bilançosundan da belliydi zaten :D keşke %120 yapsalardı çünkü gerçek enflasyonun altında kalmış amaan oy verenler düşünsün ohhhhhhhhh < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 6 Haziran 2024; 20:46:10 > |
Türk Telekom internet ücretlerine %70 zam yaptı (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu kurumu kim sattıysa zararını ödesin fiber yok birşey yok düşük hızlara yüksek paralar
-
Arkadaş bunu yazarken hiç Utanmadın mı??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok, artık yalama oldum, utanma duygusu kalmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzde 16 civarında zam.
Ama olsun 70 deyin. Sorgulamayan malum kesim yer.
Dolar kımıldamıyor yerinde sayıp duruyor, enflasyonda da TÜİK verilerini baz aldığımıza göre Türk telekom neye göre zırt pırt bu kadar yüksek oranlarda
zam yapıyor? Yoksa TÜİK verilerine inanmıyor mu?
-
Asgari ücrete zam geleli 6 ay olmuş. Bu zammın asgari ücretle ne alakası var. Telekom zaten zamları daha önce yapmıştı. Ne değişti de Telekom zam yapıyor hayırdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan İnternet Gitti Gibi Türk Telokom 2 Günden Beri İnternet Çökmüş Gibi Sizde Nasıl Samsunda Böyle Akşamları Özellikle
-
Bir şey yazarsam ban yerim, Telekom da bana dava açar.
-
Ben de öyle tahmin etmiştim
-
telekom özel şirket değilmi.?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X