< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 7 Kasım 2019; 19:0:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 7 Kasım 2019; 19:0:16 > |
İstanbul depreminde sevdiklerime ulaşamadım. Ömrümden bi 10 yıl gitmistir.Benim gibi binlerce kisi buyuk yemin etti.Merak etmesinler, hem mobil hemde evdeinternet taahhütünün bitmesine şurda kalmış 2 ay. Herkes benim gibi gün sayıyor. Ondan sonra kendi aralarinda konusurlar artik
|
M maaart demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Zaten şikayetvar ekran görüntülerini de ekledim. Kronik çözülemeyen bir problem var ve bu problemi çözmek yerine ( problemli sim kartları toplatmak yerine) çözümü müşterilerini sim kart yenilemeye zorlamayla bulmuşlar. Mobil imzayı kullanan önemli bir kısım da Avukatlar. Nasıl bir cesaretse bu yaptıkları. |
AlphaKnight demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
AlphaKnight demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Simdi sevdiklerinle hayaller kurmaya devam et. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 1 Kasım 2019; 18:34:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 1 Kasım 2019; 18:53:32 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 1 Kasım 2019; 20:2:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 3 Kasım 2019; 0:36:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|