Şimdi Ara

Türk Telekom limitsiz internet tarifelerini açıkladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
2
Favori
20.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam böyle olacağı belli idi zaten :) ttnetin 11. ayın faturasında da ek bilgi olarak aynen bu yazıyordu kotanız dolunca 35 mbit e düşecek ve akn siz kullana bileceksiniz diye. sizin de dediğiniz gibi her şey ay sonunda belli olur . büyük ihtimal 100 mbit paketlerde 35 e düşecektir. fakat asıl soru şu 35 mbit sınırsız paket için 100 lira biraz çok değil mi ? :) ben açıkça kararsız kaldım . bölgemden port sorunu olduğundan başka firmaya geçemiyorum ben burada aylarca port beleyip internet e bağlanamayan insanlar var ttnet e mecburum yani. sizin fırsatınız var ise başka firmaların fırsatlarına da bakmanızı tavsiye ederim. herkes için hayırlısı olsun diyelim, geri dönüşünüz için teşekkürler.
  • Telekomun utanmazlığına mı,editör pişkinliğine mi,şükreden moronlara mı? Galiba her üçünü de hak ediyoruz toplum olarak

• Genel Müdür Yardımcısı NTV'ye konuşmuş.Söyledikleri reklamdan öteye geçmemiş. Milletin gözünün içine baka baka zam yok diyor. Mevcut aboneler ek ücret ödemeden AKNsiz kullanacaklarmış. Onların biraz daha zamanı var, kitlemeyi taahhüt bitince yapacağız demek istiyor sanırım.

NTVyoutube
    Adil Kullanım Kotası kalkıyor ... (Peki faturalar artacak mı?)
    https://youtu.be/cvKrvmX97s0

• quote:

Orijinalden alıntı: ChiefMeister

hocam böyle olacağı belli idi zaten :) ttnetin 11. ayın faturasında da ek bilgi olarak aynen bu yazıyordu kotanız dolunca 35 mbit e düşecek ve akn siz kullana bileceksiniz diye. sizin de dediğiniz gibi her şey ay sonunda belli olur . büyük ihtimal 100 mbit paketlerde 35 e düşecektir. fakat asıl soru şu 35 mbit sınırsız paket için 100 lira biraz çok değil mi ? :) ben açıkça kararsız kaldım . bölgemden port sorunu olduğundan başka firmaya geçemiyorum ben burada aylarca port beleyip internet e bağlanamayan insanlar var ttnet e mecburum yani. sizin fırsatınız var ise başka firmaların fırsatlarına da bakmanızı tavsiye ederim. herkes için hayırlısı olsun diyelim, geri dönüşünüz için teşekkürler.
    Aynı sorunla muzdaribim dostum ben de. Port sorunu yaşıyorum zar zor bağlattım Turktelekom'dan portu başka port yok. İmkanım yok yani. Derdim şu benim 200AKN'yi geçtikten sonra 35'e düşsün problem değil 140TL ödeyeyim o da problem değil ki zaten şuan onu yapıyorum fakat gidipte full limitsize yükseltip 250TL gömçürmesinler bize korkum o. Hatta taahhüt vermezsek 350TL gömçürüyorlar.

Benim kafamı karıştıran olay şu, ekim ayının faturasında 35mbps olayı döndü ama 3-5gün önce genel müdür yardımcısı çıkıp akn'yi kaldırıyoruz isteyen istediği kadar indircek herhangi bi hız düşüş ya da ücretlerinde bi artış söz konusu olmayacak dendi... Ama yine 35mbps olayı gündemde kafalar karışık bakalım ocak ayının faturası nasıl gelecek 350filan gelirse zaten direk kapatırım kullanmam internet.

• Lmao

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsedilen lider kampanyasının taahhüt şartları bu herhalde.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Documents/lider-kampanya.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

Genel Müdür Yardımcısı NTV'ye konuşmuş.Söyledikleri reklamdan öteye geçmemiş. Milletin gözünün içine baka baka zam yok diyor. Mevcut aboneler ek ücret ödemeden AKNsiz kullanacaklarmış. Onların biraz daha zamanı var, kitlemeyi taahhüt bitince yapacağız demek istiyor sanırım.

https://youtu.be/cvKrvmX97s0
    Aynen öyle üstadım sırf hava civa, genel müdürlükle konuştum kimse ne olacağını net bilmiyor. Şuan deseler ki mevcut akn'lerinizi daha da düşürüyoruz deseler kimse yadırgamaz yani çünkü kimse bir şey bilmiyor. Biri çıkıyo açıklama yapıyor AKN tamamen kalktı kota mota olmayacak biri diyo hız düşümü sağlancak ama bu ücretsiz olcak.

• Dünden beri paylaşılan tarifelerin yeni tarifeler olduğuna inanmıyorum. Kesinlikle uydurma veya eski tarifeler sanki yeniymiş gibi paylaşılıyor. Biraz mukayese yapılırsa diğer firmalarla başabaş fiyatların olacağı kesin.
    Örneğin Netspeed 24mbps Fiber için 66TL(aktivasyonla beraber 12x76TL), 50mbps için 76TL (aktivasyonla beraber 12x86TL) istiyorsa TT fiyatları da 24mbps 79-89TL civarı, 50mbps 89-99TL civarı olur en fazla. Rekabet ortamında müşteri kaçıracak fiyat veremezler.
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    hocam benimde aynı fiyat korkum var 140 verirken +250 vermeyelim kota sonrası eski kullanıcıların hızı aknsiz 35-24-16-8 e düşeceksede sıkıntı yok yani sınırsız kullanıcaksan. taahhüt verip 100 lirada vericez mecbur söylenenler doğru ise. fakat hiçbir şey net değil ay sonunda umarım belli olur yoksa daha yuksek tutar odeyecek gucum yok bu devirde mecbur sınırsız 8 mbits e talim etcem. şu belirsizliğe bakın faturaların birinde kota sonrası 35 mbits e hız düşümü yapılıp o hızdan aknsiz yararlanacaksınız denilirken, son ayın faturasında akn tamamen kalakcak deniyor al burdan yak ;
    11. ayın faturası:
    Türk Telekom limitsiz internet tarifelerini açıkladı

12. ayın faturası;
    Türk Telekom limitsiz internet tarifelerini açıkladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefMeister -- 12 Aralık 2018; 14:11:30 >

• Şaşırdık mı? Of course not
  • Farklı bir açıdan; TT fiyatları yükseltmemiş, düşürmüş. En son ±250 diye hatırlıyordum 24 mbit interneti.

BTK ise fiyat konusunda bir şey söylemedi sadece AKN kalkacak dendi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TÜRK Telekom fiyatları Dolar ile belirliyor galiba.. Sanki bağ bağışlamış millete fiyatlara bak .. Türk net. 65 lira AKN YOK 50mbs e kadar sabit fiyat ve taahhütsüz Bilginize.. Kendim kullanıyorum Osmaniye merkez de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2788 -- 12 Aralık 2018; 14:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefMeister

hocam benimde aynı fiyat korkum var 140 verirken +250 vermeyelim kota sonrası eski kullanıcıların hızı aknsiz 35-24-16-8 e düşeceksede sıkıntı yok yani sınırsız kullanıcaksan. taahhüt verip 100 lirada vericez mecbur söylenenler doğru ise. fakat hiçbir şey net değil ay sonunda umarım belli olur yoksa daha yuksek tutar odeyecek gucum yok bu devirde mecbur sınırsız 8 mbits e talim etcem. şu belirsizliğe bakın faturaların birinde kota sonrası 35 mbits e hız düşümü yapılıp o hızdan aknsiz yararlanacaksınız denilirken, son ayın faturasında akn tamamen kalakcak deniyor al burdan yak ;
    11. ayın faturası:

12. ayın faturası;
    Aynı durum 11.ayın faturasıyla 12.ayın faturasında bende de aynı şeyler yazıyor. Ya bekleyip göreceğiz 250TL+ bi ücretlendirme olursa iptal edeceğiz ya da tam öğrenip taahhüt vereceğiz yapacak bir şey yok. Hepimiz için hayırlı olsun.

Gönül ister ki aynı tarifeyi kotasız cüzi bi zamla kullanayım ama aynı fiyata Kotalı 35mbps'ye düşerse de hayır diyemeyeceğim doğrusu. Sadece AKN'siz 250TL+ olursa iptal ettireceğim.

• Turk Telekom benim için bitmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S

Turksat kablo net aynısını 89 tlye verirken neden o miktarı veriyorsun.
    Bunun cevabi uydunette oyun olmaz ping yüksek saçmalığı değildir umarım. Taahüt yapmak istemedim yada bizim orda uydunet yok tur
    Hocam, Turk Telekom harici port sağlayabilen yok oturduğum yere. UyduNet, Superonline, Turknet hepsini aradım zamanında port sağlayabilen tek Turk Telekom oldu o da güç bela. 1 Aylık sancılı bi süreç geçirmiştim.

Tek temennim taahhütü olmayan kullanıcıları dürtmesinler şuan yoksa başka bi iss üzerinden ADSL'e geri dönüş yapacağım şu an VDSL kullanıyorum.
  • Adamlar yontulcak kaz arıyor resmen.
  • 65 liraya TürkNet 16mbit kotasız kullanıyorum tam 16mbit olmasa bile saniyede 1,5-1,6 MB (12-13 mbit arası) downlaod yapabiliyorum.. TTnet bunlar neyin kafasını yaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

65 liraya TürkNet 16mbit kotasız kullanıyorum tam 16mbit olmasa bile saniyede 1,5-1,6 MB (12-13 mbit arası) downlaod yapabiliyorum.. TTnet bunlar neyin kafasını yaşıyor
    Aynı şekilde 75 mbit netspeed tarifesine geçtim. Sağolsunlar AKK yı da kaldırdılar. 1 sene 65 lira ödeyeceğim. Aklı olan kalmaz zaten bunlarda.
  • 1200€ asgari ucreti bulunan bir avrupa ulkesinde
    1gbit internet 19,99€ (Tv ve telefon dahil, 1gbit indirme 200mbit gonderme sinirsiz)

Yani maasinin 60da 1i.

Asgari ucretin 1600tl oldugu turkiyede
    100mbit internet 324tl

Yani maasinin 5te 1i.

Aciyorum desem yalan atmis olurum. Nasil istiyorsaniz oyle yonetiliyorsunuz.

• çüşşş bu ne lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.