Şimdi Ara

Türk Telekom Kotalı Tarife Nasıl Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani kota kalkmıştı bugüne kadar hep kotasız paket kullanıyordum sonra beni arayıp paketimi 200 GB kotalı tarifeye geçirdiler kullanmıyorsun falan deediler. kabul ettim. Şuan 201 GB olmuş 35 MPBS 200 GB akıllı tarife diye bir tarifeye geçmişim. Hızım çok düştü. Hani kota kalkmıştı bu durum nedir analayamadım. Turkcell super online'a geçmek istiyorum pahalı ama düşük hızlarda pakete geçeceğim kotasız sınırsız önerisiniz olan kaliteli internet firması var mıdır?

• kotalı tarifede kotan bitince internetin kesiliyor ekstra ücret verip ek kota alıp kullanmaya devam ediliyor size tavsiyem taahatsüz servis saglayıcılarına gecmeniz ben mesela türknet kullanıyorum 1.5 seneden fazladır memnunum 35 mbps 75,99 tl 50-75-100 mbps 85,99 tl kota akn yok sınırsız
  • lordert kullanıcısına yanıt
    türknetin müşteri hizmmetleri nasıl? internet hemen bağlanıyor mu? genelde port yok diyorlar ben bundan hoşlanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanurgen -- 1 Kasım 2019; 23:6:19 >
  • ozanurgen O kullanıcısına yanıt
    canlı müşteri hizmeti yok herhangi bi arıza oldunmu onlıne işlemlerden arıza kaydı yada telefondan arayarak otamatik arıza kaydı bırakılıyor onlar o destek kaydıyla ilgileniyor gerekirse bilgi vermek için kendileri arıyorlar genelde arıza kaydına onlıne işlemlerden cevap veriyorlar benim hiç sıkıntım olmadı 3-4 kere arızam oldu sagolsunlar 1 er günde hep hallettiler hatta 1 keresinde beni telefondan arayarak bile bilgi verdiler arızanın sebebiyle ile ilgili 1.5 seneden fazla oluyor kullanalı memnunum acıkcası
    internetimi 3-4 günde bagladılar evraklar ellerine ulastıktan sonra
    burdan sorgulayabilirsinhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ port durumunu sana ne kadar hız verecekleri yazıyor ayrıca turknete gecmek istersen referans olabilirim sana karsılıklı 1 ay bedavası varhttps://turk.net/p/LGG21QX12GPM/ bu linkten üye olabilirsin yada bu kodu müşteri temsilcisine söyleyebilirsin telefondan LGG21QX12GPM
    bedava internet kazanmak için ilk çıkan kısmı ve tam ay faturanı ödemen gerekiyor sonraki ay yani 3. ay bedava oluyor benim 1 yıldan fazla bedava hakkım var o yüzden gönül rahatlıgıyla üye olabilirsin referansımla

Müşteri hizmetleri yok hiçbir şekilde bir Allah'in kuluna ulaşamazsınız
    Internet hemen de baglanabilir 1 ay da, sürebilir tamamen şans
    Port yok diyebilirler yine
    Yani anlayacağınız aşırı kötü sorun olunca karşınızda kimse yok

Ama gececem diyorsanız taşıma yapın hem port yok sorunu olmaz hem daha hızlı aktif olur

Bu arada 1 aylık bedava internet kazanmak için turkneti ovenlere de inanmayın

Edit: ayrıca bazi sitelerde bilerek yavaşlatıyorlar 35 mbps internetim var 480p video izleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 2 Kasım 2019; 19:42:4 >
    milenicom u deneyin musteri hizmetleri var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.