Şimdi Ara

Türk Telekom limitsiz internet tarifelerini açıkladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
2
Favori
20.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen 4 mbpslik tarife açmaya utanırdım ve bunu 60 tl yapmak artık utanma sınırından da ötede birşey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi benim taahhütüm yok 50mbps 200AKN'ye 140TL ödüyordum. Şimdi 250TL mi ödeyeceğim?
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir kafa yapısı ya? kardeşim sen nasıl yaşıyorsun bu hayatta diyeceğim ama Turkiyenin yarısı senin gibi yaşıyor tabi. Bu millet elindekiyle yetinmedi (8mbps 59tl akn sonrası 5Mbps ) Bunlara her şey müstahak!!!! falan bu nasıl bir kafa yapısı? Daha iyisi varsa isteyeceğiz tabi ki diğer firmaları tercih edersiniz olur biter bu firmanın internetini kullanmak zorunda mısın? kullanmazsın olur biter. Ne yani sen her yenisini istediğinde abi adamlar pahalı ya verecek istemeyelim ya diye evinde oturacak mısın hiçbir şey yapmadan? Böyle yapa yapa zaten ezildiniz hala aynı kafa yapısındasınız. Biz ne kaybedeceğiz kullanmazsın turk telekom onlar kaybeder.
  • Utanmadan 4 mbit interneti adam dan sayıp listeye koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 12 Aralık 2018; 12:56:38 >
  • Nabza göre şerbet derler ya ben ona benzettim bu olayı ilk tepkiye bakacaklar tepki az veya yerindeyse bu fiyatlarla devam edilir yok fazla ise bir lütuf gibi fiyatlar azaltılır ve biz yaptık oldu olur ki böyle olacak gibi bir hissiyatım var.
  • Bu fiyatları kınamayan teknoloji sitelerini kınıyorum Türk milletini keriz yerine koyan kim varsa Alayınıııı kınıyorum arap yesin kaymağını nasılsa millet öder kalan borçları Bize böyle yaşamayı layık görenleri bende sandıkta görecem bundan sonra 3 aylık sözleşmem kaldı borcu neyse ödeyip Turk telekom u evimden çıkarıcam Türk net yada daha farklı bir sağlayıcı ile olursa devam ederim olmazsa mobil takılırım

• CrytekGame kullanıcısına yanıt
    bende aynı paketi kullanıyorum ve korkarım ki "evet" 250 tl odeyecegız oda taahhüt verirsek
  • Nasıl olsa yorum yapmak serbest,beleş.Anca burada yorum yazın hepiniz.varsa siteminiz iptal edin üyeliklerinizi ! ama yok yapamazsınız çünkü sadece söylersiniz buralarda.Açalım bir konu ve topluca ttnet aboneliği olan herkes iptal etsin.bakalım fiyatları nasıl seve seve geri alıyolar.İcraat olmadan burada boş yorumların ne size ne başkasına hiç bir faydası olmaz,olamaz... Zaten sitemler icraate dökülmediği için günden güne sürekli kötüye gidiyoruz ya...

• Süper fiyatlar hemen 4 MB it kaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorsan dolar euro daki kur farkı yüzünden zam yaptık derler elin gavuru yüksek hızlarda internet kullanadursun bize sundukları astronomik fiyatları bak bizim bu ülkeden bir bok olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ChiefMeister

bende aynı paketi kullanıyorum ve korkarım ki "evet" 250 tl odeyecegız oda taahhüt verirsek
    Hocam şimdi bi hışımla TTNET Fatura hizmetlerini aradım, eğer şuan Taahhüt verirseniz aynı paket AKN kalkıyor 100,90kuruş ödeyeceksiniz 1 ocaktan itibarende aynı fiyattan 2 yıl boyunca AKN'siz kullanabilirsiniz dedi... Taahhüt vermeye değer mi sence?
  • TürkNetin 65 liraya verdiğini bunlar 259 liraya veriyor biryerlerim ile gülüyorum başka bir şey demiyorum.. javascript:void(AddText(''))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedensiz07 -- 12 Aralık 2018; 12:58:30 >
  • Biraz pahalı mı ne 🙄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    valla hocam eğer müşteri hizmetinin dediği gibi ise yani 1 ocaktan sonra 200gb ı aşınca gb başına extra ücret almayacaklar ise 100 tk çok iyi bir rakam hiç düşünmeden kabul edin makul yani . Fakat ben müşteri hizmetlerinin dediğine inanmıyorum maalesef 1 ocaktan sonra gb başına ücret alınacak denilirse ne olacak ? siz en iyisi size söyledikleri bu teklif için öncelikle mail adresinize sözleşme taahhütname örneğini isteyip iyice bir okuyun deyim. Eğer gerçekten söyledikleri gibi ise kabul edin bence makul bir teklif .

edit: eğer gerçekten öyle birşey varsa ilk önce paketinizi 50 mbits 50 gb akn ile değiştirp oyle teklif almayı bir deneyin bu şekilde belkide 80-85 tl gibi daha makul bir fiayata abone olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefMeister -- 12 Aralık 2018; 13:5:19 >

• Hipernet ne ismini duyan bir şey zannedecek. Eve gelin domalalım bir de isterseniz

• gurkanse kullanıcısına yanıt
    1 ay önce iptal ettim kardes 1000tl cezamıda ödedim =:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Hayatta iyi şeyler olmaz.
    - TS LP
    Turkiye' de iyi seyler olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChiefMeister

valla hocam eğer müşteri hizmetinin dediği gibi ise yani 1 ocaktan sonra 200gb ı aşınca gb başına extra ücret almayacaklar ise 100 tk çok iyi bir rakam hiç düşünmeden kabul edin makul yani . Fakat ben müşteri hizmetlerinin dediğine inanmıyorum maalesef 1 ocaktan sonra gb başına ücret alınacak denilirse ne olacak ? siz en iyisi size söyledikleri bu teklif için öncelikle mail adresinize sözleşme taahhütname örneğini isteyip iyice bir okuyun deyim. Eğer gerçekten söyledikleri gibi ise kabul edin bence makul bir teklif .

edit: eğer gerçekten öyle birşey varsa ilk önce paketinizi 50 mbits 50 gb akn ile değiştirp oyle teklif almayı bir deneyin bu şekilde belkide 80-85 tl gibi daha makul bir fiayata abone olabilirsiniz
    AKN zaten tamamen kalkıyor bunu Turktelekom bilmem ne müdür yardımcısı röportajda söylemişti. Defaatle sordular hatta kota sistemi geliyor aşınca ne olacak filan diye hiçbir şey olmayacak aynı hızdan ve aynı fiyat üzerinden ücretlendirilecekler. ister 200gb ister 500gb indirsin o dönemde diye. Ben şimdi genel müdürlüğe mail attım maile cevap alayım sizi de bilgilendiririm eğer gerçekten 2 yıl aynı ücreti ödeyip akn kalkacaksa hemen çakarım taahhütü. 100TL bir şey değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Türkiye'de teknolojinin bayrak taşıyanları olarak sizler; Donanım Haber, Shift Delete, Webtekno gibi oluşumlar bu yüksek fiyatların haberini eğer şu an sizin yaptığınız gibi "fiyat da biraz artmış" üslubuyla yapacaksa vatandaş zaten hiç konuşmasın. Nerede siz milletin dili olacaksınız...
    Aylar/yıllar önce açtığım, Millenicom ile yaşadığım sorunları anlattığım konularım birden bire "kural dışı konu" bahanesi adı altında silindi.

TeknoSeyir'den başkası yalan.

hocam mailinize gelen cevabı buradan beni etiketleyerek paylaşırsanız forum ahalisi olarak minnettar oluruz . hiç olmaz ise insanlar taahhüt vereceklerinde neyin ne olacağını daha net bilip ona göre karar alabilirler. şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.