*124# den ceza tutarına son gelecek faturanı ekle son ay telsiz kullanım vergisi gelmeyebilir . |
Türk Telekom (mobil) Fatura kesim tarihi değişiklik? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
*124# yaptım.. 3 tane taahhüt çıkıyor. internet paketi vs. hepsinde ceza tutarı 0 TL yazıyor. Anlamadım. umarım başka bir şey çıkmaz
-
İlk ayınsa 0 yazması doğal
kullanım haklarının birini bitirmeden, Bu ay ki faturan kesilmeden taşınırsan gün bazlı Faturan çıkar .
-
yarın geçiş işlemi için Turkcell bayisine gidiyorum.
-
Turktelekomdan bisey bekleme telefon çeksin yeter sistemleri hala 2000 yıllarda daki sistem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Numaranızın alan kodu ile ilgili. Numaranızın alan kodu 53x ile başlamıyor ise ve sizi arayan kisinin numara taşınabilirliği uyarı tonu açık ise dıt dıtt dıt dıtt sesini duyar. Numaranızın alan kodu 53x ile basliyor ise o ses hiç çıkmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ARİA zamanından mı devam ediyor yani?
-
-
Neye göre 2000li yıllardaki sistem diyorsunuz hocam anlamadım tam olarak. -
Telefon ayarlarını da yaptım.. Volteyi vs. hepsini açtım. Dikkatimi çeken en önemli nokta şu; telden foruma girerken takır takır sayfaları açması beni benden aldı. Turkcell'den başkası yalan, bunu anladım.. @Yokizm Fatura kesim tarihi de her ayın 10'u oldu. Daha ne isterim ki
-
Hadi hayırlısı olsun hocam sizin için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam. 5-6 aydır (Turkcell) kullanıyorum. İyi ki de geçmişim. Her ne olursa olsun Telekomun mutlaka fatura kesim tarihlerini değiştirme olayını yapması lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X