Şimdi Ara

Türk Telekom limitsiz internet tarifelerini açıkladı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
2
Favori
20.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi şuna bakın bir de tt nin utanmadan verdiği 4 mbps internete çıldırmamak elde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yil zamları başlıyor sıkı tutunun gençler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yoksa sende AKN'yi son kullanıcı hayrına kaldırıldığına inananlardan mısın?

• donanım haber forumunu kullanan kişilere tavsiyem 2 tane taahhüt istemeyen firma var sizlere onlardan birini kullanmanızı ancak burdan tavsiye edebilirim! biliyorum ki sizlerde süperonline ve turktelekomun en az bir kere sillesini yemişsinizdir ama bu adamların ağına düşüyorsunuz mecbur kalıyorsunuz! Allah biliyor ben 2 haziran itibarı ile turkcell 4-4 lük tarifem(sözleşmem bittiği gibi) bitip aboneliğimi süperonline dan sildirene kadar tam tamına 4-5 ay gibi bir zaman uğraştım sözün özü burda başıma gelenleri anlatmak istemiyorum siz siz olun taahhüt ile uğraşmayın hele ki süperonline ile asla sözleşme yenilemeyin vede yakınlarınıza yenilettirmeyin!
  • Türksat kullanıyorum. Aynısını yaparlarsa kapatırım gider.

• Abonelik bitince Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. Müşteri hizmetleri tırt falan diyorlar da Ttnet de çok farklı değil o konuda. Geçen sürekli kopma sorunları yaşadım müşteri hizmetlerini 3 kere aradım üçünde de hat değerlerinizi güncelledik deyip geçiştirdiler. Üçüncü arayışımda şu kodumun sistemine bir arıza kaydı yapın dedim karı hala bana bir daha olursa arayın o zaman yapalım diyor. Lan 30 defa mı arayalım? Sonradan şans eseri ağ kablosunun jakında oksitlenme olduğunu gördüm. İnce bir şeyle kazıyınca cillop gibi oldu ama neti kullanırken fark ettim hızı 16 dan 8 e çekmişlerTtnetin çözüm anlayışı. Gecenin 12 sinde aradım kadını on saat internet hızını güncellemesi için ikna ettim. Yani bu kadar basit bir sorunda bu kadar uğraştıysam kabloda falan kopukluk olsa kim bilir ne kadar uğraşacam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ChiefMeister

bu şekilde deniyorsa mevcut kullanıcılar için 50 mbits ve dığer hızdakı paketlerınde tek fiyat olması gerekiyor madem akn ve kota kalkcaksa ben suan 200gb akn lı paket kullanıyorum 141 tl . 50 mbits 50gb akn kullanan ıse 108 tl oduyor . sımdı bu adam 1 ocatan sonra aynen akn sız 50 mbıt e 108 lıra verıcek olursa ve ben hala 141 tl odeyeceksem vayh halımıze . bence tum paketlerı eskı kullanıcılar ıcın tek fıyat uzerınden gecırırler ornegın 50 mbits 120 , 100 mbits 180 tl gıbı gıbı durum hala bıuraz karısık yanı :) ha olay başka türlü olrusa ay sonuna doğru akıllarda soru ısaretı kalmayacak bır sekılde paketler ıle alakalı net acıklanma gelme ıse ben ayın 25 gıbı paketımı 50 mbıts 50 gb akn ye gecırıp 2 yıl taahhüt u basarım hıc olmaz ıse 85 lıra gıbı bır ucret oderım.
    Hocam, ben daha farklı anladım tam tersini yani. Taahhütsüz kişiler yeni fiyatlardan ödemeye başlayacak. Biz 141TL ödüyorduk diyelim yeni açıklanan tarifeler 250+ ya hani 250+ ödeyeceğiz diye anladım ben bu yazıdan.

• CrytekGame kullanıcısına yanıt
    hocam dediğniz gibi o anlamda çıkabilir fakat taahutsuz musterıler mevcut liste fiyatından ucretlendırılır diyor . şuan liste fiyatı 141 lira bızım paketın olurda 1 ocaktan sonra taahhutsuz 50 mbtı paketleri +250 lıra gıbı bır rakama cekerler ıse o zaman sızın dediğinize gelir konu cok sıkıntıya duserız . bence en iyisi ay sonuna yada net bır bılgı gelene kadar bekleyıp paket ucretlerı artmadan taahut vermek olacaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefMeister -- 12 Aralık 2018; 16:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefMeister

hocam dediğniz gibi o anlamda çıkabilir fakat taahutsuz musterıler mevcut liste fiyatından ucretlendırılır diyor . şuan liste fiyatı 141 lira bızım paketın olurda 1 ocaktan sonra taahhutsuz 50 mbtı paketleri +250 lıra gıbı bır rakama cekerler ıse o zaman sızın dediğinize gelir konu cok sıkıntıya duserız . bence en iyisi ay sonuna yada net bır bılgı gelene kadar bekleyıp paket ucretlerı artmadan taahut vermek olacaktır .
    Aynen öyle hocam3-5 gün daha bekleyelim sonra en kötü çakarız taahhütü olur biter. Taahhüt öncesi beni de bilgilendirirsen sevinirim.

Sevgiler.
  • Müşterinin ya da son kullanıcının lehine bugüne kadar hiçbir gelişme oldu mu? HAYIR.

Gümrük vergisi sınırı, IMEI kaydı, AKN, taşıt vergileri, market poşetleri.. Neler neler..

O değil de kim başlattı bu AKN kalksın kampanyasını, onu bulalım :)
  • Evde sabit telefon var. 24 mps 75 GB fiber internet tarifesi 85 TL indirimle 58 TL ödüyordum.Şimdi bu tarifenin fiyatı 119 TL gözüküyor.Taahhüdüm 2019 mart ayında doluyor. Türk telekom tarifenin fiyatını ı 58 TL.den 119 TL.ye çıkarıyor, neredeyse % 100 zam yapmış oluyor.Bir de internetleri düzgün olsa, ikide bir kopma, bağlanamama sorunu yaşıyorum. Bu kazık fiyatlarla taahhüdüm dolar dolmaz türk telekomdan kaçarım.Telekom enflasyonla mücadeleye % 100 zam yaparak destek veriyor.Kendilerini tebrik ediyorum. Kimse telekomun internet tarifelerini kullanmazsa bunlar fiyatları indirmek zorunda kalır. Daha güzeli bu telekomun denen firmanın tümden batması olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 12 Aralık 2018; 17:0:10 >
  • Şimdi kendimizi, birbirimizi avutmayalım. AKN kalkmasaydı da, 2019 da kol böreği kadar olmasa da, sigara böreği kadar fiyatlar katlanacaktı.

Çünkü her kalemde O kol böreğini yedirdiler merak etme.

• Arkadaşlar bu işin çözümü Arap Telekom’un tamamen batmasıyla mümkündür. Çünkü bu şirket uzun zamandır kanser hastasıdır tek kurtuluşu kanserli hücreyi yok etmektir. Dikiş ata ata dikiş tutacak yeri kalmamıştır. Tamamen battığı zaman biraz sürünürüz ama sonunda yeni doğacak altyapı şirketinin yönetimi daha iyi olacağını umuyorum.

• Şu superbox fiyatları insancıl seviyelere inse şuan mantıklı gelen oda onunda fiyatlar çok . Seven sevene bizi bein ı tt si.

• ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Onun aq😁

• www.ttnet.com.tr
    İster Yaz > Yardim > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://www.ttnet.com.tr/evde-internet/web/destek/sayfalar/ister-yaz.aspx
    arkadaşlar lütfen bu mail adresine, AKK.sız fiyatlarınn yüksek olduğunu bu nedenle ttnet aboneliklerimizi iptal ettireceğimizi belirten mailler gönderelim.Tepkimizi görsünler yoksa bunlar kendiliğinden fiyat filan indirmez. E.mail.de varsa türk telekom mobil ve sabit telefon aboneliklerimiz de iptal edeceğimiz belirtirsek daha etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 12 Aralık 2018; 17:34:45 >

• onnline kullanıcısına yanıt
    Aynen indirimi olacak 🤣

• Milletin ağzına parmakla sürdüğünüz balı kepçeyle geri istiyorsunuz.En büyük oyunları yapan şirketlerin başında bu kuruluş geliyor.

Mobil sözleşme yeniliyorsunuz ve sizi bir süre sonra arayıp kusura bakmayın yanlış bir hesaplamadan dolayı 6 ay boyunca faturanıza 7 TL yansıtılacaktır diyecek kadar yüzsüz ve pişkin bir kuruluş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.