Şimdi Ara

Türk Telekom mobil faturali hat interneti 2ye katla 3 ay boyunca (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
5
Favori
8.955
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15.04 ten önce abone olup ta 4.5 sim kartını bu tarihten sonra alın(değiştiren) kişiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun kardeşim ilaç gibi geldi.

• Türk Telekom pişmanlıktır.

• Bu ne biçim kampanya lan hahahahahah

• teşekkürler başkan ilaç gibi geldi

• 10GB geldi 3 ay boyunca teşekkürler
  • Bu türktelekomun kampanyaları eski müşterileri hep es geçiyor.
    güzel kampanyalar yapıyor ama yep yenilere bu yüzden hat değiştireceğim
  • Kampanyamizdan 15.04.2017 tarihinden sonra Turktelekom'a gelen musterilerimiz faydalanamamaktadir. B001

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chetyner kullanıcısına yanıt
    2kat yazıp gönderdim dediğiniz gibi geldi. Sonra 2KAT olarak gönderdim. "Kampanyamizdan 15.04.2017 tarihinden sonra Turktelekom'a gelen musterilerimiz faydalanamamaktadir. B001" geldi.

• Çok teşekkürler 10gb internet 20 gb oldu 3 ay boyunca çok iyi oldu :)
  • karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    Degerli musterimiz, kampanyadan 4.5G uyumlu simkartini 15.04.2017 tarihinden sonra alan abonelerimiz yararlanabilmektedir. Size ozel tekliflerimiz icinwww.turktelekom.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001

Bana da bu geldi. 15 Nisandan sonrasını ve öncesini kabul etmiyorsa kime bu kampanya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 10 Kasım 2018; 17:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom A. C.

Degerli musterimiz, kampanyadan 4.5G uyumlu simkartini 15.04.2017 tarihinden sonra alan abonelerimiz yararlanabilmektedir. Size ozel tekliflerimiz icinwww.turktelekom.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001

Bana da bu geldi. 15 Nisandan sonrasını ve öncesini kabul etmiyorsa kime bu kampanya ?
    15.04.2017’den önce TT’a geçenlere o tarihten sonra geçenler faydalanabilir, 15.04.2017’den sonra geçenlere de o tarihten önce geçenler faydalanabilir diye mesaj geliyor sanırım. TT kampanya yapıyor ama faydalanabilen kişi sayısı çok çok az. Adamına göre şerbet veriyor TT.

• Türk Telekom gerçekten pişmanlıktır tüm kampanyaları hep salama sapan şekilde bir de üstüne millete faturaları kabartıp yolluyorlar dava açtım geçen Pazartesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 26/01/2019 saat 23:59'a kadar yurt icinde gecerli AYLIK 15GB Internet Paketi hediye olarak mobil hattiniza tanimlanmistir. Paketiniz iptal etmediginiz surece 3 fatura donemi otomatik olarak yenilenecektir. Paket detaylari:www.turktelekom.com.tr B001

• Turkcell e daha ne kadar özenecek acaba.

Gerçi onu bile beceremiyor ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 11 Kasım 2018; 13:18:50 >
  • Jakosez J kullanıcısına yanıt
    Yalnız telekomdaki 2 kat olayı epeydir var. Ben 1 sene önce kullanmıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yeni bir kampanya değil bayadır var ben faydalanmıştım zamanında. Tekrar denedim olmuyor tabi arada başka operatöre geçmiştim şansımı deneyeyim belki olur dedim ama yemedi.

15 Nisan 2017 öncesi aboneler faydalanabiliyor.
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTaR0

Bu türktelekomun kampanyaları eski müşterileri hep es geçiyor.
    güzel kampanyalar yapıyor ama yep yenilere bu yüzden hat değiştireceğim
    Bu sefer eskiye yapmış

• Degerli musterimiz, kampanyadan sadece 4.5G uyumlu simkart sahibi musterilerimiz yararlanabilmektedir. Ucretsiz simkart degisikligi icin sizi bayilerimize bekleriz. B001 4.5 g olmadığım için olmadı olmayacam da çünkü 4.5 g 3 ay2 katı verse de resmen interneti yutar hızından dolayı 3 ay sonra el elde baş başta bakarız ağzımızı aça aça 😂😂😂😂

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.