Şimdi Ara

Türk Telekom Mobil İmza Kepazeliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yine seviyeli muhabbetler havada uçuşmuş, arada bir uydu konusu geçti, gsm operatörlerinin santralleri, karasal link ve fiber ile ulaşamadığı durumlarda trafiği uydu üzerinden yönlendirebilir, ancak maliyetten dolayı çok nadir yaşanan bir durumdur, ülke için 3 operatör içinde gerek operatör içi gerekse farklı operatörler arası görüşmeler kolay kolay uyduya düşmez, muhakkak uyduya ihtiyaç kalmadan ulaşacağı bir bölge santrali ve bölge santralleri arası fiber vardır, öyle uydu ile gsm sistemi çalıştırılıyor olsaydı, 1000 dk 2000 dk gibi paketleri bırakın 50 dk 100 dk gibi paketler kullanılıyor olurdu. Ancak bir abone yurt dışında roamingde fln ise trafik bir ihtimal uydu üzerinden geçiyor olabilir, bu durumu bağlantı kurulurken gerçekleşen uzun bekleme süresinde tahmin edebilirsiniz.
  • nedense son zamanlarda turktelekomda olan şeylere şaşırmıyorum
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz Telekom forumlardan ve sosyal medyadan sorumlu çalışan.

Bu kadarda belli etmeyin kendinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

aynen sen gidince 47.6 milyon abone kendi arasında konuşacak

Alıntıları Göster
    22 milyon Mobile abonesi mevcut..

• quote:

Orijinalden alıntı: Miorled

Öncelikle merhaba,

Şimdi yapacağım yorum kesinlikle ilgili firmayı haklı çıkaran veya koruyan bir yorum değildir. Tamamen sizedir.

İlk olarak 25 TL'^lik bir sim kart davası var ortada. Size iletilen ilk durumda bu sim kartın E-İmza desteklemediği yönünde doğru mudur ? Belki mağazadaki çalışan yanlışlıkla verdi mesela olabilir bence mantıklı. Siz gidip bunun için yazılı bana belge verin diyorsunuz bu neyin kafası ?

İkinci olarak yazdıklarınızda sürekli telefonu karşıdakinin suratına kapattığınızı iletiyorsunuz ki burda sizin seviyeniz ortaya çıkıyor.

Yaptığım yorumlar kesinlikle polemik çıkarmak için değildir.

İyi günler dilerim.
    Telekom çalışanları olarak konuyu acana yıldırma politikası mi uyguluyorsunuz yoksa şirket fanboyu musunuz. Kişi açıklamış zaten 128kb lik simkart verildiğini ve kartin menüsünde mobil imza olduğunu.

• Arkadaşlar muhatap olmayın zaten amaçlanan konunun kirletilip silinmesi. Şu konu bırakın üstte kalmayı forumda kaldığı sürece yıllarca sonra bile Google aramalarında çıkacak. Şu ana kadar ben o 25 lirayı kat kat çıkardım emin olun ha cebime girmedi ama birilerinin yanına da kalmadı. İlk mesaja BTK aracılığı ile verdikleri cevabı olduğu gibi ekliyorum. Afiyet olsun :)
  • EuphoriA E kullanıcısına yanıt
    Neymis abı sıkıntı nasıl çözüm buldular

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BTK üzerinden verdikleri cevabı ikinci güncelleme ile noktasına virgülüne dokunmadan koyuyorum :)
  • EuphoriA E kullanıcısına yanıt
    Ben Turkcell'in mobil imza servisini 10 (yazıyla oN) senedir kullanıyorum.

Çok kolay aldım ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.
  • maaart M kullanıcısına yanıt

siz garanti ve teb e 128kb kart aldiginiz gibi basvurdunuz oylemi? Yani turkcel ve telekoma hic mobil imza basvurudu yapmadan başvuruyu bankalarami yaptiniz yoksa once telefon bayilerinden bi evrsk imzalauipmi bankaya gittiniz sonbirseye garanti ve teb turkcellemi calisiyo telekomlami yada her ikisiylemi? Teşekkürler,

• Bazı sıkıntılar yaşamıştım mobil imza ile ilgili ama açtığım kayıt sonrası problemim çözülmüştü. Bayiler farklı fiyatlar verebiliyor bununla ilgili o yüzden çağrı merkezine sormadan işlem yapmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Temmuz 2023; 1:56:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.