 Aralık 2020; 14:53:2 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eren Ali
Hocam yaptılar ama daire içine değil kapının direk önüne her kapının bıraktılar sonra binadan çıktılar aşağıdaki kutuya bağlantılarını yapmamışlar bu böyle mi kalacak? İlk resim ev kapısı önüne bırakılan ikinci resim ise binadaki kutunun yanına bırakılan kutu ile bağlantıları yapılmamış evlere gelen sarı kablolarınAşağıdaki kutunun bağlantıklarını daha sonra gelip yapacaklar 3-4 aya kadar sürer. Artık bağlatmayacakların evini delmemek için kapı önüne bırakıyorlar aktif olduktan sonra fiber internet bağlatırsanız kurulum ekibi içeri alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 22 Aralık 2020; 14:59:8 >
-
İnternet altyapımız aktif edilmiş bu arada hocam yani her siteden sorgulayınca çıkıyor biz birde türk Telekomu aradık az önce altyapınız aktif dediler şuan da D-Smart net ve TV kullanıyoruz mecbur tahahutt bitene kadar d smartin fiberine geçeceğiz başvuru yaptık az önce gelip modem ve küçük cihaz kuracakmis türk Telekom ekipleri. Ve bir sorum daha olacak türknetin sitesinden de sorgulayınca kendi altyapımızı getiriyoruz diyorlar şimdi benim binamda hem Türk Telekom hemde türknetin mı fiber altyapısı olacak anlamadım ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eren Ali
İnternet altyapımız aktif edilmiş bu arada hocam yani her siteden sorgulayınca çıkıyor biz birde türk Telekomu aradık az önce altyapınız aktif dediler şuan da D-Smart net ve TV kullanıyoruz mecbur tahahutt bitene kadar d smartin fiberine geçeceğiz başvuru yaptık az önce gelip modem ve küçük cihaz kuracakmis türk Telekom ekipleri. Ve bir sorum daha olacak türknetin sitesinden de sorgulayınca kendi altyapımızı getiriyoruz diyorlar şimdi benim binamda hem Türk Telekom hemde türknetin mı fiber altyapısı olacak anlamadım ?O zaman baya hızlı olmuş şanslısınız kuruluma gelince geri kalan bağlantıları yaparlar. Evet türknet de kendi fiberini getirirse 2 fiber olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 22 Aralık 2020; 15:7:51 >
-
Ben istedim 5 senedir 1 fiber Allah verdi 2 fiber gönül isterdi 8 mbps hız ile 5 sene sürünmeden 1 tane FİBER getirmiş olsalardı daha iyi olurdu -
Konudan bağımsız olacak ama bu firmaların pazarlama stratejileri çok itici değil mi?
Adam Gigafiber yazmış verdiği hız 100 mbit. Ben 100 mbit hızı bakır kablodan da alıyorum.
Yıllar önce TT apartmana afiş bırakmıştı “ışık hızında internet 25 mbps diye” bir de Uydunet’in 100 mbit verdiği fiyata 25 vermeye çalışıyorlar. Bir tarafımla gülüp geçmiştim.
Yazık çok yazık.
Başka bir ülkedeyim sahilde belki 1000 kişinin bağlandığı kablosuz internetten 250 mbps alıyorum ama bu adamlar fiber deyip 100 mbps interneti müjde gibi yutturuyor. -
Hayır hocam şu şekilde verdiği hizmet evet gigafiber biz parasını verirsek 1000 mbps hız alırız orda demek istedikleri sizin altyapınız bu gpon altyapınız var istediğiniz hızı alırsınız ee tabi fiyatı az tuzlu olduğu için de herkes alamayacağı için en düşük fiyatlı paketi öneriyorlar ilk önce 85 TL 100e50 -
Anladım hocam bilgi için teşekkürler.
-
nerede oturuyorsunuz semt olarak fiberin 1 firmadan çekilmişken arkasından türknetinde gelip çekmesi çok büyük şans ben türk telekom için başvuruda bulundum adamlar gelip apartmana bile bakmadılar keşke türknetin fiberi gelebilse burayada düzgün bir hızı düzgün fiyata kullanabilsek
-
İstanbul avcılarda oturuyorum valla bende şaşırdım doğrusu çünkü 5 senelik yeni bina ilk ev alıp taşınan biziz 5 senedir 8 mbps hız ile sürünüyorduk şimdi iki firma da birden fiber getirecek şaşırdım yani bugün Türk Telekomun çalışmaları bitti sadece kutu bağlantıları kaldı o da 2 3 gün içinde hallolacakmış umarım yılbaşı gelmeden hallolur herşey de internete kavuşuruz -
umarım yaparlar sizin adınıza sevindim uzun süreceğini sanmıyorum diğer çekilen binalar bittikçe sizinkinede gelirler
-
Bizimde bina içi kablolar çekildi daha dışarda ekler vs yapılmadı bu hızla giderlerse 2022 de bağlantı kuracaz gibi.
-
Hocam hayırlı olsun. Ne güzel bina o iki tane fiberi var. -
-
Gönül isterdi ki 5 sene önce tek bir firma fiber getirsin de 5 sene 8 mbps hız ile sürünmeyelim şimdi iki tane geliyor iki farklı firmanın fiberi ne güzel sevindim doğrusu ben Twitch yayınlarına başlarım o zaman -
Hayırlı olsun şanslısın hocm
-
Hayattaki tüm şansı kullanmış olmayalım da bari bişey falan gelirse başımıza diğer tarafa gitmeyelim -
Geç olsun güç olmasın demişler ya hocam. Hayırlıı olsun tekrar.
Benzer içerikler
- internet alt yapı sorunu nasıl çözülür
- dsl bağlantısı yok
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- türk telekom dış hat telefon kablosu
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom port açma ücreti
- hat takılı ama şebeke yok
- mobil veri çekmiyor
- cep magnet nedir
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X