Şimdi Ara

Türk Telekom limitsiz internet tarifelerini açıkladı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
2
Favori
20.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zevkine karışmak istemem ama istersen 155'i arayıp yardım da isteyebilirsin.

• Taahhüt biter bitmez , Bye bye diyeceğim Türk Telekom'a .. ayıptır yazıktır günahtır. Bu mu sizin teknoloji anlayışınız , bir de altyapı hazır diyorlar. Malum belli planları, fiyatı yüksek tut herkes alamasın ve bant genişliği aynı kalsın , nasıl bir kafa bu anlamıyorum , anlamak dahi istemiyorum.

• gerizekalı bu türk telekom
    daha başkent ankara/yenimahallede fiber altyapıları yok şu çektikleri fiyatlara bak ya tam komedi
  • Sokun sokun... dahada dahada ohhhhh missss misss. Zevke geldim. bu bana 1 ay yeter. sonraki ay düşünürüz.

• 16 mbps 100 gb 3 yıllık sözleşmeye 61 tl dediler daha da düşük yapmıyor ve ısrarla 100 gb dan sonra 5 mbps düşecek diyip duruyor hem telefonda aynı şeyi dediler hemde türk telekom şubesinde şimdi sözleşmeyi yaptıktan sonra online işlemlere baktım kota sıfırlanmış 100 gb olarak gözüküyor bu ay sözleşme yenileyen bazı kişilerde milyon gb falan yazıyordu
  • Yaldır yaldır geliyor Telekom :) Yazık şimdi işten anlamayan, araştırma yapmayan velilere iteleyecekler bu paketleri.
  • Doktor bu ne

• xpugur kullanıcısına yanıt
    Benim temel sıkıntım 100 luk bir paket maalesef çok pahalı. Ben 100 ile Netflix, YouTube, güncellemeler vs sıkılmadan 200 GB içinde 110 TL ye cozuyordum. Şimdi şansım kalmadı 35 yeter umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer rakiplerde fiyatlar nasıl? onlardan açıklama gelmedi sanırım. ama onlarda fiyatları çekerler yukarı.
  • Gerçekten rezalet olmuş. Resmen akk kalkıyorsa o zaman bu fiyatlara alışın demek istemişler. 4 mbps hız nedir?

• adı batasıca "Türk" telekom bildiğin köpek çekiyor,

değil bunlardan hizmet almak, T ve T harfini birdaha yanyana kullanmak bile aman aman..

taahhüt bittiği gün koşarak uzaklaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Kurzweil

Fiyatlar uçuk hadi onu geçtim tarife listesinde 4-6-8 mb gibi çağ dışı hızların kullanıcılara sunuluyor olması asıl hakaret niteliğinde. Teknoloji sektöründen ekmek yiyen herkesin bu rezalete sesini yükseltmesi gerekir...
    bu hızların yada paketlerin olmasını doğru ve yerinde buluyorum.bazı yerler en fazla 4-6 mbit hız alabiliyor.alt yapıdan dolayı.bunlar niye 16 mbite kadar olan paketleri alsınlar?
  • Kısacası AKN'li paketleri kaldırmışlar, Mevcuttaki AKN'siz 16mbit olan paketten yüzde 10 indirim yapıp koymuşlar ve hız limitini çeşitlendirmişler. AKN siz interneti AKN li paketleri kaldırarak sunuyorlar değişen hiç birşey yok ortada...

• TurkNet kullanıyorum. Benim bölgemde 10 mbit / Kotasız aylık 64.99 TL. O da 59.99 TL.'den sonra zamlanmış hali. Destekleyen bölgelerde 100 mbit'e kadar destek veriyor. Üzerine 1.000 dk. Sabit hat görüşmesi (Birçok yurtdışı ülkesi dahil). Müşteri hizmetleri sıkıntılı ama fiyatı da cazip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler paketler Telekom sitesinden kaldırıldı açın bakın 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefMeister

hocam böyle olacağı belli idi zaten :) ttnetin 11. ayın faturasında da ek bilgi olarak aynen bu yazıyordu kotanız dolunca 35 mbit e düşecek ve akn siz kullana bileceksiniz diye. sizin de dediğiniz gibi her şey ay sonunda belli olur . büyük ihtimal 100 mbit paketlerde 35 e düşecektir. fakat asıl soru şu 35 mbit sınırsız paket için 100 lira biraz çok değil mi ? :) ben açıkça kararsız kaldım . bölgemden port sorunu olduğundan başka firmaya geçemiyorum ben burada aylarca port beleyip internet e bağlanamayan insanlar var ttnet e mecburum yani. sizin fırsatınız var ise başka firmaların fırsatlarına da bakmanızı tavsiye ederim. herkes için hayırlısı olsun diyelim, geri dönüşünüz için teşekkürler.
    Son noktayı koyuyorum gelen mail ile birlikte;

Hayır, yapılan düzenleme nedeniyle müşterilerimizin fatura tutarlarında bir değişiklik olmayacaktır. Müşterilerimiz mevcutta kullandıkları paketlerin ücretleri üzerinden, ek hiç bir ücret ödemeden limitsiz paketlere geçirilecektir. Mevcut AKN paketlerimizi kullanan taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süresince hiç bir ek ücret ödemeden limitsiz paket kullanacaklar, taahhüt sonunda ise liste fiyatları üzerinden yine limitsiz hizmet alabileceklerdir. Mevcut taahhütsüz müşterilerimiz ise paketlerinin mevcut liste fiyatları üzerinden limitsiz hizmet alabileceklerdir. Taahhütsüz müşterilerimiz isterlerse avantajlı limitsiz tekliflerimizden yararlanabileceklerdir.

Net cevap budur. Geçmiş olsun taahhütsüz kullanıcılar yeni tarifeler üzerinden nitelendirilecekler.

• Belki çoğu kişi gülecek ama bu fiyatlar fetö projesi olabilir. Milleti galayana getirtip isyan ettirmek istiyorlar galiba. Böyle saçma be provokatif fiyat tarifesi olmaz

• CrytekGame kullanıcısına yanıt
    bu şekilde deniyorsa mevcut kullanıcılar için 50 mbits ve dığer hızdakı paketlerınde tek fiyat olması gerekiyor madem akn ve kota kalkcaksa ben suan 200gb akn lı paket kullanıyorum 141 tl . 50 mbits 50gb akn kullanan ıse 108 tl oduyor . sımdı bu adam 1 ocatan sonra aynen akn sız 50 mbıt e 108 lıra verıcek olursa ve ben hala 141 tl odeyeceksem vayh halımıze . bence tum paketlerı eskı kullanıcılar ıcın tek fıyat uzerınden gecırırler ornegın 50 mbits 120 , 100 mbits 180 tl gıbı gıbı durum hala bıuraz karısık yanı :) ha olay başka türlü olrusa ay sonuna doğru akıllarda soru ısaretı kalmayacak bır sekılde paketler ıle alakalı net acıklanma gelme ıse ben ayın 25 gıbı paketımı 50 mbıts 50 gb akn ye gecırıp 2 yıl taahhüt u basarım hıc olmaz ıse 85 lıra gıbı bır ucret oderım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefMeister -- 12 Aralık 2018; 16:31:51 >
  • Tahayyütlü tarifeleri değiştiremeyecekleri için sıkıntı yok. Ayrıca bu hızları bu fiyatlara kimse satamaz. Herkes türknete geçer enayi mi millet. Hızlardan kastım sadece düsük hızlı paketleri o fiyattan satamazlar demek istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.