Şimdi Ara

Türk telekom kullanmılımıyım sizce bu duruma göre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım Türk Telekom kullanıyor ms i çok az oyunlarda ama benimki gerçekten berbat 600 ms ne superonline kullanıyorum yan yana oturuyoz sizce Türk Telekom a geçmelimiyim olaya ütrk telekom kötü yönünden bakmayın birde bu yandan bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka öneriniz varsa onuda söyleybilirsiniz

• Hat değerlerini atar mısın kanka, 600ms normalde olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun manasında söylemek istedim onda 600ms vs fln işte sürekli dalgalanıyor ms

• quote:

Orijinalden alıntı: XxxbuyerxxX

Oyun manasında söylemek istedim onda 600ms vs fln işte sürekli dalgalanıyor ms
    Superonline'nin kendi altyapısınımı kullanıyorsun VAE Türktelekom altyapısı üzerindenmi alıyorsun interneti - Türktelekom altyapısından alıyorsan nereye gidersen git üç aşağı beş yukarı hesap aynı olur. Yanyana oturmanız aynı bağlantıya sahip olacağınız anlamına gelmez - bina içi tesisat,saha dolabından binaya gelen kablo, saha dolabı-uzaklığı bu işler adamı yorar maddi ve manevi.
    çok problemliyse arkadaşından kablo ile interneti al beraber ödeyin
  • Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Turk telekom altyapısı üzerinden alıyormuşuz ama benim pingim sürekli ona göre daha fazla dalgalanıyor nedeni nedir sizce

• XxxbuyerxxX X kullanıcısına yanıt
    "bina içi tesisat,saha dolabından binaya gelen kablo, saha dolabı-uzaklığı bu işler adamı yorar maddi ve manevi."

müstakil,kira değilse haneniz uğraş sonuçta kendi malınız siz kullanacaksınız interneti
    çok yüksek apartmansa yönetici duruma el atmıyorsa hiç girmeyin bu işlere çok pahalı altından kalkamazsın.

2-3 daireli biryerse anahattan gelen kablodan "apartman girişinden" alabilirsin kabloyu "problem iç tesisattan kaynaklanıyorsa"
    apartmana gelen kablo ve saha dolabı sıkıntılıysa yapabileceğin hiçbirşey yok problemin kanağını bulman lazım.

Türktelekom'a adresini ver hanenize gelebilecek maksimum hızı öğren mücadeleye biryerlerden başlamak lazım başarılar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani şöyle söyliyim bizim binanın genelinde superonline kullanımı var yöneticiyi tanıyoruz superonline altyapısı kurdurmak istesek bize kaça mağal olur bu durum

Ohooo millet kapının önündeki dolaptan eve kablo çektiremiyor, sen sol altyapısı diyorsun. Olsa bile uzun sürer. Bu arada TT Ping konusunda her zaman daha iyidir.

• biradam0000 B kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında bilgim yok o yüzden sordum acayip derecede pahalı olduğunu bilseydim hiç sormazdım yinede cevabınız için tşk

• TT'da 7'nin üzerinde ping görmedim hiç. CS:GO'da TR sunucusunda 10-16, yurtdışında 60-70 alıyorum.

Cadde de altyapı yoksa unut sen onu. İl neresi?

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Ne altyapısı Türk telekom mu Türk telekom var

Ne altyapısı Türk telekom mu Türk telekom var

Superonline
    Superonline altyapısını şey üzerinden alıyor bizim burda tt altyapısı var ondan alıyor superonline ın kendi altyapısı yok burda

Orada kendi altyapısı yoksa sen unut onu
    Telekomla uğraşmaya başla, yine o getirir altyapı. SoL dan fayda gelmez sana
    Superonline kendi sitesinden baktığım zmn altyapı var gözüküyor fakat burada tt altyapısı kullanıldı sanırsam

https://www.extranet.com.tr/altyapi/tsol/

Bunu naapcam vdsl 2 destekliyor ve 85 mbps öyle diyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.